Vierailija

Nyt olisi aikaa ottaa äkkilähtö Kreikkaan, mutta mikä on keski-ikäiselle naisihmiselle paras sinkkumatkan kohde?

Haluaisin makoilla rannalla tai altaalla kirjoja lueskellen, tehdä kävelyretkiä, katsella paikallista elämänmenoa, tutustua nähtävyyksiin, syödä herkullista paikallista ruokaa ravintolassa, istuskella kahvilassa. Viinaa tai miesseuraa en ole hakemassa; arvostan oman rauhan kunnioittamista!

Hotellissa arvosta siisteyttä ja rauhallisia yöunia. Hotellissa saisi olla mieluiten aamiainen tai ihan hotellin lähellä pitäisi kahviloita/ravintoloita, joista saa aamiaista kohtuuhintaan. Eli hotellin tulisi kuitenkin olla lyhyen kävelymatkan pääss ns. muusta elämästä.

Mitä kohdetta suosittelet? Entä hotellisuosituksiaa?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Suosittelen sinulle omaa suosikkikohdettani Kreetan Rethymnonia. Mielestäni se vastaisi kaikkiin sinun esittämiin vaatimuksiin/toiveisiin kohteesta. Rety on elävä kaupunki myös turistisesongin ulkopuolella.

Hotelli kannattaa valita keskustan/vanhankaupungin läheisyydestä. Rantakadun varrella sijaitsevista hotelleista on lisäksi hieno merinäköala, jos haluaa istuskella parvekkeella esim tummenevaa iltaa katsellen.

Myös Perivolian alueella on esim Aurinkomatkoilla kivoja hotelleja, ja ympäristössä viehättäviä pikku tavernoja.

Apollomatkoilla on Ideon-hotelli, joka on ehdottomasti paras sijainniltaan. Oli aikaisemmin AM valikoimissa.

Finnmatkoilla on Ilios ja Palm Beach hyvällä sijainnilla,näistä ei omakohtaisia kokemuksia.

Lomamatkojen hotellivalikoimissa löytyy myös hyviä hotelleja kävelymatkan päässä kaupungista. Lomatkojen opas-ym palvelut ovat olleet meille positiivinen yllätys, päihittää esim AM mennen tullen.

Rethymnon sopii hyvin myös yksin matkustavalle. Näkemistä ja koettavaa on tarpeeksi, vanhankaupungin kujilla kierrellessä aika vierähtää nopeasti. Aidot lähikylätkään eivät ole pitkän matkan päässä kaupungista. Esim Milin myllyrotkon uskaltaa hyvin vaeltaa yksinkin.

Hyvät ruokapaikat ovat tulleet useiden matkojen aikana tutuiksi. Mutta nämähän ovat niitä makuasioita;)

Vierailija

Noilla kriteereilläsi ehdotan Rodosta ja Pefkosta.
Se paikka löytyy Lindoksen kohdalta AM:lta. Hotelli Stella view on erinomainen majapaikka, kiva allasalue, erinomainen ranta on myös kylässä.Hotellissa on aina myös yksinmatkustavia, ja kylä on sopivan vilkas. Lindokseen on muutama kilometri, taittuu nopeasti paikallisbussilla. Hotellin kaikista huineista on merinäköala.
Hotellilla on omat kanta-asiakkaansa, jotka tulevat vuodesta toiseen, rauhallista on myös, sillä löytyy vain yksiöitä (tilavia).

Vierailija

Stella viwew-hotellissa ei aamiainen sisälly hintaan mutta aamiaista saa allasbaarista. Miellyttävä viereisen hotellin omistajarouva huolehtii myös Stella viewin vieraista ja moni ostaa aamiaisen. Toki ihan hotellia vastapäätä on leipomo josta saa aamuisin ihanat leivät ja muut.
Kauppoja on lähellä, samoin ravintoloita. Kylä on väljästi rakennettu , rauhallinen, mutta elämää kyllä löytyy. Erinomaista ruokaa on tarjolla ja ravintolat ovat osa tasokkaita mutta kohtuuhintaisia.

Vierailija

Lainaus:
Nyt olisi aikaa ottaa äkkilähtö Kreikkaan, mutta mikä on keski-ikäiselle naisihmiselle paras sinkkumatkan kohde?

Hyviä ehdotuksia on tullut, mutta jos todella on tarkoitus ottaa äkkilähtö, niin vaihtoehtoja ei todellisuudessa niin paljoa ole. Varsinkaan majoituksen suhteen!

Vierailija

Kiitos vinkeistä! Äkkilähdöillä on tosiaan vähemmän tarjolla vaihtoehtoja kuin mitä olisi aikaisemmin varattaessa, erityisesti hotellien suhteen.

Parga taitaa nousta ykköseksi. Sinne näyttää olevan vielä vapaita paikkojakin.

Onko kenelläkään kokemuksia AM:n hotelleista Elena ja Tropical?

Vierailija

Olen huomenna lähdössä Tropicaliin. Kovin kehuttiin jossain viestissä ko hotelliakin vaikka oli am:n halvin. Myös Elena on kuulemma ihan hyvä.

Vierailija

Kiitos ystävällisistä ja asiallisista vastauksista!

Kuinka pitkä matka rantaan on? Entä ravintolat: pitääkö iltaisin kävellä kauaskin, että pääsee syömään?

Vierailija

\" Mainostin\" aiemmin Pefkosta mutta sinne ei vielä pääse.
Oltiin Pargassa ja Tropicalissa viime kesänä. Aivan ihana hotelli ja kiva allaslaue. Itse ne altaalla kovin pitkään viidy, olen liikkuja, mutta se allaslaue oli niin kiva että sinne tuli mentyä aina kun aika salli. Hotellissa on todella isot huoneet, jopa yksiötkin. Tunnelma oli mukava, asiakkaat rauhallisia aikuisia ihmisiä suurin osa.
Tavernoita on ihan lähellä eli ei tarvitse edes keskustaan mennä ruokailemaan, en tiedä ovatko kaikki auki heti kauden alusta. Kauppoja on myös lähellä.
Lähimmälle uimarannalle on matkaa jonkin verran, en osaa määritellä sen tarkemmin. Sillä rannalla oli kylläkin omituinen systeemi eli siinä oli hotelli vieressä ja vain hotellin asiakkaat saivat ottaa rantapedin, ei muut. Rannalla sai olla kyllä omin varustein ja se ranta oli suojaisa ja turvallinen uimisen kannalta, oli lahdenpohjukassa. Muille rannoille pääsi joko kävellen (aika pitkä matka) tai sitten keskustasta veneellä.
Vastapäätä Tropicalia on Elena mutta se ei ole yhtä tasokas, ei huono kuitenkaan. Pargassa on varmasti suhteellsen rauhallista keväällä, siinä keskusatssaakin, mutta myöhemmin kesällä on tungos aikamoinen.Jos pitäisi jonnekin lähteä nyt, menisin kyllä Pargaan ja suuri syy on tuo erinomainen hotelli. Asuimme ylimmässä kerroskessa ja meillä oli merinäköala eli meri siinsi kauempana.Oliivilehdot alkavat ihan läheltä.
En tiedä saako Tropicalissa aamiaista,baari siinä oli ja juomaa ostetiin siitä.

Vierailija

Skiathos on myös ok yksinmatkaavalle, sekä naiselle että miehelle. Olen viettänyt siellä viikon yksin, matkatoverini oli vain viikon ja itse kaksi viikkoa. Kaunis kaupunki, todella hieno, mutta nyt on vain niin että eka lähtö sinne on vasta 30.5. Itse emnnään samalla lennolla toiselle saarelle, matka varattiin jo tammikuussa. Kreikkaan voi kyllä useimpiin paikkoihin mennä nainen yksinkin, vain jossain on palvelu yksinliikkuvalle aniselel huonompaa kuin muille, näin ovat kokemuksiaan kertoneet.

Vierailija

Tarkennusta, aloittaja ei kertonut mihin aikaan haluaa sen äkkilähtönsä eli ihan oikein, lukutaitoiset ovat osanneet antaa ehdotuksia. Jos kertoo että äkkilähdöllä toukokuun alkupuoliskolla tai sitten äkkilähtö heinäkuussa, se on tarkempi tieto.
Monella on lomaa heinäkuussa ja odottelevat äkkilähtöjä silloin tai sitten elokuussa, sama juttu.
Virtuaalireissaajat ...no joo, niistä en sano mitään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat