Karhumies Sulo

Vierailija

Katsoitteko eilen Suloa, joka hoiti karhuja Kuusamossa. Sinne haluan ensi kesänä. Kiva nähdä
vaikkeivat nyt ihan luonnossa olekaan.
Miiru

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Tottakai se liittyy eli sehän Kuusamossa eli samalla reissulla voit käydä vaikka Rukalla bilettämässä.
Kuusamo on muutenkin upea. Voit vaikka mennä vaeltamaan karhunkierroksen tai jos et jaksa, niin pienen karhunkierroksen nyt jokainen jaksaa vetää.
Siellä voit mennä jokireissuille, kalaan tms.
Eli Suomi on upea matkailumaa. Vai onko mielestäsi
matkailua vain Kanaria sun muut Bulgariat.
Miiru

Vierailija

Edelliselle, haukuit minua ja vastaan: en ole käynyt kertaakaan sen paremmin Bulgariassa kun Kanariallakaan. Eli kannattaa pitää mölyt mahassaan - kun ei tunne kirjoittajia. En myöskään biletä eli sitä varten ei Kuusamoon tule lähdettyä.Osaan löytää kiinnostavat maat ja paikat ihan tähänastisen huiman kokemuksen pohjalta!

Vierailija

Sorry vaan. Itsekään en biletä, mutta vaeltamassa käyn, tosin en vielä Kuusamossa vaan ylempänä Lapissa. Hyvää kevättä sinulle. Olisi kiva, jos käyttäisit nimimerkkiä
Miiru

Vierailija

Niinhän se tietysti on. Aika vähän taitaa kuitenkin olla häiriköitä tällä palstalla.
Nautitaan me vaan matkoista ja ihanasta keväästä.
Hakaniemessä näyttää olevan 17 astetta eli ihanaa.
Miiru

Vierailija

Nimimerkitön keskustelija, menepä itseesi. Ei sinua tässä kukaan ole haukkunut. Olisko aika pakata laukut ja käydä vähän tuulettumassa?

Niksu

Vierailija

Niksulle kommentti: kirjoitat nyt itsestäsi, eipä ole reissuistasi paljoa täällä juttua näkynyt.
Itse kirjoitan nimimerkittä ihan pakosta ja se on myös sallittua koska ei ole nimmaripakkoa.
Viittaan myös yhteen aiempaan ketjuun jossa myös lomapaikka on parasta pitää salassa, sivuston \"päämeklarit\" eivät ihan kaikkea sulata.
Jos minua haukutaan, olen matkustellut tänäkin vuonna muutaman kerran enkä Tallinnaan, ei Tukholmaan vaan muualle. Eli jos sinä samaan pääset, hyvä on.
Toukokuun lopussa taas yksi aurinkoinen kevätkesän reissu, viikko, paikkaan x. Viime viikon muutama päivä meni ihanassa kaupungissa mutta töitä täytyy tehdä välillä. Jotkut ovat nääs myös duunissa. Heinäkuun matka viittä vaille buukattu jne.
Riemukasta vappua Niksulle!

Vierailija

Jos tykkäsitte Sulosta niin katsokaa ihmeessä myös kehuttu dokumentti \"miesten vuoro\" (tai jotain sinnepäin, \"miesten sauna?\" Joka tapauksessa siinä oli ääneen elämäänsä tilittäviä suomalaisia miehiä saunojen lauteilla). Karhumies Sulo oli siinäkin elokuvassa ja ehdottomasti dokkarin huippukohta, kun selitti karhuistansa. Ja mitä tekikään Juuso karhu siinä... sen jätän yllätykseksi.

Taisi tulla minullekin ensi kesänä reissu Kuusamoon Suloa ja karhuja katsomaan:)

Late

Vierailija

Molemmat hienoja dokumentteja, siis Sulo ja saunajuttu. Tänään katsoin sulon uusintana ja kyllä lomalla auton nokka kohti Kuusmoa.
Miiru

Vierailija

No eipä taida Sulossa mikään ihmeemmin vetää, vaikka onkin aikamoinen persoonallisuus. Tämmöisiä aitoja ihmisiä tosin näkee nykyään aika harvoin.
Ainakaan täällä Helsingissä.
Karhuthan olisi mukava nähdä. Toki karhuja näkee Korkeasaaressakin tai muissa eläinpuistoissa. Myös
mökkipitäjässäni Läntisellä uudellamaalla on karhuja nähty useastikin. Eipä ole vaan vastaan osunut.
Samalla reissulla myös käydä Karhukierroksen, vaikka sen pienen.
Muutenkin Kuusamon upeat maisemat kiehtoo ja monet muutkin paikat siellä suunnalla, esim. Taivalkoski. Tykkään kesällä matkailla Suomessa, kun on kuitenkin ilmat aika suotuisat. Ainoa miinus sillä suunnalla hyttyset.
Karhuterveisin Miiru

Vierailija

Näinhän sen voi sanoa, mutta muisteleppa viime kesää. Itikoista en osaa sanoa eli en muista, mutta lämmintä piisasi, ehkä liiankin kanssa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat