Turkissa alkoholin uusi ikäraja 24v

Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/formula1/f1-mestari-vettel-rikkoi-lakia-voiton...

Nyt ei saa enää lapsukaiset viinaa Turkissa kun alkoholi kokonaan kielletty alle 24 vuotiailta.
Saisi sama laki tulla muihinkin maihin.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Nii saisi tullakkin. Olisi vähäisillä poliiseille enemmän työtä kun jahtaavat täysi-ikäisi alkoholisteja. Kieltolaki kunniaan. Kannatan. Tupakka laittomaksi ja autoilu niin kalliiksi ettei tavallisilla ole varaa enää sitä vähääkään pitää autoa. Juokseminen sakon uhalla kiellettävä. Siihen kuoli joku ihminen viime viikolla. Elokuvat ja tv-sarjat tuhoaa ihmisen ja tekee lapsista väkivaltasia. Tietokonepelit on tosi paha asia. Opettaa lapsia tappamaan. Ainiin armeijassakin sitä tehään. Sekin lopetettava. Onneksi sielä ei enää saa juosta. Heterosuhteet lakkautettava. Homot tulee kateelliseksi. Otetaan mallia pohjois-koreasta missä ei ole internettia ni kukaan ei pääse kirjottelemaan turhainpäiväisia asioita keskustelupalstoille.

Vierailija

Mietin mahtavatko soveltaa lakia juopotteleviin turistinuoriin vaiko vain omiin kansalaisiinsa?
Turkkilaiset ovat turkkilaisia ja ainakin juottoloiden pitäjät....

Vierailija

Tässä on kyse tärkeästä asiasta, viina ei ole lasten juoma, eikä tietysti suuressa määrin myöskään aikuisten. Turkki on tyypillinen örvellyspaikka monelle, samoin kuin Bulkkis.

Vierailija

Matkaoppaat-ohjelmassa oli hauska kohtaus kun ruotsalainen äiti oli tehnyt Deturille valituksen että hänen 16v. poikansa eivät olleet saaneet all inclusive hotellissa juoda niin paljon kaljaa ja viinaa kuin olisivat halunneet ja äiti vaati koko matkan hintaa takaisin ;)

Vierailija

Viestiketjun aloittajalle.

Voisitko perustella, että miksi saisi tulla muihinkin maihin?

Sä kyllä saatat menettää juuri saamasi hyvät yöunet, mutta kerron senkin uhalla. Turkissa on aina saannut kakarat ostettua viinaa, ihan mistä vaan. Oli ikäraja mikä hyvänsä...

Vierailija

Kysymys edelliselle: mistä syystä sinä kannatat viinan myymistä lapsille eli siis alaikäisille?
Esimerkkimaa voisi olla Suomi tässä kohtaa, täällä on aivan tarpeeksi \"viinan viemiä\" ilman sitä että myös lapset saisivat ostaa viinaa ja olutta.Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa!

Vierailija

Joo. Viinan saantia ei voi kokonaan estää mutta sitä voi edes hankaloittaa noilla ikärajoilla.

Kun katteli kuvia Leijonien kultajuhlasta, niin ikärajojen korottaminen tuli mieleen... mutta kuinka korkealle sitä suomessa pitäisi korottaa? Viinaa vasta viisastuneille 5-kymppisille?

Peace

Vierailija

Lainaus:
Turkissa on aina saannut kakarat ostettua viinaa, ihan mistä vaan. Oli ikäraja mikä hyvänsä…

Nyt onkin sen verran korkea ikäraja, että taitaa tulla penskoille mutkia matkaan. Ei tämä uusi raja pelkkää ilmaa ole. Hyvään suuntaan mennään.

Vierailija

Mä en kannata viinan myymistä alaikäisille, vaan yli 18 vuotiaille, mutta todellakin alle 24 vuotiaille.

Suurin osa esim Alanyan turisteista on just parikymppisiä nuoria. Alanyan ravintoloiden myynnit on jo muutenkin olleet laskussa All inclusivien jatkuvasti nousevan kannatuksen johdosta. Mulla on vaan sympatiat paikallisia ravintoloitsijoita kohtaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat