Vierailija

Löytyykö tuoreehkoja kokemuksia Gdanskista, eli onko siellä tarpeeksi nähtävää kulttuurinnälkäisille matkalaisille?
Hotel Gdansk vaikuttaa mukavalta hotellilta, onko siitä kokemusta tai jostain muusta keskustahotellista? Kaikki vinkit tervetulleita, kiitos.
Maria

Kommentit (9)

Vierailija

Olen ollut hotelli Gdanskissa vuosi sitten pieni kaunis hotelli, jossa sijaitsee vanha olutpanimo, joka on muistaakseni vuodelta 1700 - 1800 ja osa siitä on kunnostettu hotelliksi. Hotellissa on kauniit huoneet ja kaunis ravintola. Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla vahhassa kaupungissa. Vanhaan kaupunkiin pääsee kävelemällä sillan yli eli ei ollenkaan pitkämatka.

Tämä ei mitenkään liity tähän, mutta omalta osaltani pidin omituisena sitä, että hotellin ravintolaan pääsi kävele¨mään sisään ilman hotellinavainkorttia, mutta kun lähdit sieltä ovi ei auennut ilman sitä.

Suosittelen hotellia kaikille, jos menemme joskus vielä Gdanskiin varaamme tästä hotellista varmasti huoneen, rakastuimme tähän pieneen hotelliin.

Vierailija

Tuota hotellia on katsottu eli siihen mennään jos Gdanskiin päädytään. Tuo mikä liittyy hotelliavaimeen, liittyy ehkä siihen että sisään pääsee myös ulkopuoliset mutta ulos ei pääse ilman että maksaa laskun. Moni kävijähän todellisuudessa saattaa jättää laskun maksamatta.
Maria

Vierailija

Luonnollista että hotellin ravintolaan pääsee myös ne jotka eivät asu hotellissa mutta se ettei pääse ulos ilman avainkorttia, hämmentää kyllä ja lähinnä turvallisuussyistä. Olikohan siellä jokin muu varauloskäynti tuliplaon yms. varalta? Suomessa tuo ei ole sallittua.

Vierailija

Olimme perheen voimin viime elokuussa viikon verran Gdanskissa, vuokralla asunto eli ei tietoa hotelleista. Sopotissa hienot uimarannat, siellä kannattaa ehdottomsti käydä. Gdanskin eläintarhassa tuli vierailtua, vanha kaupunki todella hieno, ostosmahdollisuudet kaupungissa hyvät. Jos naisväki ( miksei miehetkin )haluaa manikyyriä/pedikyyriä niitä kannattaa Puolassa varata; halpaa ja palvelu hyvää. Harrastusmahdollisuuksia on paljon. Ruoka vanhankaupungin pikku ravintoloissa oli todella hyvää ja ennen kaikkea halpaa.
Ihan kiva kaupunki, mutta yksi kerta riittää.

Vierailija

Meillä on 4 vrk piipahdus, kulttuuri on kiinnostuksen kohde (olemme 2 aikuista) eli myös arkkitehtuuri kuuluu siihen. Sitä näkee tuossa kaupungissa ilman muuta. 60 km Gdanskista sijaitsee maailman suurin kivilinna, sinne aiomme mennä käymään. Saatiin linnassa käyneiltä tietoa miten sinne mennään, matka kestää suuntaansa vain tunnin joten sen ehtii yhtenä lomapäivänä katsastaa.
Maria

Vierailija

Nähtävää löytyy. Kulttuurinälkä ei tietty tyydyty samalla tavalla kuin Pariisissa etc. Pidennetty viikonloppu riittää varsin hyvin. Jos haluaa käydä naapurikaupungeissa Sopot- Gdynia saa aikaa kulumaan enemmänkin.
Yksi varoituksen sana: rahanvaihdossa kurssi saattaa vaihdella huomattavasti. Osa mainostaa asiallisesti, mutta jotkut liikkeet (InterChange) eivät. Näin etenkin kävelykadulla Ul Dlugalla. Jos näet hyvin \"edullisen\" vaihtokurssin kadulla seisovassa mainoksessa, niin se on edullinen vain myyjälle! Kysy siis paljonko saat, jos vaihdat esim. 100 E.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat