Eri maiden Legolandiat

Vierailija

6-vuotias poikamme haluaa kovasti ensi kesänä Legolandiaan. Meitä ei tuo Tanska juurikaan houkuttele:( Lentäen mennään, joten lentoliput Saksaan ja Englantiin ovat kaiken huipuksi halvemmat. Kokemuksia Saksan ja Englannin Legolandioista? Saksan puiston sijaintia en nyt edes muista, mutta Lontoon liepeillä on tuo toinen. Miten olette järjestelleet matkat? Onko puistoissa eroa Tanskan puistoon verrattuna? Kaikki kokemukset ja vinkit otetaan mielihyvin vastaan.

t:Tuula

Kommentit (12)

Vierailija

On sellainen tuntuma että Tanskan Legolandia on se aihoin, jos noin saa sanoa. Tansak on ihanteellinen maa ainakin lapsille ja niin myös aikuisille.

Vierailija

Kaksi kertaa oltu Saksan Legolandissa, joka on noin olisko tunnin ajomatkan päässä Münchenistä. Upea paikka sekä lapsille että aikuisille. Hienot Lego-rakennelmat, paljon laitteita ja hyvää saksalaista ruokaa kohtuuhinnoin ainakin siinä ravintolassa missä me kävimme. Suosittelen! Tosin en osaa verrata Tanskaan enkä Englantiin kun ei olla siellä käyty. Ymmärtääkseni ainakin Tanska on kalliimpi kuin Saksa.

Vierailija

Hei,

oletko katsonut lentoja Norvegianilla? Siellä on edullisia lentoja myös Köpikseen. Lentokentältä auto vuokralle jne. Omasta Tanskan käynnistä on jo vuosi, mutta oli mahtava kokemus. Silloin mentiin autolla ihan kotoa saakka. Tanska mukava ja lapsiystävällinen maa.

-Matkailija

Vierailija

Olemme olleet huvipuisto-legoland risteilyllä joskus 20 vuotta sitten Ruotsissa Tanskassa. Mutta, Tanska on yllättävän upea maa muutenkin. Kauniita rakennuksia, hienoja puutarhoja Siellä oli muitakin näitä \"kersojen\" huvipuistoja, mutta nyt ovat nimet jo jääneet muitten asioitten alle. Ajettiin länsipuolta alaspäin.

Vierailija

Kiitos vastauksista. Tanskassa olemme aikoinaan käyneet moottoripyörämatkalla, mutta jotenkin se maa ei meitä kiehdo. Mies haluaisi Saksaan, minua kiehtoo myös Lontoo. Eri lentoyhtiöitä olen hakenut, se puoli ihan ok. Mutta majoitus on kyllä Billundissa paljon kallimpaa, koska vaihtoehtoja vähemmän. Pitää vielä tuumata. Lisävinkkejä otan kyllä edelleen vastaan.

Vierailija

Englannin Legoland on Windsorissa, joka puolestaan on tosi kaunis pieni kaupunki linnoineen. Olen käynyt Windsorin Legolandissa 10 vuotta sitten, Tanskan Legolandissa 14 vuotta sitten ja Saksassa en ollenkaan. Mutta Windsorissa muuten olen käynyt useampaankin kertaan ja niinpä ääneni menee kyllä Windsorille. Linnaan pääsee myös sisälle, joten siitä saisi vielä lisää mielenkiintoista katsottavaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Vierailija

Kiitos edelliselle. Minuakin tuo Windsor kovasti kiehtoo, ja Lontoo olisi vielä lähellä. Katsotaan nyt, mihin sitten lopulta päädymme:)
t:Ap

Vierailija

Billundiin sittenkin päädyimme:) Kesäkuun puolivälissä suuntaamme sinne viiden päivän reissulle.

Lennot, hotelli ja liput ovat ok, mutta vieläpä kysäisen, että missä muualla kannattaa siellä ollessa käydä, kun aikaa on. Onko vesipuisto Lalandia hintansa arvoinen? Saako liput ostettua edullisemmin netistä tms, vai myydäänkö vain paikanpäällä?

t: Ap eli Tuula

Vierailija

Mekin olemme menossa Tanskaan ja Billundiin tämän kuun puolissavälissä :) Ehkä nähdään siellä... Juhannukseksi mennään. Majoitus on Lillevang, oli yllättävän halpa verrattuna esim hotellimajoitukseen. Lennämme suoraan Turusta-Köpikseen ja sieltä meillä on auto vuokrattuna. Tarkoitus käydä tietenkin Legolandissa mutta myös kuulemma Lalandia on visiitin arvoinen paikka. Givskud Zoo kuulemma on myös ihana paikka. Sitten tutkimme varmaan loppuajan (olemme 5 päivää) ympäristöä muuten vaan...

/Mallu

Vierailija

Tanskan Legoland on paikka josta kaikki Legot ovat kotoisin, se aito ja alkuperäinen. On tosi kiva paikka, ja kannattaa varata ainakin 2 päivää puistoon. Rahaakin kyllä saa kulumaan... Legolandissa on paljon muutakin kuin Legoja, mm. erilaisia huvipuistolaitteita, akvaario jne. Tanska on muutenkin viehättävä maa, ihania taloja ja hyvää ruokaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat