Vierailija

Eilen ilmestyneen lehden artikkeli Mirtosista ansaitsee kiitokset, ammattimaisesti kirjoitettu juttu eli suurkiitos kirjoittajalle.
Juttu sai valtaisan kiinnostuksen heräämään ko. kylää kohtaan, sinne ehdottomasti ensi vuonna keväällä tai syksyllä! Kreetaltakin löytyy vielä jotain tällaista, ei pelkästään hotellikeskittymiä ja bilehelvettejä.
Maria

Kommentit (10)

Vierailija

Minäkin luin Matka-opas lehteä puoleen yöhön.
Juttu Mitrosista oli tosi mielenkiintoinen.
Kiva oli lukea Mombasasta. Näinhän se oli. Rannalla oli aina joku kimpussa.
Paljon hyviä juttuja oli myös kotimaasta.
Tykkään aina lukea myös Jaakon kolumnin.
Miiru

Vierailija

Kuin myös minusta Matkaopaslehti on aina ollut asiallinen ja joka numero täynnä mielenkiintoista luettavaa.
Ja vaikka joka kohde ei henkilökohtaisesti niin kiinnostava oliskaan, luen esittelyn siitä huolimatta, sillä tahdon laajentaa yleistietouttani.

Lehti kilpilee samalla viivalla muiden ulkomaisten matkailulehtien kanssa.
Tirlittan.

Vierailija

Kommenttini (aloituksen jälkeen on eräässä kohtaa mennyt ohi aiheen...):
suomalainen matkailulehti ei kilpaile ulkoamsietn kanssa, ei voi verrata hyviin ulkomaiiin vastaaviin lehtiin, koska käyttäjakuntakin on erilaista.
Jokaisessa MO-lehdessä on minulle yleensä yksi juttu joka kiinnostaa, luen lehden kirjastossa, siellä voi artikkelin tarvittaessa kopioida.
Mielipiteet ovat omiani ja toivon ettei asiasta aleta kinastelemaan. Meitä on niin moneksi ja tapoja/kokemuksia on montaa sorttia.
Aloitus kiitti hyvää kirjoittajaa ja mielenkiintoista aihetta - siinä oli se pointti ja lukutaitoinen sen kyllä havaitsee.

Vierailija

Aloittaja kiitti yhtä kirjoittajaa ja yhtä aihetta, Tirlittan taas koko lehteä, eli aivan otsikon mukaan: Kiitos lehdelle!

Kokemuksia on todella monenlaisia, ja mielepide että kotimainen lehtemme ei häviä ulkomaalaisille on myös minun oma, nimenomaan henkilökohtainen mielipiteeni.Johtunee ehkä juuri siitä että se on suunnattu meille suomalaisille.
Enkä todellakaan näe kiitoksissa mitään kinastelun aihetta, puhumattakaan loan heitosta!!

Hyvää matkaa tuulettumaan ensi viikolla,
toivottelee Tirlittan

Vierailija

Lähetä ihan oma kiitoskirjeesi toimitukselle, ja mielellään voisi mennä ilman että joku ehtii ensin ilahtua ja kiittää!!!
Eli oman pään käyttöä suositellaan....

Vierailija

Siis ei kai tämäkin palsta ole niin kuin suomi24, jossa saadaan riita aikaiseksi asiasta kuin asiasta, ja vielä enemmän tai vähemmän asiattomilla ilmauksilla höystettynä? Harmi. No, vastikäänhän lehdissä oli kansainvälisestä vertailusta, jossa suomalaiset koululaiset jäivät käytösvertailussa häntäpäähän. Jostainhan ne \"tavat\" opitaan.

Jotta pysyisin ketjun aiheessa eli kiitoksissa, niin lehden lisäksi kiitän Tirlittania ja muita positiivisia ja asiallisia keskustelijoita!

Taru

Vierailija

Kiitos aloittajalle mutta \"jokapaikanhöylät\" voisivat jättää tilaa myös muille vai onko päämäärä hiljentää saitti? S...tisä on vain yksi. Kannattaisi ottaa iisisti ja miettiä vähän...(tee).

Vierailija

Otsikko \"kiitos lehdelle\" osoittaa kiitoksen määrätylle artikkelille ja aiheelle. Kiitokset lehdestä taas koko aviisille. Siinä on eroa.

Vierailija

Olin todella ilahtunut ko. numeron \"erilaisesta\" artikkelista josta annoin kiitokset lehdelle. On monia mielipiteitä, jotkut tykkäävät lukea samojen turistikeskittymien tarinoita vuodesta toiseen ja lehdestä toiseen.
Paljon eri puolilla matkustavat ja matkailun helmiä etsivät ilahtuvat tuonkaltaisista jutuista.
Onko lehdessä koskaan ollut juttua Paleochorasta, Kreetan eteläosan kylästä? Siitä en ole mistään lukenut.Siinä olisi yksi jutun aihe.
Maria

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat