parga

Vierailija

Keväällä Pargaan. Hotelli Tropical.Onko kellään kokemusta? Kannattaako Korfun retki
Korfulle tehdä?
Kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan.
Miiru

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Viime kesänä oltiin viikko Pargassa ja juuri Tropicalissa.
Oli tosi hieno eli kelvollinen huoneistohotelli, huoneet ovat kookkaita ja hyvin varustettuja ajatellen Kreikan yleistä tasoa. Siivous oli kait päivittäin, taisi yksi vapaapv olla sentään. Mitään negatiivista en keksi tuosta majapaikasta. Lähellä on myös erinomaisia ruokapaikkoja ja pikkumarketteja on muutama myös. Alue on myös rauhallista, toisin kuin siellä ihan ydinkeskustassa.
Korfulla ei käyty, siellä on oltu lomalla aiemmin, mutta olimme Paxos-Antipaxos-veneretkellä. Se ei ollut kovin kummoinen, pikkulaiva oli aivan liian täysi ja kun johonkin istuit, siinä oli paras olla, sillä edes istumapaikkoja ei kaikille riittänyt. Keskellä kesää eli heinäkuussa Parga on tupaten täynnä turisteja ja elokuun alussa tulevat krekut jotka esiintyvät inhottavasti isännän elekin. niitä oli juuri sillä laivaretkellä, polttivat tupakkaa vaikka tupakointi yleisellä paikalla on siinäkin maassa kielletty. Joku sai yskäkohtauksia ja jouti siirtymään muualle röyhkeiden sauhuttajien läheltä. Korfun kaupunki on kiva kaupunki, kannattaa mennä sinne kyllä.
Mukava retki oli myös minijuna-ajelu vesimyllylle, se taisi kestää noin puolitoista tuntia.

Vierailija

Olet tehnyt hyvän valinnan, Parga on yksi Kreikan idyllisimpiä kohteita. Kannattaa tehdä retki Meteoraan, se on aivan uskomaton paikka ja yksi Kreikan \"must\" kohteista.
Viehän terveisiä Suomesta \"linnoituskukkulan papoille,\" voit saada kutsun shakkia pelaamaan.
Tirlittan.

Vierailija

Vien terkkuja. Matkustamme toukokuun alussa. Ei lien vielä kovin kuumaa ja grekutkaan ei vielä lomaile. Kiitos kaikista vastauksista. Oli mukava kuulla, että Tropical on hyvä hotelli.
Hyvää kevättä
Miiru

Vierailija

Parga on minunkin mielestäni yksi Kreikan kauneimpia kohteita. Olen tehnyt Kreikan matkani aina touko-kesäkuussa. Silloin kauneimmillaan ja tosiaan vaikka paikka on pieni, ei ole vielä tungosta.
Meteora on upea, mutta retki Pargasta on raskas lyhyenä aikan suoritettavaksi.

Vierailija

Hei Miiru!

Hieno valinta tuo Parga!
Olimme siellä viime kesänä viikon ja hotellina Trpical. Me viihdyimme siellä ja menisin koska tahansa uudestaan!
Korfun retkelle emme osallistuneet, paljon muuta tuli viikon aikana touhuttua :)
Jos haluat, niin lue lisää matkakertomuksestani Pargaan paikkaauringossa palstalla, löytyy nimimerkilläni matkakertomukset osiosta.
(vinkkejä ruokapaikoista yms.)

Iloisia matkan suunnittelhetkiä ja toivottavasti tekin toteatte matkan jälkeen
Efharisto Parga - We love you!

t:ticotico

Vierailija

Kiitos ticotico. Olipa mukava lukea matkakertomuksiasi. Varsinkin ruokapuoli sai ihan veden kielelle.
Hyvää naisten päivää ja ihania matkoja jatkossa!
Miiru

Vierailija

Parga on ihan tavallinen rantalomakohde. Keskikesällä toki valtavasti väkeä, ahtaat kujat iltaisin täpötäynnä \"vaeltajia\".
Tropical on todella hyvä majapaikka, sijnainti erinomainen, näkee myös paikallista elämää (hevosia, oliivilehdot lähellä jne). Jos joskus Pargaan vielä mennään Tropical on ainoa hotelli joka kelpaa. Meillä oli ylimmän kerroksen huoneisto ja näköala merelle! No, se meri toki on kauempana mutta näkyi kyllä. Tilavat parvekkeet, kalusteita enemmän kuin kreikkalaisissa hotelleissa yleensä, siistiä on myös.
Minijuna-ajelu vesimyllylle oli kiva pikkuretki.
Lähellä on muutama supermarket joten ostoksia ei tarvi keskustasta raahata.

Vierailija

Pargassa on varsinainen tungos iltaisin keskustassa heinä-elokuussa, kokemusta on. On myös kuumaa. Retkilaivat tupaten täynnä., viime kesänä muutamat olivat tuohtuneita AMn oppaalle kun ottavat huomattavaa ylilastia mutta se ahneus...
Keskellä kesää en mielelläni mene Pargaan, jos pitäisi mennä.

Vierailija

Turistien määrä nyt vain näkyy Pargassa heti selvästi, kun paikka on pieni melekin yhden rantakadun kylä.
Itse pidin Pargasta kovasti ja olen ajatellut palata sinne (niin kuin muutamaan muuhunkin kohteeseen) uudelleen. OLimme toukokuun viimeisen viikon rikä mitään valittamista.

Olen aina ihmetellyt tuota \"turistirysäksi\" haukkumista. Me voimme mennä sinne mennä, kun muut menevät , se on turistirysä. Pariisi, New York, Lontoo ... ovat turistirysiä!!!

Vierailija

Oliko silloin toukokuussa minkälaiset säät.
Voiko meressä uida vai onko vesi vielä kylmää?
Matkustan Pargaan 10.5. ja toivon ettei vielä olisi kamalan kuuma. Uimassa tosin olisi kiva käydä. Olen yleensä ollut Kreikassa syyspuolella ja silloinhan merivesi on usein vielä marraskuussakin lämmintä.

Vierailija

Kyllä siellä lämmintä on ja tuohan on mannerta, ei saari eli sitäkni suuremmalla varmuudella on lämpöä. Merivesi on tietysti kylmempää kuin kesän mittaan mutta Pargassa on uimarantoja jotka ovat suojaisessa poukamassa, mm. yksi pieni ranta siinä ihan keskustassa, on Tropicalia lähinnä oleva ranta. Uskon että siinä uiminen onnistuu.
Tropicalin allasalue on muuten mukava myös.

Vierailija

Toukokuussa ei Pargassa ole tungosta, mutta heinä-elokuu on jo toista. Eli \"ironista\" sanoa ettei toukokuussa ole tunkua pikkukylässä missään... ei tietenkään ole koska se on vielä kevätpuolta. Tungos keskittyy vanhan keskustan kujasille ja siellä oli kyllä heinä-elokunu vaihteessa ajoin hankala liikkua, muualla tilaa kyllä riittää.
Vertaan paikkoja keskenään koska vertailukohdetta riittää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat