Vierailija

Muammar Gaddafi sanoi, että nyt on koko Välimeri sotatannerta. Uskotko äijää vai onko uhkaus pelkkää parran pärinää?

Kreetan loma suunnitelmissa lasten kanssa, mutta sieltä on Libyan rannikolle tosi lyhyt matka!

Äippä

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Ukko uhoaa, eiköhän järjestys palaa aika nopeasti. Mutta jos tuo tilanne leviää muihin maihin, se on jo toinen juttu se.
Suunniteltiin viikonloppuna omatoimireissua Mallorcalle Puero Solleriin,mutta täytyy katsoa miksi tilanne kehittyy. Ajankohta olisi vasta lokakuu 2011.
Alkukesästä reissu Pohjois-Kreikkaan jo ostettu, se paikka on aika kaukana Pohjois-Afrikasta.

Vierailija

Eiköhän tuo parissa viikossa rauhoitu,kun länsiliittoutuneet saa mielensä mukaisesti siviilejä pommittaa ja poistaa vanhaa ohjuskalustoa.
Itse vähän pohtiskelin että lentokoneet on suurin riski tuolla alueella noiden hienojen ohjuksien johdosta joten ehkä pitää lentää Turkkiin ja sieltä laivalla Kreetalle. Suomalaiskoneet on riskiryhmä nykyään,kun pitää kansaivälistyä joka
hiton asiaan.

Vierailija

Jos ei kreetalaiset joudu saareltansa evakkoon,niin sinne käy matka toukokuussa.
Tässä iässä voi jo ottaa hieman riskejäkin turvallisuuden suhteen koska ei ole pieniä lapsia huollettavana.
Tirlittan.

Vierailija

Itse suosin Atlantin aaltoja Välimeren sijaan eli tällä erää ei mietitytä tuo Libyan tilanne.

Tietenkin, jos tilanne muuttuu radikaalisti, täytyy miettiä minne lähtee vai pysyykö kotona (lähimatkailu on aina jees!).

-Matkailija

Vierailija

Ei vaikuta mitenkään matkoihin, en ole mikään rantakohde lomailia. Matkoilla tutustun mielelläni uusiin nähtävyyksiin ja tykkään mennä kokoajan ympäriinsä ja nähdä paikkoja. Minulle koko matkan sama hotelli olisi kauhistus kyllästyisin jo parissa päivässä.

Vierailija

En ole rantalomailija, ei vaikuta kuin ehkä suunniteltu Mallorcan matka saattaa jäädä aikeeksi. Lokakuussa oli tarkoitus lähteä omatoimisesti (Tjären kiintiöstä) Puerto Solleriin,mutta ei vielä kannata sitä ostaa. Limnokselle on ostettu matka jo tammikuun alussa, sinne mennään, on sen verran kaukana ettei ole ammusten reitillä ihan heti. Kreetat ja muut vastaavat ei kiinnosta, ne on käyty jo aikoja sitten.
Prahaan ollaan menossa takuuvarmasti, kaupungit ovat mielenkiintoisia. Ensin käydään Liettuassa eli kuukauden päästä.

Vierailija

Kun lukee tuota yhtä viestiä saa käsityksen että kohta suomalaiset Deturin asiakkaatkin ovat sodassa! Mikä idis on lentää Turkkiin ja sieltä laivalla Kreetalle??? Jos siellä misiilit lentää, ei tuo suunnitelma ole kovin pitävä.

Vierailija

Omiin aikuisten matkoihin ei vaikuta, mennään niin kuin on suunniteltukin - Itävaltaa ja Italiaa. Mutta Maltalle en nuorisioani laskisi esim kielikurssille tänä kesänä. Vähän turhan lähellä ohjuksia ;(

maijki

Vierailija

Tilanne saattaa levitä muihin pohjois-afrikkalaisiin maihin ajan myötä ja myös Lähi-Itään. Ei kiinnostusta mennä tuonne, ei aikuisenkaan, sillä myös aikuisella on yksi henki eikä ole mukava lomailla epävarmassa tilanteessa.
Rantalomiin ei ole pahemmin kiinnostusta muutenkaan.

Vierailija

Viestissä 22.03 13,42 ihmetellään erästä viestiä ja vedetään Deturia sotaan. Aika mielenkiintoinen ajatuskuvio.
Sotatilanne voi lisääntyä tai lässähtää. Jos Libya vastaa hyökkäykseen niin ohjuksia löytyy erinäinen määrä. Näyttäviä uutisia saadaan tiputtamalla lentokoneita. Sikäli on ehkä järkevää mennä Turkkiin ja ottaa loppumatka laivalla.Hinta ei kummemmin kallistu,saattaa jopa laskea. Mitään maajoukkojen hyökkäyksiä ei tarvitse pelätä ja laivat tuolla on myös hyvin epätodennäköinen kohde.
Amerikka ei ole suosittu valtio oikein missään. Suomen nojaaminen siihen pistää meidät riskiryhmään.

Vierailija

Asiantuntijoiden antamien lausuntojen mukaan Israel on seuraava pesäke jossa mahdollisesti syttyy sota. Rauhantyyssijahan se ei ole koskaan ollutkaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat