Vierailija

Täällä on jo haluttu pajon boigotoivaksi,
lähes kaikissa lentoyhtiöissä on vikaa ja jos ei yhtiöissä niin ainakin henkilökunnassa tai kanssamatkaajat on huutavia lapsia tai kännisiä aikuisia. Useissa matkatoimistoissa on vikaa liian halpa/liian kallis tai oppaat on huonoja, mikään ei käy, hotellit toimii väärin, Israeliin ei voi mennä - syyt on jo tulleet esille moneen kertaan, Arabimaihin ja muslimimaihin ei voi mennä - naisten sortaminen ja kunniamurhat, Kiinaan ei voi mennä - ihmisoikeudet tai niiden puute, Japani toimii niinkuin toimii ja sinnekään ei voi mennä niin ja ne laivamatkat ne vasta boikotoitavia on.
Valmismatkoille ei voi mennä, on hienompaa varata itse ja voi voi jos tarvitsee oppaan palveluja, sitä ei ainakaan saa myöntää.

Mutta me muut matkaillaan ja kerätään uusia kokemuksia.
Ainoa minne en mene on delfiinaariot ja eläintarhat ja tietty levottomat tai muuten riskialttiit maat, mutta valmismatkoja käytän ja oppaan palveluja, lennän millä lennän ei ole vielä mahdotonta lentomatkaa ollut, ei koneen, henkilökunnan tai kanssamatkustajien taholta.

Mikähän se on kun joillakin epäonnistuu lomat ja aina löytyy valittamista ja yleensä jälkeenpäin,
toisilla lomat on aina onnistuneita, olisikohan asenteissa ja omassa käytöksessä muutoksen paikka.

Marjuska

Kommentit (11)

Vierailija

Aion matkustella edelleenkin nautin eri kokemuksista. En ala boikotoida mitään muiden ihmisten kokemuksien perusteella, koska kaikki han johtuu omasta mielialasta ja käytöksestä muita kohtaan. Jos olen saanut huonoa kohtelua joltain mietin laitanko sitä henk.koht. boikottiin saatan purnata asiasta kyseiseen firmaan, mutta en boikotoi ketään enkä mitään yleisillä palstoilla.

Ja jos koen huonoa palvelua joltain matkanjärjestäjältä vaihdan palvelua palautteen jälkeen kyseiselle firmalle.

Ainahan matkoilla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mutta niitä samoja asioita voi tapahtua myös täällä kotona. Joten avartavaa maailman katsomusta ja iloa matkusteluu meille kaikille sekä koti että ulkomailla.

Vierailija

Kannatan ajatusta. Nyt on moitittu jo nämä
täällä mainitut nimimerkit. Siis nimmarit boikottiin. On kuulemma paha tapa tuoda itseään esille.Myös täytyy muistaa, jos syystä tai toisesta otatte kolmen tähden hotellin,niin se on suoraa verrannollinen asuntoonne.Eli boikottiin.

boikottikynä

Vierailija

Etsin täältä jotain mahdollista vinkkiä liittyen oikeaan eli tosimatkailuun.

Jos mielipiteiden kokemusten esittäminen on teistä väärin, sanokaa nyt miksi tämäkin palsta on olemassa ylipäätään???

Vierailija

Eiköhän tämä palsta ole tehty keskusteluun matkustelusta ja matkustukseen liittyvistä aihetta, vastaus sinulle joka kysyit miksi tämä palsta on tehty.

Luulisin, että on myös huumorilla heitetty avaus, eli miksi emme laittaisi kaikkia asioita samalla boikottiin, kuin valitamme muutamista aiheista. Täällä on mukava lueskella ihmisten tekstejä eikä kaikesta aina tarvi ottaa pulttia, mutta onneksi meitä on joka lähtöön.

Vierailija

Minkäänlaista huumoria en tuosta avauksesta löydä hakemallakaan.Eli typerää edes väittää sellaista. Jos on kyse huumorista se paistaa kyllä tekstistä läpi.

Vierailija

Minusta aloitus on hauskasti tehty. Tuotu asiaa esille sillai kivasti, ettei kenenkään tarvi nitroja syödä.Erinomainen leikkaus sivustosta.

Mikäli joku kokee tuon aloituksen piikittelynä,
silloin on hyvä katsoa peiliin eikä ruveta meltuamaan.

Vierailija

Ymmärrän hyvin aloituksen. Mutta asia kiteytyy hankalasti ihmisten toimintaan. Joku vetää pikkuasiasta kauhean metelin,joku toinen ei viitsi edes asiaa mainita. Oletan että eräät kaipaa huomiota ja näkyvyyttä. Heidän pienet vastoinkäymiset täytyy kaikkien kuulla,nähdä,hyväksyä ilman pienintäkään huomauttamista. Mutta ei noin mene. Eräät asiat on tuotu sekavasti esille. Joissakin on selvä virhe,eli mahdottomia tilanteita. Tapausta ei yksilöitä,eli mielikuvitus laukkaa. Jos tippuu lentokoneesta,niin saahan tuo koneen lennon numeron ilmoittaa. Julkista tietoa. Tietysti jos on pettänyt aviopuolisoaan niin pitää keksiä hyvä veruke.
En ole löytänyt tältä sivustolta yhtään tapausta että olisi oikeutettu boikotoimaan. Jos asia ei kesta edes kuluttaja-asiamiehen tutkintaa,niin suu suppuun. Itse pistin emot poikottii,mutta siinä oli aivan muut syyt.

Vierailija

Ei toki kaikki. Mutta mitä olen tätä sivustoa käynyt selaamassa,niin tämän taidan pistää boikottiin. Ei ole mitään erityistä älyä, että joku käy heittämässä epämääräisiä viestejä,vääriä tai loukkaavia. Sitten asianomaiset tai muut niitä oikoo ja korjailee. Tämän jälkeen aloittaja pistää valitushomman päälle ja poistetaan lähes kaikki. Täällä toki on poistettavaa,mutta tänäänkin monta asiallista viestiä on viety kun
pääsevät vauhtiin.
Toinen todella paha on tekaistut viestit. Ällöttäviä luettavia kun heti tunnistaa,että mitään todellista ei ole takana. Lisäksi pelkästään hakukone löytää näitä tyhjiä viestejä.
Eli samat sanonnat kulkee päivästä toiseen.
Kohta taas mennään. Tiedän pari ulkolaista saittia. Mukavia ihmisiä ovatkin paljon matkustaneet. Tirlittanin nimmaria on lainattu. Eikä paljon puutu Marjuskan nimarista kun syntyy Marjuli. Mistäköhän tuokin piti vääntää.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat