Sattuma

Vierailija

Perinteinen sattuma oli löytää kiva kimpale armeijan lihakeitosta. Tai sitten saada 4 ja varanumero lotossa.
Erilainen sattuma on täällä palstalla, koska minä en luota sattumiin.
Marjuska vastasi Delfiini ketjuun 16,55
joku toinen lentoemoketjuun 16,56 Siitä yksinkertaisesta syystä että minuutti ei riitä ja toinen vastaus ei satu asianomaisen tyyliin.
Igor vastasi lentoemoketjuun 15,51 joku toinen välimerestä sotatanner 15,49 Tulee mielikuva että sama kirjoittaja mutta se on väärä. Tuo toinen viesti,jota en ymmärrä, ei varmasti ole Igorsin käsialaa.

Puutarhaetsivien tyyliin teen johtopäätöksen että joku yrittää ratsastaa toisten luotettavuudella,
tai viestin sisällöstä riippuen nolata.

Kumpikin nimimerkki on asiallinen,mutta sattuma
vastoin käytäntöä.

Kommentit (13)

Vierailija

Minä vastasin delfiiniketjuun ja se on ainoa kirjoitukseni tänään ja omasta mielestäni asiallinen.
Täällä on varmasti useita kirjoittajia ja lukijoita yhtä aikaa joten tätä aloitusta en ymmärrä.

Marjuska - toinen vastaus tänään

Vierailija

Ketju on aloitettu \"sattuma\" termillä. Mikä on todennäköisyys jos palsta on paikallaan vaikkapa 3 tuntia ja sitten liki samalla ajalla tulee tuplat. Ajattelin tuon hässäkän takia että toimitus valvoo kielenkäyttöä (ok) mutta he eivät heitä mitään tyhmää viestiä sekaan. Asia ei haittaa jos viestit on asialliset,mutta tuskimpa
Marjuska tuota toista haluaa lukijoiden miekuvassa itselleen.
Itselle on käynyt niin kivasti että pitkään aloitukseen on tullut jyrkkä,pitkä vastaus minuutin sisällä.Eli vastaaja on voinut lukea kirjoitukseni etukäteen.

Vierailija

Pitää muuten paikkansa. Perättäiset vastaukset antaa mielikuvan että sama kirjoittaja. Mutta nyt tuo Igorsin kuvitteelinen vastaus \"välimerestä sotatanner\" on ajatusvirhe. Vastaus on väärä ja tyhmä,aiheeton.
Mutta nämä on ilmiöitä mistä ei pääse eroon kuin kirjautumalla ja vakinimimerkillä.

Palsta on siksi rauhallinen että sattumia on syytä epäillä.

Vierailija

En nyt oikein pysynyt kärryillä siitä mistä oikein oli kysymys, mutta....

Minä kirjoitin tuohon lentoemojuttuun ja samalla kun klikkasin sen menemään niin tietenkin katsoin sen uudelleen. Ko kirjoitus ilmestyi heti välittömästi kirjoittamiseni jälkeen.

Niin ja sitten vielä... ikinä, siis ikinä en täällä kirjoittele muuten kuin laittamalla jokaiseen kirjoitukseeni tuon oman nimmarini.

Igors

Vierailija

Perättäiset vastaukset,eri ketjuissa, antaa vaikutelman että kyseessä on sama henkilö. Tästähän ei kukaan tykkää jos identiteetti lainataan. Siksi minäkin rupesin ihmettelemään ajallisia \"sattumia\"

Toinen ilmennyt asia,miten voi saada vastauksen minuutissa aloitukseensa.Kun uusi otsake aukeaa,niin ei onnistu avata,lukea,kirjoittaa vastaus alle minuutin.

Toimitus on sanonut etteivät puutu kirjoittelemalla.

Vierailija

Kun joku käy selailemassa ja lukemassa niin siinä samalla vastailee jos katsoo asiakseen.
Toinen lukija tekee saman asian. Jos ekassa on tuttu nimimerki, niin ajatus on vaistomaisesti että heti perään tullut toisella ketjulla oleva on saman kirjoittajan. Näin tuo menee.
Täällä tietysti vielä sotkee kun sama ihminen kirjoittaa samaan ketjuun kolmekin viestiä. Eli keinotekoista piristystä tai mitä lie.
Tuplavastauksissa,jos asia on mainittu että sama kirjoittaja niin se ei tietysti haittaa.Välillä näet unohtuu jotain oleellista.

Vierailija

vilkkailla palstoilla saattaa tulla neljäkin vastausta minuutissa. Mutta se että saa vastauksen omaan kysymyseen samalla minuutilla edellyttää että on suojaamaton yhteys eli joku hakkeri on hypännyt siivelle tai ylläpidon henkilöstö seuraa ja sekoilee innokkaana mukaan.

Itselle on tullut suomi24 sivustolla tuollaisia vastauksia muutamia. Mutta se johtuu varmaan tekemistäni roskaposti-ilmoituksissta. Eli ylläpiti on vetänyt herneen sieraimeen.

Lisäksi useita viestejä häipyy kuin tuhka tuuleen

Rauhallisemmalla sivustolla tuo \"sattuma\" pistää myös miettimään homman tavanomaisuutta.

Täällä oli myös mainittu yhteyskatkeilu ? koskeeko
kuinka montaa kävijää vai onko kyseessä ylläpidon simputus

Vierailija

\"Marjuska vastasi Delfiini ketjuun 16,55
joku toinen lentoemoketjuun 16,56 Siitä yksinkertaisesta syystä että minuutti ei riitä ja toinen vastaus ei satu asianomaisen tyyliin.\"

Tuo on suora lainaus aloittajan viestistä. Minä olen kyllä niin sakea, että en löydä tuosta mitään vääryyttä tai viekkautta. Kirjoitteleehan täällä useita ihmisiä, joten täysin samakin julkaisuaika eri viestiketjuissa ei ole mikään ihme.

Vierailija

Pokeripelissäkin on tietyt käytäytymissäännöt.
Kyllä minua ainakin tällaiset sattumat ihmetyttää.
Palsta on täysin paikallaan monta tuntia ja sitten tulee liki yhtaikaa 2 ja taas tunnin päästä 2 viestiä.
Marjuskan viesti oli asiallinen tuo toinen sarjassa roskaa.
Igors kirjoitti asiaa ja pitemmän vastauksen,
joten tuo toinen roskaviesti tulikin hivenen ennenmin. Hyväksyisin viestien sattumat,jos ne on asialliset.Nyt nuo varjoviestit ei olleet.

Lehti eikä ylläpito ole ottanut mitään kantaa yhteyden ihmekatkoihin ?

Vierailija

Ohessa nuo mainitut varjoviestit.

Marjuskan varjo:
Jee lentoemot poikakottiin

Poika

Igorsin varjo:

Mistä johtuu että samaa vastausta työnnetään ketjuun monta kertaa.

( tuossa ketjussa ei ole yhtään samaa, ei sinnepäinkään.)

Vierailija

Mitä.... mistä on kysmys nyt? Onko ihan pakko analysoida ja vahtia kuka mahdollisesti kirjoittaa ja montako viestiä??? En ymmärrä aloituksen tarkoitusta.
Ilman muuta usemapi kirjoittaja on laittamassa viestiä samaan ketjuun ja mitä se sitten aiheuttaa? Joskus tulee \"tieto\" eteti viesti mene mutta menee kuitenkni ja jopa tuplaten. Tuo on kyllä selkeästi tekninen juttu jolle ei ainakaan kirjoittajat mahda mitään. Mutta mikä on aloittajan päänsärky?

Vierailija

Tämä tietotekniikka on minulle uusi ja tuntematon, en tunne sen kaikkia mahdollisuuksia, mutta ajatus että jollain olisi mahdollisuus lukea tekstini ennenkuin se edes ruudulle ilmestyy, on epämiellyttävä. Siksi tahdon uskoa sattumaan.
Luulen kuitenkin että vaikka viestit tulisivatkin peräjälkeen, niin kirjoitustyylistä pystyy tunnistamaan kuuluvatko ne yhteen.
Tirlittan.

Vierailija

Mitä... mistä on kysmys nyt ?
Alan ihmisenä atk ja turvatoimien osaajana voisit pistää homman kuntoon. Ei meitä piristä lueskella että tekninen vika. Korjatkaa.

Muutenkin tämä havainto on lehden toimituksen ja ylläpidon keskinäinen ongelma. Normaali käytäntö näissä yleensä on että henkilökunta ei sekaannu.
Jos joku \"palstaemäntä\" ja juttujen heittelijä on,hänet pitäisi esitellä ja varustaa vakio nimmarilla.

Aloittajan päänsärkyä en tiedä, mutta hirveästi oli lyöntivirheitä vastauksessasi. Ei teknisistä kannata tuolla lailla hermostua,eihän ne ole ihmisten vika ?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat