Vierailija

Kreeta ei ole suosikkini Kreikassa, koluttu aika hyvin. Itä-Kreeta tosin on ehdottomasti mielenkiintoisempi kuin länsipuoli joka on turistikeskittymää ja \"tehtyä\" paikkoja bilemestoineen.
Mirtos alkoi kiinnostaa, siellä on käyty kun ajeltiin Itä-Kreetalla Vaihin ja sieltä sitten kohti Irapetraa joa jostain Mirtosin tienoilta ylös pohjoisrannalle. Asuimme Agioksessa. Nyt heräsi kiinnostus Mirtosia kohtaan, netistä saa hotellin varattua, auto vuokralle Iraklionista jne. Täytyypä lukaista lehti, tulee lähikirjastoomme.
Ei kait jollain ole ns. parempia kokemuksia tuosta kylästä?

Kommentit (2)

Vierailija

Päiväseltään olen siellä käynyt. Ranta löytyy ja sitten pieniä hotelleja, muutamia ravintoloita, minimarketeja ja matkamuistomyymälöitä myös. Jos nauttiin vain pienen kylän tunnelmasta niin varmasti voi siellä hyvin viihtyä, mutta itselle tuli ainakin tunne, että nopeasti kierretty ja en välttämättä lähtisi sinne lomalle. Pari päivää voisin viettää ja sitten jonnekin muualle.

Vierailija

Ajattelin nimenomaan tukikohdaksi sillä ollaan nty missä vaan, me vuokrataan aina auto ja liikutaan laajaltikin. Mietin sitä siis rauhallsiena yöpymsipaikkana ksoka rantarysät ei kiinnosta vähäänkään. Kreiknalomat-firmalla näkyy olevan siellä yksi hotelli valinnassa, mutta se ei ihan täytä vaatimuksia, netin kautta saa parempia vaikei siinä itse kylässä ole montaa hotellia ja se on plussaa.
aloittaj

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat