Vierailija

Onko kellään kokemusta siitä riittääkö Frankfurtissa tunnin vaihtoaika? On kyse Lufthansan lennosta Helsinki-Franfurt-Marseille.
Aiemmin ei ole noin lyhyttä vaihtoaikaa ollut ko. kentällä, mutta nyt olisi muuten hyvä reitti sekä menossa että paluussa.

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Moi vaan!
Muutaman kerran olen ko. kentällä puolijuoksua mennyt ja kyllä se juuri riittää, jopa pikasavuihinkin,mikäli kone ei ole myöhässä,mutta kyllä kannattaa ottaa etukäteen selvä miltä portilta jatkolento on. Opasteet ovat selkeät ja mm. pitkällä kuljetushihnalla voi sitten vaikka reippaasti askeltaa, mikä nopeuttaa siirtymistä hiukan.

Olli vaan

Vierailija

Ovatko kummatkin lennot samalla lipulla eli onko ne myyty tuolla vaihtoajalla? Jos näin on niin silloin pitäisi riittää ja jos lento on myöhässä niin lentoyhtiö yleensä pyrkii auttamaan sinut uudelle lennolle joustavasti tai järjestää korvaavan lennon.

Jos taas kyseessä on kaksi erillistä lentoa niin minä pelaisin varman päälle ja jättäisin enemmän vaihtoaikaa. Jos myöhastyt jälkimmäiseltä lennolta, joudut ostamaan omalla rahalla uuden lennon.

Vierailija

Samaa mieltä edellisten vastaajien kanssa.

Kun tulet Frankfurtissa koneesta putken kautta terminaaliin, vastassa on yleensä heti monitori, jossa on lueteltu ko. lennolta tulevien matkustajien jatkolentojen portit. Joskus portteja kuulutetaan koneessakin.

Vierailija

Asia on selvitetty eli vaihtoaika riittää, kone odottaa jos edellinen on myöhässä. On kyse kahdesta eri lennosta. Lufthansa on yksi parhaita yhtiöitä Euroopassa, ellei paras.
Kiitos neuvoistanne!
aloittaja

Vierailija

Kuka tai mikä sinulle on luvannut, että lento odottaa? Päätös nimittäin tehdään aina tapauskohtaisesti eikä tällaista lupausta anneta etukäteen.

Jos tosiaan kummatkin lennot on kirjoitettu samalle lipulle niin silloin sinulla ei ole hätää; kone odottaa tai saat paikan seuraavalle vastaavalle lennolle.

JOs taas liput on ostettu erikseen eli ovat eri lipuilla, ei jälkimmäisen lennon yhtiöllä ole velvollisuutta tarjota korvaavaa lentoa,

Vierailija

Lainaus:
Asia on selvitetty eli vaihtoaika riittää, kone odottaa jos edellinen on myöhässä. On kyse kahdesta eri lennosta. Lufthansa on yksi parhaita yhtiöitä Euroopassa, ellei paras.

Ei kuule tasan tarkkaan varya vasten odota sekuntiakaan. Jos seurava lento on myöhässä niin silloin \"odottaa\" mutta koneellinen ihmisiö ei odota yhtä suomalaista.
Jos myöhästyt niin sinut bookataan seuraavalle lennolle.

Vierailija

Enemmän kun lentää, niin silloin tällöin osuu kohdalle niitäkin tilanteita, että kone odottaa muutamaakin matkustajaa, jotka ovat toiselta lennolta tulossa. Viimeksi omalla kohdallani Wienin-kone odotti Aasiasta tulevia vaihtomatkustajia.

Vierailija

Aloittaja on varmuudella kokeneempi matkustaja kuin tuo joka edellä teilaa... johtuu sekä katkeruudesta että kokemuksen puutteesta. Olen ollut monen monta kertaa lennoilla joille muualta tulevat siirtyvät. Koneessa on kuulutettu esim.NYKin lento on myöhässä, odotamme sieltä tulevia matkustajia, lähtö myöhästyy niin ja niin paljon. Ja meitä on sitten enemmän kuin yksi.... tiedoksi \"kalastajalle\"!! Yrittäpäs jostain kyhätä kokoon että pääset joskus itsekin jonnekin!
(Pakko lisätä tuo koska nuo nettireissaajat ärsyttävät, mitään muuta funktiota ei niillä olekaan. Tyhjä tynnörit kolisevat eniten).
Mistä uuten tiedät että juuri tuo lento tulee myöhästymään????

Vierailija

Menee jankkaukseksi eli jo aiemmin kerroin että lentoyhtiö on LUFTHANSA sekä paluun että menon kaikilla osuuksilla. Tämä täsmennykseksi huononäköisille ja muille .....

Vierailija

Kirjautumispakkoa anelee Tirlittan.
Lukijoiden aikaa ei tuhlaantuisi näihin tyhjiin omakehu- muiden haukkumisviesteihin, vaan ne voisi jättää heti väliin.

Vierailija

Mistä uuten tiedät että juuri tuo lento tulee myöhästymään???? kysyy hän.

No ei sitä koskaan tiedä, mutta se on mahdollista. Jos itsekin matkustat usein, tiedät mistä puhun.

Paljon matkustava (ei aloittaja)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat