Vierailija

Törkeä firma tuo Air Finland kun edelleen LAITTOMASTI kusettaa asiakkailtaan laittomalla ylimääräisellä 15e varausmaksulla.

Air Finlandin ilmoittamien hintojen päälle tulee 15e varausmaksu eli imoitetuilla (tarjous)hinnoilla ei ole mahdollisuutta ostaa mainostettua lentoa.
Lisäksi varausmaksu on piilotettu lähes näkymättömiin huonosti näkyvästi pikkuiseen tekstiin.
MUSTALLA TEKSTILLÄ TUMMANSINISELLÄ POHJALLA:
\"* Internet -varausmaksu 15 euroa/varaus lisätään varaukselle.\"

Maksu ilmestyy reilusti näkyviin vasta kun maksetaan.

Kuluttajavirasto on jo huomauttanut Air Finlandia laittomuuksista mutta yhtiö jatkaa petostaan varoituksista huolimatta.

Varausmaksuja toki saa periä mutta lain mukaan niiden kuuluu sisältyä ilmoitettuihin hintoihin.
Kyseessä siis laiton hintapilkkominen.

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Millähän ihmeen romulla Air Finland lennättää asiakkaitaan kun la 2.4. Gran Kanarian lennolla oli joku todella risa kone jossa kaksi vessaa oli kokonaan rikki, pari muuta toimi ajoittain. Lentoemot kävi tosi kuumana ja olivat hermona asiakkaille.

Olen kyllä useamman kerran ennenkin lentänyt Air Finlandilla (tosin jo useampi vuosi sitten) ja silloin oli ihan hyviä kokemuksia mutta nytten hlökunta oli aika tylynä ja kone vaikutti todella rähjäiseltä.

Näkeekös jostain tiedostosta mikä kone se oikein oli ja oliko se ihan Air Finlandin oma vai jostain tuuraamassa?

Vierailija

Niin kiusaa!!
Espanjan lento myöhässä 14.4 neljä tuntia. Ihmettelen, miksi ei tullut tekstiviesti-ilmoitusta kaiklle matkustajille. Tyhmää kökkiä tuntitolkulla lentoasemalla. Tulolento samoin myöhässä noin puolitoista tuntia. Lentoemoista osa kiukkuisia kuin ampiaiset: paiskoivat luukkuja ja tuittuilivat matkustajille. Pinna kireällä kaikilla!
Lisäksi ihmettelen käsimatkatavarasääntöjä. Jos painoraja on 5 kg ja ne punnitaan ja tämän kanssa ollaan tarkkana, niin samaa linjaa voisi noudattaa myös laukkujen koon kanssa. Eilen koneeseen kuskattiin hirmuisia laukkuja, jotka täyttävät lokerot jo kun vasta puolet ihmisistä on sisällä. Lisäksi monella oli useampaa kassia mukana. Jotain tolkkua!!!!! Kone oli joku vanha lousku. Onneksi pysyi ilmassa, mutta ikkunan vieressä oli niin kylmä, että hartiassa tuntuu vieläkin, ja nahkapenkit ei ole oikein tätä päivää.

Vierailija

Lainaus:
nahkapenkit ei ole oikein tätä päivää

Kaikesta valitetaan kun sille päälle satutaan! Nahkapenkeillä on istuttu tänä ja viime vuonnakin useamman kerran. Ja eri yhtiöiden lennoilla. Ei edes ole yksikään niistä ollut Air Finland. Joten kelpaa ne varsin monille tänäkin päivänä. Jotain valittamisen aihetta vois ehkä jättää varastoonkin? ;-)

Jokunen viikko sitten varasin Air Finlandin matkan netissä ja maksoin varausmaksunkin. Lasku tuli näkysälle, eikä siinä mitään 15 euron nettivarausmaksua näy. Ei taida koskea kaikkia tuon firman nettivarauksia sittenkään?

Vierailija

Malagan lennoilla olen monesti ihmetellyt miksi matkustamoon saa ottaa sellaisia jätti-trolley laukkuja ja golf-bägejä ja tunkea ne hattuhyllyile jolloin sinne ei mahdu muiden laukkuja.

Eikö golf-bägit ja sellaiset 80cm pitkät supersuuret trolleyt kuuluu ruumaan vai onko ne emojen kavereiden laukkuja? Miksi jotkut saa ahtaa moisia hattuhyllylle?
Ja koskee nimenomaan Malagan lentoja.

Vierailija

Koska noita golfbägejä olet matkustamossa nähnyt, vaikuttaa tosi ihmeelliseltä? Jos tuollaista menoa on unohdan kyllä sen lentoyhtiön. Eihän \"hattuhyllylle\" saa laittaa kuin päällysvaatteita, kaikki muu edessäolevan penkin alle. Golfvarusteistahan pitää maksaa erikseen.

Vierailija

Golfbagejä ja jättilaukkuja olen nähnyt useammallakin Helsinki-Malaga lennolla hattuhyllyillä ja kaikki ne on olleet aina koneen etuosassa. Viimeisin kerta oli viime syksynä kun sen jälkeen en ole Malagassa käynyt. Silläkin kertaa siellä oli ainakin 3-4 golfbagia ja pari-kolme jättitrolleylaukkua.

Vierailija

Uskon kyllä että golfvarusteita on ollut mutta ihmettelen miksi, kenen mahtoivat olla ja miksei olleet siellä missä muutkin matkatavarat.Tuntuu vaaralliselta, sillä nehän ovat painavia, niissä on metallia... olisko joku yhtiön oma tyyppi menossa golfaamaan??? Kartan tuota yhtiötä kuin ruttoa jos tuollaista on.

Vierailija

Lainaus:
Eihän “hattuhyllylle” saa laittaa kuin päällysvaatteita, kaikki muu edessäolevan penkin alle.

30 vuotta olen lentänyt eri yhtiöillä, joka vuosi 5-50 lentoa. En ole onnistunut pääsemään lennolle, jossa olisi tuo linja. Siis ehdottomana. Eikö tuo nyt ole aikamoista idealismia tai toiveunta, että siellä \"hattuhyllyillä\" olisi vain päällysvaatteita. Jos tuolla perusteella hylkää lentoyhtiön, niin aika vähissä on vaihtoehdot. Ainakaan Finnair ei kelpaa.

Vierailija

Kaikkea ei lentoemot ehdi vahtimaan eikä esim. reittilennoilla ole tuota ongelmaa, se on enemmänkin turistilennoilla. Ja siellä emot kyllä yrittävät parhaansa, olipa eräs \"asiakas\" taannoin ottamassa lastenrattaita matkustamoon, aikoi kai ajella niillä pitkin käytävää! Ei onnistunut, kärryt laitettiin ruumaan.Jo kuultuksessa sanotaan matkatavaroista eli sietää kuunnella.

Vierailija

Aloittaja on väärässä eli kun ostaa lentomatkan tai lento+hotellipaketin netistä, tulee lisämaksu tarkistaa ja sen määrä löytyy kyllä sivuilta. Jos tulee siinä vaiheessa kun alkaa vahvistaa lentoa, on yksinkertaista jättää lento ostamatta jos se on kiinni tuosta 15 eurosta! Hyvin yksinkertaista ja selvää.

Vierailija

Lainaus:
Aloittaja on väärässä eli kun ostaa lentomatkan tai lento+hotellipaketin netistä, tulee lisämaksu tarkistaa ja sen määrä löytyy kyllä sivuilta. Jos tulee siinä vaiheessa kun alkaa vahvistaa lentoa, on yksinkertaista jättää lento ostamatta jos se on kiinni tuosta 15 eurosta! Hyvin yksinkertaista ja selvää.

Aloittaja EI OLE väärässä sillä mainostetulla hinnalla pitää pystyä lento ostamaan. Jos Air Finland mainostaa vaikkapa Helsinki-Malaga 99e niin sillä hinnalla pitää pystyä lento ostamaan mutta Air Finlandilla se ei onnistu koska varausvaiheessa ilmoitetun hinnan päälle putkahtaakin 15e varausmaksu.

Lisäksi se on yritetty piilottaa ilmoittamalla se sivuilla lähes samanvärisellä tekstillä kuin taustavärikin on eli tarkoituksella piilotettu.

Edes yhteenveto valituista lennoista kohdassa jossa verot ja muut maksut näytetään eriteltyinä ei tuota varausmaksua kerrota. Eikä sitä kerrota edes siinä aiheessa kun pitää jo hlötietonsakin antaa. Todella härskiä. Vasta maksuvaiheessa se putkahtaakin esiin.

Ja nytten huomasin lisää laittomuuksia varausjärjestelmässä. Maksullinen ruoka ja laukkumaksu on lainvastaisesti oletuksena päällä eli ne on valmiiksi valittu vaikka sekin on laitonta pakkomyyntiä

Vierailija

Yksinkertaista, jääkää kotiin jos ei ole varaa maksaa matkasta. Kaikilla lentoyhtiöillä on määrätty kiintiö edullisia lentoja, muut ovat sitten täysihintaisia. Ei kait nyt isoa konetta millään muotoa pysty myymään jokaiselle 99 eurolla! Paljastatte hämmästyttävän tietämättömyytenne ja kokemattomuutenne mitä matkustamiseen tulee.
Ei Finnairkaan myy 99 eurolla lentoja Malagaan!

Vierailija

Kuulin että Air Finland on käyttänyt jostain syystä espanjan lennoillaan turkkilaista lentoyhtiötä, lennoilla Malagaan. Taisi olla se turkkilainen kone ja sen nyt tietää mikä se on.
Tämä vastauksena hänelle joka ihmettelee huonokuntoista konetta.
Kaikki eivät ole samanlaisia sillä firmalla toki.

Vierailija

Voi hyvä luoja, että nahkapenkeistäkin valitetaan! Näkee ettei valittaja ole lentänyt koskaan kunnon yhtiöllä eikä reittilennolla. BA;lla, KLM:llä, Brussel Airlinesilla on nahkapenkit ja palvelu muutenkin ok, etenkni kahdella viimemainitulla. Puhun kyllä nyt reittilennoista. Ikävä on kun Brussel Airlines lopetti lennot Helsingistä, nahkapenkit ja tilaa istua, 2 paikkaa vierekkäin, joissain 3.

Vierailija

Vastaukselle 14.45. Tässä ketjussa ei ole kyse siitä ettei aloittajalla olisi varaa maksaa tuota 15 euron varausmaksua.Luku sekä ymmärrystaitoa tarvitaan täälläkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat