Vierailija

Onkohan kellään kokemusta viking motelista hangossa?Onko millaset tilat yms?omistaja asiallinen?

nimim.kesälomalla hankoon tutustumaan:)

Kommentit (5)

Vierailija

Onko näin ettei kellään ole kokemuksia kyseisestä motellista?Olisi vaan kiva kuulla mielipiteitä kun täsä täytyisi pikku hiljaa alkaa tekemään majoitus varauksia.Loma kesäkuussä :).jes.

Vierailija

Todella hienosti rakennettu kokonaisuus, ja puitteet ovat kyllä ainutlaatuiset ja mahtavat. Omistaja / vetäjä on hieman erikoinen tyyppi ja mutta ei kannata pelästyä ensivaikutelmaa, kyseessä on aivan mahtava persoona.

Teinien äiti

Yövyimme juuri Hangossa Viking Motelissa. Paikka on tosi näppärä autoilevalle lapsiperheelle. Omistajat ovat vaihtuneet marraskuussa 2016, ja nyt motellia pitää aivan ihana nuori perhe. Siellä oltiin kuin oltais jonkun tutun luokse tultu käymään. Paitsi aikuiset, myös omistajaperheen reipas nelivuotias pikkupoika huolehti meistä joka käänteessä, että tarvittaisiinko me jotain ja tiedämmekö jo, mihin aikaan aamiainen tarjoillaan... Huoneiden hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset Hangon muun tarjonnan suhteen! Aika jännä paikka, lapsille riitti ihmettelemistä rekvisiitasta.

Hangon keksi

Yövyimme kesällä (2017) kyseisessä motellissa, jossa oli myös samaan aikaan mahtavat kesäfestarit Esiintyjinä mm. Jukka Poika ja Arttu Wiskari!

Paikka on taatusti uniikki positiivisella tavalla. Ehdottomasti visiitin arvoinen!

Motellia pyörittää uusi pariskunta ja tunnet kyllä olevasi ehdottomasti tervetullut.

Tänne kyllä palataan taas!

Vierailija

Todella positiivinen yllätys! Uniikki paikka, ei mikään perus mitäänsanomaton hotelli. Ei siis mitkään luksushuoneet mutta ihan kelvolliset vaikka yksinkertaiset. Koko paikka itsessään on ihanan erilainen. Mahtavat viihtyisät sauna- ja juhlatilat isommallekin porukalle. Omistajat ovat todella mukavia ja aamiainen oli mainio.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat