Kiinnostaako Kiova?

Vierailija

Päivälehdestä luin että Ukrainan Kiovasta povataan uutuuskohdetta suomalaisille.

Tarjolla olisi kirkkoja, luostareita ja muumioituneita munkkeja, Tsernobiliinkin on päiväretken mahdollisuus.Hintataso on halpa ja lentokin lyhyt.
Kiinnostaako?
Kysyy Tirlittan.

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Ei kiinnosta. \"Povataan\", kukahan mahtaa tuo povarieukko olla? No jos suomalaisista on kyse ja jossain on halpaa kyllä populaa löytyy joka suuntaa halvan perässä. Mainostihan eräs \"naisihminen korkealta taholta\" menemään Pietariin... olisko tehnyt diilin jonkun kanssa?
Ettei ny olisi Valko-Venäjä seuraava nousussa oleva kohde?!
Tällaisia ajatuksia heräsi...
neukkula oli taannoin suosittu myös (virallinen nimi Neuvostolitto).

Vierailija

En voi taas muuta kuin ihmetellä ensimmäisen kommentoijan itsekritiikin puutetta.
Kielteisen mielipiteen asiallinen esiintuominen näyttää olevan taitolaji johon kaikki eivät pysty.

Ilkeät ja halventavat kommentit vievät pohjan pois jopa asialliseltakin asialta ja samalla syövät kirjoittajansa uskottavuutta.
Tirlittan.

Vierailija

Ehdottomasti kiinostaa. Uudet kohteet tervetulleita.
Itseluottamuskin on sen verran hyvällä tolalla, että ihan hyvin voi joskus matkustaa jopa halvallakin.
MeMa

Vierailija

On kiva että matkanjärjestäjät etsivät meille uusia kohteita. Vaihtelu virkistää näissäkin kuvioissa. Tässä on historiallisuuden lisäksi hyvänä lisänä lyhyt matka. Ei tuo tietysti ruuhkarantoja paljoa rauhoita, mutta kait tuo egolokinen hiilijalanjälki leviää tasaisemmin.
Historiikkiä on tullut luettua kohtalaisesti niin sikälin aivan sattuva suunta.

Sen kuitenkin pidän mielessä,että kahvilassa pyydän tuoreita munkkeja.

Vierailija

Kiinnostaa kovasti vaan epäilyttää vähäsen ymmärtääkö edes niitä niiden aakkosia.

Jaltalla jokunen vuosi sitten kävin ja englanniksi tai edes näillä meidän aakkosilla oli tekstit vain McDonaldsilla. Kaikissa muissa rafloissa ruokalistat vain kyrillisillä aakkosilla.

Vierailija

Liekkö perinteet vaiko asenne muuten. Mutta samaa idän suunnan kieteisyyttä on aika paljon ihmisillä niikuin tuossa ekassa kommentoijassa,että neukkula.Poliittinen järjestelmä on joskus ollut kovin erilainen mutta ei tuolla Kroatian tai Albanian kohteissakaan ihmisissä mitään outoa ollut. Itse asiassa mukavempia kuin länsimaiset luonteeltaan. Jotenkin maanläheisempiä olemukseltaan eikä mitään ressin oireita ja kiireenkaltaista koheltamista.
Tuo kieli ja kirjaimet antaa kyllä oman mausteensa reissuille, mutta kivahan tuo. Erilaisuutta ja vaihteluahan sitä haetaan.

Lyhyt lento,edullinen hintataso,kultturia,historiaa. Ilmeisesti hyvä mesta. Edellytykset on.

Vierailija

Pienenä täsmennyksenä eiliseen,ettei tule väärintulkintoja. Aurinkomatkat ei ole syyllinen poikottiini,vaan emoyhtiö Finnair. Liian monta
ei hyväksyttävää tapahtumaa.

Vierailija

Junalla kolkoteltiin kerran Moskovaa.Olettaisin Kiovasta löytyvän vähän samansuuntaista vanhaa yksilöllistä rakennuskantaa.Toki paljon suppeampi määrä mutta matkailijan kannalta helponpi hallita.Kiinnostus liittyy ammattiini,joten joku voi ihmetellä tai ei ymmärrä reissujeni motiivia. Minä nautin.

Vierailija

Tässä ketjussa aloittaja kritisoi yhden vastaajan kommenttia. Tyypillinen esimerkki siitä että halutaan vahtia ihmisetn mielipiteitä ja rajoittaa asiallista kirjoittamista.
Jos on niin mainoksen uhri että antaa viedä itseään kuin pässiä narussa, siitä vaan. En lähde ihan kaikkialle minne kehoitetaan tai minkä maan matkustajalukuja halutaan nostaa.
(Kiitos mahdollisista haukuista jo etukäteen).

Vierailija

Kyllähän tuo kiinnostaa. Uutta pitää aina etsiä.
Tukholma, Vilna,Liettua on tullut koluttua sekä Ranska. Eivät kiinnosta enää yhtikäs.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat