Pari raiskauskuvausta! Ole tietoinen tällä tavalla tapahtuvista raiskauksista!

Vierailija

http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1406759/pari_raiskaus...

Ketjussa kuvataan pari todellista raiskausta, joissa nainen ei edes ole juovuksissa. Toisessa on kyse alaikäisen raiskaamisesta ja toisessa raiskauksessa keski-ikäinen nainen tulee raiskauksesta raskaaksi, mutta aborttipäätöksen tekeminen on vaikeaa, koska on sellaisen jo aikaisemmin läpikäynyt. Raskaus sinänsä ei ole hänelle katastroofi, koska hän ja myös raiskaaja ovat lapsettomia. Raiskaaja on jopa hyvännäköinen ja kunnon työssä oleva insinööri. Yksinhuoltajuus alkaa nykyaikana olla tavallista kun se tämän raiskatun nuoruudessa oli vielä erittäin vaikea tie.

Varokaa tällä tavoin tapahtuvia raiskauksia: kädet lukitaan selän taakse ja siinä se koko juttu on. Voi olla, että raiskaaja valitsee uhrikseen naisen, joka on kevyt ja pienikokoinen ja näin hänen voimansa ylittää naisen voimat.

Varokaa tällä tavoin tapahtuvia raiskauksia - jos niitä ylipäätänsä voi varoa - erityisesti jos olette kännissä, ulkona lämpimässä ilmassa kesällä tai ulkomailla ja vähissä vaatteissa.

Siis on karmiva juttu tulla kännissä maatuksi - ja jos on ottanut jotkut perkännit niin aina vain pahempi - ja sitten selvin päin tajuta olevansa raskaana jollekin täysin tuntemattomalle hörhölle. Aborttiinko siitä sitten vaan? Mielettömän hinnan kyllä maksaa kännäyksestään koko elämällään kun tällaisen kokee ja läpikäy abortin.

Hyvää kesää ja lomamatkoja kaikille! Älkää tulko raiskatuiksi ja älkää ainakaan mitenkään edesauttako sellaisen tapahtumista.

Blogit: abortti.blogspot.com

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat