Matkavinkkejä (länsi) Flordiaan

Vierailija

Oletko viettänyt lomaa Floridassa Miamin ja Orlandon ulkopuolella, etenkin Meksikonlahden rannalla länsi-Floridassa? Kerro parhaat vinkit.
Mitkä tahansa muutkin Floridan lomavinkit kelpaavat.
Ajattelimme viettää vähän erilaisen loman ja vaikka Suomessa emme juuri kirkossa käy, olisi kiva vierailla myös paikallisessa baptisti kirkossakin ja nähdä hieman erilaista menoa. Jos tiedät Orlandon tai West Palm Beachin alueella jonkin kivan paikan, olisin kiitollinen tiedosta.
Lisäksi koitamme löytää konsertin tai vastaavan, jotta saisimme lomaamme muutakin sisäötä kuin shoppailun ja rannalla oleskelun. Liput yliopiston baseball peliin on jo varattuna.
Kiitos jo etukäteen.
NelliNeppi

Kommentit (2)

Vierailija

Olimme Floridassa sukuloimassa -96. Matkasta on toki aikaa. Ensinnäkin kannattaa vuokrata auto, välimatkat ovat pitkät ja julkinen liikenne vähäistä. Bensa on siellä halpaa. Siellä on myös erittäin helppo ajaa autolla. Kartat ovat todella selkeitä ja hyvin luettavissa. Sitten ne nähtävyydet. Olimme matkallamme 3 viikkoa, että ehdimme nähdä tarpeeksi. Kävimme Key Westissä (pakko olla auto) ihana paikka! Sitten matkaan Orlandon seudulla voi yhdistää Disney Wordin ja Kennedy Space Centerin. Disney word:issä on näkemistä ja siellä menee aikaa, sopii myös vanhemmalle väelle. Ei vain lapsille. Lopuksi teimme vielä parin päivän matkan Bahamalle, sinne on Forth Lauderdale:sta laivalla sama matka kuin Helsingistä Tallinnaan.Kuten sanoin matkastamme on aikaa paljon, mutta samat nähtävyydet on edelleen. Matkakertomuksemme voit lukea: http://vesvuarja.vuodatus.net.

Vierailija

Miamissa on hyviä shoppailupaikkoja Miami Beachin
30 km. pitkällä rantakadulla (collins avenue) kulkee bussi isoon kauppakeskukseen edestakaisin, josta löytyy vaikka mitä ostettavaa.
Autoa minäkin suosittelen, välimatkat ovat pitkiä. Fort Lauderdalesta on kymmenkunta kilometriä mahtavaan ostoskeskukseen ja Fort Lauderdalesta löytyy myös maailman kallein ostoskatu.Pompano Parkissa on joka ilta ravit ja laukkakilpailuja on viikottain useissa paikoissa.Vesvuarja kertoikin yleisimmistä nähtävyyksistä itärannikon puolelta ja Pompano Park ja Wort Lauderdale ovat myös itäisellä puolella Floridaa.
Länsirannalla l. Meksikonlahden puolella olen ollut neljä vuorokautta.Vuokra-autolla sielläkin liikuttiin.Olimme Tampan alapuolella(kartasta katsot.)Sarasota nimisessä kaupungissa.Länsirannalla on aivan huikeita auringonlaskuja.Olen liikkunut n.5000km. Florodan osavaltion alueella autolla ja suosittelen auton vuokraamista myös teille.Ajaminen on todella helppoa.Kartat ovat selkeitä ja niissä näkyy tärkeimmät nähtävyydet. Ulpukka

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat