New Yorkin (Manhattan) hotellisuosituksia

Vierailija

Tänne voisi jakaa hyviä vinkkejä hotelleista jotka ovat todella hyvällä paikalla nähtävyyksien ja shoppailuiden lähellä mutta silti kohtuuhintaisia eli jotain *** hotelleja.

Paljonko muuten taksi maksaa JFK:lta Manhattanille?
Paljonko matkaa on?

Kommentit (9)

Vierailija

Marriott Marqueis hotellista tykkäsin, jossa toissakesänä vietin viikon vaimon kanssa kulmahuoneistossa ihan keskellä Times Squarea, siellä viihtyi todella hyvin. Lasitkin olivat sopivan paksut, ettei meteli vaivannut, kuntosali oli iso ja ravintolat huipputasoa, varsinkin 44.(?) kerroksen kattoravintola joka pyörii. Hintaa majoituksella taisi olla joku 330$ yö.

Vierailija

Nyt kun katsoin hintoja tuolta: http://www.marriott.com/hotels/travel/nycmq-new-york-marriott-marquis/ niin näyttäisi olevan alk. 450$, eli taisimme yöpyä jollain tarjouksella tai sitten on hinnat nousseet rajusti. Se siitä kohtuuhinnasta sitten, tosin maksoimme kuudesta yöstä silloisella kurssilla 1500€, mutta oli silti sen arvoista mielestäni. JFK:lta Manhattanille on matkaa 18 mailia, eli n. 29 km. Taksi maksaa 45$ ja on kiinteä hinta käsittääkseni kaikissa yellow cabeissä, tietty pimeät taksit on sitten asia erikseen.

Vierailija

Itse olen ollut Hotelli Marguisessa ja Hotel New Yorkerissa.Kummatkin olivat hyviä.

Muutaman kerran yövyin myös New Jerseyn puolella. Bussilla pääsi nopeasti kaupungin keskustaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat