Delfiinit

Vierailija

The Cove - Meren salaisuus Tv2 - eilen.
Olipa järkyttävä dokumentti Japanista, delfiinien pyytämisestä koulutettavaksi ja poikasten tappamisesta kun niitä ei osteta.
Tuon jälkeen - ei koskaan delfinaarioihin tai mihinkään vankeudessa elävien esityksiin.

Kommentit (8)

Vierailija

Onneksi en katsonut.
Vihaan kaikenlaista eläinten tappamista.
Delfiinit oli ihania Azoreilla. Ihan kuin ne olisi
viihdyttäneet meitä siinä veneen lähellä. Upeaa nähdä niitä luonnossa, samoin kuin muitakin eläimiä.

Vierailija

Luonnonvaraisia delfiiinejä olen nähnyt 2 krt, Kosilla meriretkellä ja Skiathoksen ja Skopleoksen välisellä merialueella oli delfiinilauma, sitä seurattiin laivasta (laiva muutti kurssiaan jotta matkustajat pysyivät ihailemaan isoa delfiiniparvea), oli hieno näky.
En käy eläinpuistoissa koskaan, on sääli vangittuja eläimiä.En pidä siitä että eläimiä koulutetaan erinäisiin temppuihin ja ihmiset niitä rahasta seuraavat.

Vierailija

Katsoin myös dokumentin ja Japanin osakkeet laskivat roimasti. Toivottavasti ohjema vaikuttaa etteivät ihmiset mene katsomaan esityksiä, jospa se vaikuttaisi edes vähän, pajoa ei uskala toivoakaan.
Aikoinaan käytiin lasten kanssa Korkeasaaressa katsomassa eläimiä mutta ensimmäisellä safarilla tajusi vasta kuinka eläimet kuuluuvat luontoon ja ihmiset häkkeihin = autoon ja sen jälkeen ei eläintarhat tai ns puistot esim. Ähtäri ole kiinnostaneet.

Marjuska

Vierailija

Ilman eläintarhoja ja puistoja saattaisivat useammat eläinlajit olla uhanalaisia ja jopa kuolla sukupuuttoon. Näin se vain on, sillä luonnossa moni laji on aika turvaton. Ne salametsästäjät jne. Onhan se hieno lause tuo että \"eläimet kuuluvat luontoon\", mutta joskus siinä suhteessa on tehtävä myönnytyksiä.

Vierailija

Eläimet kuuluvat luontoon. Ei niitä uhanalaisia sillä pelasteta että niitä kerätään ihmisten katseltavaksi tai tekemään tempuja yleisölle.
Monet rodut on kuollut sukupuuttoon aikojen kuluessa. Elintila on loppunut tai jokin muu syy,ympäristömyrkyt, salametsästys on vienyt lisääntymismahdollisuuden.
Isot luonnonpuistot hyvin vartioituina auttaa joitakin eläinlajeja. Tosin niidenkin rauhaa häiritsee matkailijat joiden rahapussia ahneet tyhjentää myymällä lippuja alueelle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat