Vierailija

Eikös matkanjärjestäjä ole velvollinen johonkin rahalliseen hyvitykseen kun paluulento lomalta on myöhässä yli 8h ajan. Tässä tapauksessa 15 tuntia.

t. Matti Matkaaja

Kommentit (5)

Vierailija

Tarkista ehdot matkanjärjestäjän sivuilta tai sitten vakuutusehdoista.Jos majoitus on järjestetty eikä mitään taloudellista tappiota tule, silloin ei mitään jättisummia tule hyvityksenä.

Vierailija

Matkanjärjestäjän ehdoissa ei mainita tilanteesta mitään ja mitään majoitusta ei oltu järjestetty kunhan vain notkuttiin hotelliin aulassa piiiiiiiitkä päivä odotellen että lähtä ehkä tulee pian jolloin kauaksi ei voinut lähteä.

Vierailija

Moi,

meillä toissa vuonna paluulento myöhässä hieman vajaa 11 h, päivän ajaksi meidät vietiin ison hotellin aula-alueelle notkumaan. Perheillä joissa oli ihan pieniä lapsia, järjestettiin huoneita. matkanjärjestäjä tarjosi yhden ruoan ja sämpylän + juoman kentällä. Matkavakuutuksesta sai hakea korvauksia, kun odotusaika ylitti jonkun tietyn tuntimäärän. Riippuu varamasti vakuutuksen antajan ehdoista mitä suuruusluokkaa korvaukset ovat.

Olin matkalla kaksin reilun 2 v. poikani kanssa ja korvaus jonka vakuutuksesta saimme oli alle 200 eur.

Viime vuonna menolento myöhässä reilun vuorokauden, matkan järjestäjä korvaisi tietyn prosenttiosuuden matkan hinnasta, vakuutuksesta en saanut korvauksia.

Vierailija

Taannoin yhden lennon aikataulu muuttui yhdellä vrk:lla, silloin matkanjärjestäjä antoi luvan peruuttaa koko matkan. Me otimme sen kuitenkin, saimme alennusta mutta määrää en muista.
Ilmoittivat kyllä jossain vaiheessa joillekin eli ketä ne olivat, sain ilmoituksen sähköpostiini, soitin ja selvittivät tilanteen. Niin... siinä vielä aamulento muuttui iltalennoksi....
määräyksissä on määrätty tuntimäärä jonka ylityksestä saa korvauksen, en muista mikä se on. Jos taas matkanjärjestäjästä riippumattomasta syystä tulee muutoksia aikatauluihin (esim. kreikkalaisten lakot) silloin ei ole oikeutettu korvauksiin kuin vakuutuksen kautta ehkä (työtulon menetys).

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat