Vierailija

HEI!

Aiheesta on paljonkin kyselyjä mutta kukaan ei ole muistanut tulla vastaamaan kun on lomansa käynyt. Eli puolihoidosta olen kiinnostunut, mitä pitää sisällään? Minkä tasoinen on aamiainen, entä ruokailu? Jokin kellonaika millin ruokailu, vai? Kiitos jos joku osaa vastata!

Kommentit (14)

Vierailija

Ei ole valitettavasti kokemusta ruokailuista ko. huoneistohotellista mutta asumiseen on loistava, sen voi sanoa.
Laitoimme itse aamiaiset ja kun liikumme paljon eli emme ole altaalla tai vietä aikaa hotellilla, ruokaillaan muualla. Ihan makuasia tykkääkö siitä että kaikki on hotellissa, ei halua lähteä minnekään, silloin voi ottaa ruokailut. Poikkeuksetta hotellipäivälliset toistavat itseään, ei mitään persoonallista gourmeeta löydy.
Aika harva varmaan ottaa hotellilta aterioita, siksi hankala saada tällaiseen vastauksia.

Vierailija

Mukava kuulla! Tuo puolihoito mietityttää todella paljon! 2:n aikuisen ja 2:n lapsen puolihoito maksaa n 300€, siis n 10€/pvä/nenä. Kuulostaa edulliselta mutta jos esim aamiainen tyyliin paahtoleipä,marmeladi, kahvi/tee, kannattaako maksaa? Ja kun tod näk liikutaan aika paljon...Siksi kyselinkin, josko puolihoito kirvoittaisi paljon kehuja, maksaisin tuon 300€. : )

-A

Vierailija

Lähellä on kauppoja josta saa aamiaistarvikkeita eli kauppoja joissa myös paikalliset asioivat. Vanhassa kaupungissa on muutamia hyviä ravintoloita ja jos lähtee liikkumaan saarelle, sieltä löytyy hyvää ruokaa.
Kannattaa vaan katsoa että tilaa ravintoloiden listoilta vain sellaisia ruokia joiden kohdalla on hinta merkitty. Jos tilaan \"hinnattoman\" saattaa lasku olla huikea! Siitä ainakin AMn oppaat ovat varoitelleet eikä auta muu kuin maksaa. Eli joku voi huijata.
Kaupoissa myöskin on syytä vaatia kassakuitti ostoistaan, sitä ei ainakan yhdestä kauapsta saanut (Pefkosissa oleva market) eli harrastavat pimeätä kaupaa ilman verotusta. Isot marketit tietysti antavat kuitin. Myöskin muutamat bensa-asemat myyvät polttoainetta pimeästi.

Vierailija

yhä kaipailisin, olisiko joku ottanut puolihoidon ko hotellissa? Miten se toimii, minkä tasoinen on ruokapuoli? Saako syödä joko lounaan tai päivällisen, vai?

Olisin todella kiitollinen jos joku osaisi vastata...

Anniina

y

Vierailija

Uskon ettei monikaan ota ruokailuja, siksi ei tule vastauksia. ja tuo hotelli on tasokkaampi eli ei ns. tyypillinen rodosmatkaajien käyttämä.

Vierailija

Jos ostat reissusi matkanjärjestäjältä, luulisi että ainakin osaavat kertoa onko mahdollista valita päivällinen tai lounas ja pitääkö joka päivä ottaa se sama vaihtoehto.
Tuskin kovin moni suomalainen ottaa puolihoitoa koska Rodoskella on ravintoloita ja mukavampi ruokailla eri apikoissa. Nuo hotelliruokailut eivät kovin kummoisia yleensä ole.

Vierailija

Hei!
Nyt meillä reissu tehtynä. Joten kerronpa omia kokemuksia. Puolihoito piti sisällään aamiaisen: pekonia, nakkeja, erilaisia sämpylöitä,leipiä,kroissantteja yms, kahvi,tee,kaakao, mehu, kurkku, tomaatti, kinkkuleike, juusto, kananmunaa kolmessa muodossa, jotain (makeaa?) rahkaa tms, marmeladia, pari erilaista muroa. Olisikohan tässä kaikki...

Ruokapuoli...Sen sai tilata klo 13 ja 20 välillä. Tällöin pöytään tuotiin valmiit annokset. Sämpylää, kreikkalainen salaatti. Alkuruoaksi keittovaihtoehto (kana-,sieni-,tomaattikeitto tms,\"päivän keitto\") tai omeletti eri versiona. Pääruokana yleensä pihvi/lihapullat tms kera ranskalaisten ja riisin. Kerran oli moussakaa. Jälkiruokana hedelmä tai jäätelö. Annokset niin suuria ettei kaikkea jaksanut syödä, ainakaan lapset ja naiset. Suosittelen!

-Ap

Vierailija

Aika tylsältä vaikuttaa tuo puolihoito jos ei mitään vaithoehtoja ole pääruoaksikaan. Eli varsinaista mättöä, ei kelpaa aikuiselle ainakaan.
Oliko lähellä jokin ranta? Ruokaa saa ravintoloista mutta kiinnostaa se jos haluaa rannalle, missä on lähin ranta ja millainen?

Vierailija

Nimimerkki -ap joka oli hotellin puolihoidon kokenut, kirjoitti suosittelevansa sitä.

Nyt sitten meidän kaikkien ikioma nimimerkitön kirjoittelija tiesi, ilman omaa kokemusta, seuraavaa: ....\"varsinaista mättöä, ei kelpaa aikuiselle ainakaan\"...

Minä olen aikuinen kuten varmaan myöskin nimimerkki -ap. Minullekin varmaan moinen kuvauksen mukainen puolihoito olisi ihan asiallinen ja on mukavaa että joku viitsii kirjoittaa ihan asiaakin tänne.

Osasin tosin odottaa ihan huuhaa kirjoittelua kun huomasin että noinkin monta kirjoitusta on jälleen ilmestynyt pienen ajan sisällä.

Nähtävästi, ikävä kyllä, ylläpito pitää edelleen tärkeämpänä seikkana kirjoittelun määrää kuin laatua. Muussa tapauksessa tuskin pitkään annettaisi kenenkään oman korttipakkansa vajavaisuutta jatkuvasti täällä esiintuoda.

Juu, nyt sitten kalastamaan takaisin ja toivotaan että seuraavaksi kun tänne palaan olisi hieman asiallisempaa kirjoittelua.

Igors

Vierailija

Edellinen \"palstapoliisin\" kirjoitus on täysin asiaton, mikä ei ole uutta ko. kirjoittajalta. Olisko ao:lla mitään järkevää sanottavaa tähän asiaan eli mikä se hänen kokemuksensa on? Tuskin silakka vastausta antaa!!Jolla ei kulinarismista ole mitään tietoa, voi olla ottamatta kantaa.
Näihin häirikkökirjoituksiin ei pidä vastata mutta jotenkin oli pakko... tuli niin n...kula mieleen eli kova kontrolli muulta kuin \"viranomaistaholta\"!!
Toivon saa heittää siihen kuuluisaan kankkulan kaivoon, sillä ei kukaan kirjoittelua lopeta vaikka joku sitä toivoo. Matkustaminen on aihe, ei kalastelu.
(kiusallakaan en laita nimmaria).

Vierailija

Minä olen aina luullut että häirikkö kirjoittelee sellaisia kirjoituksia joita ylläpito poistaa.
Sitä en ole Igorsin kirjoituksissa huomannut.
Kun taas näitä nimimerkittömän kirjoituksia katoaa vähän väliä.
Joten millähän perusteella leimaat Igorsin häiriköksi?

Ja Todellinen kulinaristi käyttää ruoan valmistuksessa merilohta ja meritaimenta.
Margit

Vierailija

Yleensähän nettipalstoilla on käytäntö että heti alkuun laitetaan nimmari, sitten voi kirjoitella. Eli sen tavan oppineelta unohtuu nimimerkki helposti.
Täällä on kyllä ollut henkeä että haukutaan määrätynlaiset jutut, olkoot sitten syy mikä vaan, vaikka se kateus eli suomalaisen (osan) perisynti.
Täysin asiallista keskustelua eli puhdasta, ei milään palstalla ole, se on takuuvarmaa.
Joidenkin kirjoittajien \"ajojahti\" ja leimaaminen kukoistaa täällä, sen nyt huomaa ellei ihan i..tti ole. Enempää en asiasta lausu, en siitä kärsi myöskään. Mutta täysin huuhaata on se että kaikki ilman nimmaria kirjoitetut viestit olisivat yhden ja saman kirjoittamia.
Ja itsensä suojaaminen \"haukkuvilta koirilta\" on sallittua! Nimmari Margit on uusi palstalla, on vissiin lukenut palstaa vuosikausia....ja nyt herää kirjailemaan!
Matkaan taas!(tämä on nimmari).

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat