Islanti

Vierailija

Olisin kiinnostunut tietämään enemmän Islannista. Mikä on esimerkiksi hyvä aika matkustaa säiden puolesta? Mitä aktiviteetteja paikalta löytyy? Hotellien/majoittumisen taso? Hintataso?

Nimim. Islantiin!

Kommentit (1)

Vierailija

Me olimme Islannissa syyskuun alussa, ja ilmat olivat mitä parhaimmat. Sää on Islannissa kuitenkin arvaamaton ympäri vuoden, koska tahansa sataa ja tuuli voi olla kovaa. Ilmat voivat olla mitä tahansa, sillä Islani on aivan uskomaton maa. Sinne on pakko päästä uudelleen!
Hintataso on varmaan tällä hetkellä Suomen luokkaa, en tarkasti tiedä Islannin talouskriisin vaikutus hintatasoon. Hotellit (kuten koko maa) ovat siistejä ja vesihanasta tulee lähdevettä. Itse olimme Hotelli Björkissä Reykjavikissa, ja voin suositella lämpimästi. Myös ruoka oli mitä parhainta.
Aktiviteetteja löytyy ainakin Reykjavikistä runsaasti. Muun muassa ratsastusta Islanninhevosilla, erilaisia retkiä upeille vesiputouksille tai valaita katsomaan, lentoretkiä Islannin yli, Blue Lagoon on aivan uskomaton \"uimala\" laaavakenttien keskellä.. aivan uskomatonta oli se, että keskellä tätä \"uimalaa\" on kiehuvan kuuma lähde. Retkiä on sekä suomenkielisellä että englanninkielisellä opastuksella.
Suosittelen todella lämpimästi Islanti. Ja kannattaa varata paljon aikaa, sillä koko maa on täynnä nähtävää vesiputouksineen ja suurine luonnonsuojelualueineen. 5 päivää ei ainakaan meille riittänyt lähellekään.

nimim. Islantiin rakastunut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat