Kokemuksia kaipaan

Vierailija

Pari kaupunkikohdetta mietinnässä heinäkuun lopulle eli Praha ja Vilna. Eka kerta olisi kumpaankin. Netistä tietoa löytyy mutta kaipailisin vinkkejä hotelleista eli onko kokemusta joistain hyvistä hotelleista
jommasta kummassa kaupungissa?
3 tähteä on sopiva luokitus.

Kommentit (13)

Vierailija

Muutama hotelli tulee mieleen, mutta en ole ihan varma tähdistä tai hintatasosta... Prahassa Belvedere on ihan OK, mutta pari kilsaa aivan keskustan ytimestä. Ratikka esim. kyllä kulkee.
Vilnassa kokemusta Astoriasta ja Central hotellista. Molemmat todella hyviä!!
- baraja

Vierailija

Central hotellista on täälläkin kokemuksia ja on hyvä hotelli. Pidän Vilnasta ja sen vanhasta kaupungista todella hieno paikka tutustumisen arvonen.

Vierailija

Vilnasta en löytänyt hotellia nimeltä Central eli ei googlella. Onkohan vaihtanut nimeä.... me halutaan kuitenkin asua lähellä nähtävyyksiä eli Vilnassa vanhan kaupungin tuntumassa jossa näyttää olevan majapaikkoja vaikka millä mitalla.
Prahassa on katseltu mala Stranan aluetta, siinä on lähietäisyydellä nähtävyyksiä.
Kiitos tiedoista.

Vierailija

En löytänyt minäkään googlella central hotellia enkä Matkapoikien sivustolta jossa se on ollut kiertomatkoilla hotellina. Siittäkin on kyllä jo parisen vuotta jollei kolmea, kun olen ollut siinä hotelissa viimeksi. Pidin siitä hotellista.

Vilna on ehdottomasti näkemisen arvoinen kaupunki pidän siitä enemmän kuin Kaunasista, jossa kävin viime vuonna.

Vierailija

Olisko tuo Central hotel nykyinen Novotel Vilnius Centre? On Gedimino avenuella (eli ent. Gedimino Prospekt)? On Vilnan pääkauppakadulla, katedraali on Gediminon päässä. Näyttää hyvältä hotellilta, kuuluu kait ketjuun tai sitten on jonkun \"länsimaalaisen\" omistama.

Vierailija

Ei valitettavasti ole sama hotelli se on korkeampi eikä muita rakennuksia aivan kiinni siinä hotellissa. Vieressä on kyllä kauppoja ja silta jossa on pizzeria, josta sai hyviä pizzoja. Sitten bussit ajavat niinkuin liuskaa ylös siihen hotelli pihalle jossa on parkkipaikkoja. Siinä hotellin vieressä on myös pieniä kujia. Hotelli huone on kyllä vähän samanlainen kuin ravintola, mutta eiköhän niin ole muissakin hoteleissa.

Vierailija

Korjaus äsköseen siis kuva hotellin huoneista on saman tapainen kuin huoneet tässäkin hotellissa sekä ravintola näyttää vähän samalta.

Vierailija

Täytyy pyytää anteeksi kuvasin tuossa äskön aivan väärää hotellia, mutta sekin on kyllä Vilnassa ja hyvä hotelli se on. Löysin sen googlettamalla Vilnan hotelleista eli Radisson Blue Hotel Lietuva. Se ei ole aivan keskustassa mutta kokemisen arvoinen hotelli sekin. Keskustasta 2,5 km päässä.

Vierailija

Puhtaasti omana mielipiteenä ihmettelen miksi näistä aletaan aina uusi ketju. Kohdetta on käsitelty sivun alaruenassa viidellä eri aloituksella. Tosin mitään ihmeellistä ei ole löytynyt. Lukijan kannalta olisi kiva harkita vastaus ennen sen julkaisua, niin ei tarvitse korjailla. Tietysti tuo sählääminen lisää kävijäkertoja,mikä on tärkeää eräille.
Hotellit on semmoisia, että en näe niitä kokemuksina. Tosin ,jos ekaa kertaa menee niin onhanse toista kuin raatihuone.
Ihmettelin myös kun huonetta verrataan ravintolaan
tarkoititko kokoa,värejä,baaritiskiä.

Vierailija

En verrannut huoneita ravintolaan vaan katsoin kuvia ja vertasin toisen hotellin huoneisiin, etteivät taida samassa maassa paljoakaan erota toisistansa. Ja onhan se hotelli yksi kokemus matkasta, vaikka suuremmaksi osaksi siellä ovat vain matka tavarat.

Vierailija

Ihmettelem sitä että joku taas alkaa rajoittamaan keskustelunaiheita. Miksihän? Jos ei ko. kohde kiinnosta, antaa olla, ei ole pakko sotkeentua asiaan joka ei kiinnosta.
Mikä aihe täällä on \"ylläpitäjien\" (en tarkoita lehden henkilökuntaa) mielestä sallittu aihe, kertokaa ihmeessä? Jotain arvailuja on kyllä...
Onko kanttia vastata? Ja jos löytyy jotain vanhempia kyselyitä, ne ovat sitten vanhoja. Ymmärrän kyllä että kaupunkimatkailijoita täällä on vähemmän, onko vähän myös oikeesti matkaavia, sitäkin epäilen että näin olisi. (virtuaalimatkustus on halpaa!).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat