Runsauden sarvi

Vierailija

Jokavuotinen houkutin matkatoimisto Aventura ja lähinnä tietysti heidän esitevihko tai ehkä jopa kirja yli sadalla sivulla. Matkaa on vähän joka puolelle maailmaa ja kaikki erilaisilla teemoilla.

Nyt olisi hakusessa ihminen joka on reissuja tehnyt kyseisellä toimistolla ja osaisi kommentoida noin asiakkaan kannalta onko matkat suhteessa kuluihin ja mikä on tempo /vauhti kun palloa kierretään.

Kommentit (3)

Vierailija

Hinnat näkee hinnastosta joten nyt kysytäänkin asiaa. Eli matkan,retkien nopeutta.
En ole noille hypermatkoille vielä kerinnyt,mutta tuo vauhti on kiusannut näillä muilla matkoilla.
Oppaat vetää matkat työnä ja rutiinilla. Matkailija ei halua hosua ja kiirehtiä. Eli ristiriita. Yleensä linjaautolla viiletetään määrättyyn kohteeseen tuhatta ja sataa.Kaikki maisemat muuttuu sillisalaatiksi eikä mitään kuvaa saa koko seudusta.Kohteessa annetaan välillä aikaa niin niukasti että paikkaan tutustuminen vaatisi kolme eri retkeä. Linjaauto maksaa,opas maksaa, mutta luulisi että asian voisi jotenkin hoitaa.
Loma lomana, kiireettä. Kiire ja kilpailu kellon kanssa pois.

Vierailija

Aventuran matkoilla hinta-laatusuhde on kohdallaan. Matkat ovat hyvin järjestettyjä mutta minun makuuni vähän liian kiireisiä. Muutama päivä lisää samalla ohjelmalla tekisi matkoista loistavia. Kannattaa kyllä mennä jos sopiva löytyy, eihän ole pakko koko ohjelmaa noudattaa, joskus on mahdollisuus jäädä hotellillekin lepäämään.
Olen joskus kysellytkin aikatauluista joistakin toimistoista ja vastaus oli ettei ihmisillä ole aikaa lomailla kuin 10-12 pv ja tähän sitten yritetään sovittaa mahdollisimman paljon. Oletko katsellut Kontiki Tour\'sin tai Mandala Travelsin matkoja?

Marjuska

Vierailija

En ole kokenut liika kiireellisiksi Aventuran matkoja enkä muitakaan safari/kiertomatkoja. Osasta ajeluja tai aktiviteetteja voi jäädä pois jos ei jaksa. Safareilla on usein kaksi tai kolme ajoa päivässä ja jos ei aamulla jaksa lähteä voi jäädä hotellille ja tulla mukaan lounaan jälkeen. Kiipeilymatkalla on mahdollisuus palata jos ei pysty huipulle saakka. Parempi on että on liikaa koettavaa kuin se että mennään heikoimmin jaksavan mukaan ja osa porukasta pitkästyy.

Tellu

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat