Vierailija

Finnair korottaa parin viikon kuluttua kaikkien lentolippujen hintoja. Hintoja nostetaan 3-5 prosenttia, koska raakaöljyn kallistuminen on nostanut tuntuvasti yhtiön polttoainekuluja.

Ollaan tilattu matka ja maksettukin osa, tuleekohan siihen vielä hinnan nousu ?

tuulikki

Kommentit (8)

Vierailija

Lennot + hotelli ostettuna, en usko että mitään polttoainelisää tulee. Valmismatka touko-kesäkuun
myös ostettuna, en usko että mitään lisää tulee siihenkään. Mutta jos runsaan kahden viikon kulutuua menet Finnairin sivuille ja ostat sieltä lennot, on kyllä 3-5 pros. korkeampi hinta kuin nyt.

Vierailija

Matkanjärjestäjällä on oikeus nostaa hintaa verojen, kuljetuskustannusten muutosten, valuuttakurssien muutoksen vuoksi jos lähtöön on enemmän kuin 21 pv lukee valmismatkojen yleisissä ehdoissa. Eiköhän sieltä lisäkustannus tule

pessimisti

Vierailija

Edellinen kirjoittaa valmismatkoista AM:n ja muiden vastaavien myymistä. En usko että itse räätälöityjä koskee hinnannousu. Kun on lyhyt lento, ei se kyllä paljoa edes tee.

Vierailija

Lentokoneisiin kannattaisi vaihtaa diesel tai hybridi moottorit, silloin polttoaine olisi halvempaa, sähkömoottoreitakin kannattaisi kokeilla.

Tekn. tri

Vierailija

Uus pomo,Vehviläinen on lausunut,että halpojen matkojen aika on ohi. Siinä mielestä tämä korotus on saman suuntainen. Ihmetyttää vain kilpailijat,
hinnat on jopa laskeneet,hyviä tarjouksia tulee tiuhaan. Enkä usko että kukaan lentää tappiolla.
Eräs halvimmista,Ryanair, on lennättänyt halvalla vuostolkulla ja tuotti laman aikanakin voittoa.
Näitä ei tietysti voi verrata aivan yksoikoisesti.
Matkatoimistot tekee tiliä lisää retkimyynnillä.
Keskiarvona oppailla on matala palkkataso,joten olettaisin yhtiölle jäävän sopivasti voittoa siitäkin.

Vierailija

Ei voi verrata \"Rynkkyä\" ja Finnaria keskenään, Rynkky lentää muille kuin päälentokentille eikä Helsingistä lainkaan. Matkatavaroista on eri maksu.
Mutta Finnairin lennot Euroopan sisällä ovat aina kalliimpia kuin muiden eli esim. verrattuna Lufthansaan ,joka on huippuyhtiö.
Jokohan hintoja on nostettu? Olen hakenut lento-hotellipaketteja pariin Euroopan kaupunkiin ja nettitoimisto antaa ensin liudan muita lentoyhtiöitä kunnes sitten tulee häntäpäässä Finnair.
Lakkojako tässä asiakkaat maksavat vai mitä?
Toki muutkin asiat merkitsevät kuin hinta eli aikataulu on tärkeä pointti.

Vierailija

Vertaus oli suuntaa antava. Monelle on hyvä että lennot lähtee kotimaakunnasta,eikä Vantaalta.
Raikku käyttää sivukenttiä, mitä se haittaa turistia,jota viedään linjaautolla kuitenkin loppumatka. Kun lennon hinta on kaksi,kolme sataa halvempi, niin laukun lisämaksu 20e tai 40e ei häiritse. Sama koskee maksullisia välipaloja.
Yhtiöillä on vertailukelpoinen kalusto,ei selitä hintaeroa. Tiettävästi ilmailun säännöt on myöskin samat täällä operoivilla.
Finnair on hyvä,mutta tuntuvaa hintaeroa se ei selitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat