Vierailija

Tuossa etusivulla on juttua Kiinan keisarien Kielletystä kaupungista Pekingissä. Paikan päällä käyneenä suosittelen sitä jokaiselle, se on paikka joka olisi nähtävä kerran elämässä.
Mitä muita paikkoja nostaisitte kerran elämässä- listalle?

Late

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Pitää nähdä - ei mitään mutta mistä on suurimman elämykset saanut.
Viktorian putoukset ja Himalaja.
Luonnon ihmeitä minäkin mieluummin katselen ja koen.

Vierailija

Pliis älkää nyt halkoko hiuksia. Tietenkään en halua pakottaa ketään menemään minnekään eikä varmaan muutkaan halua:) Kunhan kysyin.

Lisäisin itse vielä listalle Rooman. Ikuinen kaupunki joka elää tätä päivää.

Late

Vierailija

Luontoelämykset ovat hienoja. Etelä-Afrikka eli Kapkaupungin seutu on hienao seutua, voisi mennä toistekin.
Kyllä Euroopan kaupungit elävät kaikki tätä päivää... itäisen naapurin monista kaupungeista ei niin varmaa...
Muutamat kaupungit eli esim. Praha, Krakova, Wien, Brussel, Amsterdam kannattaa kokea eli joitain noista. On sekä historiaa että nykyaikaa. Vilnan lisään listaan , Baltian maista se vähiten kommunistinen aikoinaan(miehityksen aikaan) ja hyvin ovat selvinneet muutoksesta.

Vierailija

Ensin oli ihan pakkomielle,Egypti,pyramidit ja kuninkaiden laakso, sitten niitä tavotteita on tullut lisää, Ankor Wat, Kielletty kaupuntki, Kiinan muuri, terrakottasotilaat. Tansania, Serengeti ja Ngorongoro. Borneon orangit yms. Tavotteita on vieläkin. Paljon on vielä näkemättä. Aina on joku kohde johon haluais päästä.

Matkailija

Vierailija

Itselleni tällaisia kohteita ovat mm. Egyptin pyramidit, Kuninkaiden laakso ja muut Egypytin upeudet. Lisäksi Kiinanmuuri, Petra sekä Rooman ja Ateenan historialliset kohteet. Olen myös aina halunnut uida delfiinien kanssa, minkä onneksi pääsin toteuttamaan Israelissa :) Myös Egyptin kohteet olen päässyt näkemään ja kokemaan, mutta toisaalta the list goes on, eli paljon on vielä näkemättä!

~ Smaragdi

Vierailija

Kerran elämässä jos näkisi,( nyt jos tulee virheitä niin ne on sitten näppäilyvirheitä,jooko)
Maccu Piccu, inkojen ja mayjojen kulttuureiden jäänteet, pyramidit ja temppelit.

Mutta rikkinäinen sydän estää pitkät lennot, joten toivottavasti näen ne sitten seuraavassa elämässä.
Toivoo Tirlittan.

Vierailija

No voi ei, kyllä sinun sinne pitäisi päästä. Oletko ajatellut että voisit mennä valtamerilaivalla? Kuten suomentaja Kyllikki Villa.

Late

Vierailija

Laiva vie paljon aikaa, mutta vuoden päästä kun mies jää eläkkeelle ja voi olla koko aikaisena dogsitterinä, niin sitten poistuu yksi matkailuani rajoittava este.

Tai sitten vain yksinkertaisesti repäisen ja uhmaan kohtaloa!
Tirlittan.

Vierailija

Edellä esitetyt olivat kaikki upeita kohteita. Valitettavasti tässä elämässä ei enää ole mahdollisuuksia. Yksi lisättävä Australian Uluru ja koralliriutta. Nämä ovat kymmenen vuotta kuuluneet toivelistaan, mutta...Taloudellisesti ehkä kyllä mutta terveydllisesti....

Vierailija

Onneksi on lähelläkin ihmeellisiä paikkoja. Kotimaassa Kilpisjärvi, Kevo ja Kuusamon karhunkierros. (Ja nyt vielä tuo kohuttu karhumies)

Naapurissa Pietarin tsaarillinen loisto.

Niksu

Vierailija

Pyramidit, Pekingin kielletty kaupunki, Kiinan muuri,Niagara,Pariisi,Rooma,Venetsia,Craceland Memphissä, New York ja safarit.
Haaveissa Viktorian putoukset, Grand Canyon, Abu Simbel,Peru, Kap-kaupunki ja San Franciso .

Miiru

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat