Vierailija

Olisiko täällä hyviä vinkkejä, minne reissata perheen ja kahden koiran kera kesällä? Alueena olisi Pohjoismaat ja kesto viikko. Pienet lapset kuitenkin asettaa rajoituksia (2+4v) kohteelle. Jos löytyy sopiva kohde lapsille, niin sitten isohkojen koirien kanssa on ongelma ja ei niitä hoitoonkaan olisi halua laittaa

Hyvät vinkit ovat tervetulleita

Kommentit (8)

Vierailija

Piti kertomani että että autolla Pohjoismaihin eli Ruotsiin ja ehkä Tanskaan tai Norjaan, mutta majoituspaikat eivtä läheskään kaikki ota koiria \"asiakkaikseen\". Eli vähän vaikeata on. Miten olisi Viro?

Vierailija

Tee niin kuin ennen vanhaan tehtiin että lapset mummolle hoitoon ja koirat kenneliin. Ei ole mitään tolkkua raahata sinappikoneita mukana tossa iässä kun ovat alttiita kaikille pöpöille ja koirat nyt yleensäkin ovat tosiaan matkalle rasite.

Vierailija

Minun mielestä on ihanaa antaa matkan ilo koko perheelle, myös lapsille ja koirille ;) - vaikka olisikin hankalaa.
Itse en päässyt minnekään vanhepien kanssa alle 15-vuotiaana. Tiinu

Vierailija

Onko pakko matkustaa koirien ja lasten kanssa? Ei ole, eli jos ottaa koiria ja hankkii lapsia, voi kyllä olla muutamia vuosia ihan kotona tai koti-Suomessa, koirat voi viedä kylläkin koirahoitolaan mutta pieni lapsi ei juurikaan ymmärrä matkustelusta. Jos ihminen elää vaikka 70 vuotta, ehtii kyllä matkustaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat