Ydinpommi räjähtää Euroopassa?

Vierailija

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011050213643636_ul.shtml

Uskaltaako enää Keski-Eurooppaan?
Pariisi, Lontoo, Berliini, Rooma....?

Kommentit (10)

Vierailija

Jos niillä olisi ydinase, ne olisivat varmasti jo käyttäneet sitä. Ei niitä aseita ole niin vain saatavilla, ei niitä myydä basaareissa eikä toreilla. Pelkkää pelottelua vain.

Jussi

Vierailija

Vaikeata on usko että Eurooppaan olisivat ydinpommin saaneet rakennettua, muita hirmutekoja sen sijaan voi odottaa.Jos se ukko nimittäin on kuollut....

Vierailija

Lainaus:
Uskaltaako enää Keski-Eurooppaan?
Pariisi, Lontoo, Berliini, Rooma….?

Miksi juuri Keski-Eurooppa? Suurkaupungit tietysti yleensä kai vetävät noita terroristeja. Aivan yhtä hyvin kohde voi olla vaikkapa Nairobi tai Mumbai. Kunhan vaan siellä on länsimaisia jollain tavalla edustettuna. Jos saivarrellaan, niin ei Rooma oikein ole Keski-Eurooppaa. Kyllä se jo eteläiseen sellaiseen kuuluu.

Vierailija

Lontoohan olisi kaikkein ilmeisin ja ehkä liiankin ilmeinen.
Ihan yhtä hyvin se voi räjähtää Helsingissäkin sillä Suomihan on sotaa käyvä maa Afganistanissa.

Vierailija

Enpä usko moiseen ydinpommiin olleenkaan, olisi varmaan räjäytetty jo aikoja sitten jos se olisi ollut olemassa. Miten ne aineet olisi saatu muka kokoon kenenkään huomaamatta, kunhan haluavat uhitella. En usko, että jättävät Osaman murhan kostamatta, mutta ei se kosto ainakaan ydinpommi ole. Jos tämän päivän lehti otsikoihin on uskomista, niin Osaman murhasi hänen henkivartiansa eikä Usalaiset.

muslimi

Alkuperin terroristit tuli Englannista ja he alkoivat tappaa alkuasukkaita intiaanit ottaakseen heidän maansa, kuten tapahtui palestiinassa. engilantilaiset auttoivat israelia ottamaan palestiinan ja he tekivät sen. kuka pommitti ydinpommilla Japania? amerikka. miksi me aina puhumme vain arabian maista että he ovat terroristeja. amerikkalaiset ja al qaida ovat ystäviä, amerikka keksi koko terroristi jutun, he haluavat leikkiä että he ovat hyviä ihmisiä, ja haluavat olla maailman poliisi, Islam estää väkivaltaa sekä itsemurhaiskuja, ei saa tappa viattomia ihmisiä.

milli

Taas tätä hysterian turhaa lietsontaa - jos jotain tapahtuu, niin sitten tapahtuu, oltiin missä oltiin! Nytkin on perjantai ja 13 päivä ja enin osa ihmisistä joutuu onnettomuuteen - kotonaan! Mää oon Härmästä ja uskon vasta kun näen ;) Ja reissaan reissuni ilman yliherkkää höpötystä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat