Vierailija

Onko kellään kokemusta FM järjestämästä kreikkalaisesta illasta Afandoun kylässä ? Maksaa n.40 e sisältää kaiken. Tekeekö Rodoksella jokin paikallinen järjestäjä \"kreikkalaisen illan\"-reissuja maaseudulle, jossa voi kuunnella bouzukimusiikkia,osallistua tanssiin,ruokailuun?

60 v.synttärit matkalla

Kommentit (4)

Vierailija

Kannattaa kysellä siellä paikan päällä paikallisista matkatoimistoista noita iltoja. Asutteko Rodoksen kaupungissa vai missä?
Olemme asuneet Pefkosissa jossa on muutama paikallinen matkatoimisto ja heillä on ilmoituksia myös kreikkalaisista illoista. Menevät varmaan samoihin kyliin, en tiedä onko illat samoja, mutta hinnat ovat edullisemmat. Paikallisista toimsitoista osteut muutkin retket ovat joskus jopa 50% edullisemmat kuin suomalaisten matkanjärjestäjien.
Jos ei koskaan ole tuollaisessa illassa ollut, kannattaahan se katsastaa.

Vierailija

Hei, kokemusta on muutamien vuosien takaa. Kiva ilta oli, ruokaa ja juomaa sai kohtuullisesti, mutta mikään ähky ei tullut. Kreikkalaiset illat järjestetään matkailijoita varten, joten jos kuitenkin haluat viettää iltaa suomalaisten kanssa etkä esim. saksalaisten tai vaikka ruotsalaisten, niin silloin kannattaa valita suomalaisten järjestämä retki.

Vierailija

Ehdotan ko. reissun varaamista paikalliselta matkatoimistolta, ei FMltä tai AMlta. Toki FMn retkellä on muitakin kun suomalaisia mutta matkanjärjestäjä ottaa omansa eli hinta on paljon kalliimpi.
käynyt

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat