Pidennetty teemaviikonloppu huhtikuiseen Keski-Eurooppaan

Vierailija

Hei, nyt vaihteeksi vähän jotain muutakin kuin iänikuiset ja loppuunkolutut aurinkolöhöilyt tavanomaisissa kohteissa. Tai ok, itseasiassa lomaa oli jäljellä ainoastaan juuri sen verran että viikonloppua saa pidennettyä päivällä molemmisra päistä. Ajankohtakin on jo lukkoon lyöty, 8-11.4 .

Miten maistuisi terassikauden avajaiset Münchenissa? Vaskisoitto -umpah-paa- musiikka, litran tuoppeja, eksoottisen epäterveellistä ruokaa ja rentoa meininkiä on tarjolla ihan varmasti Octoberfestin ulkopuolellakin.

http://www.youtube.com/watch?v=1ZxcfdHJBMw (

Kommentit (1)

Vierailija

Oho, kuinkas se noin katkesi, tässä loput ...

Ja sitten kaupungin liepeiltä löytyy Euroopan suurin kylpylä luonnonlämpimine ulkoallasalueineen, liukumäkineen ja keskieurooppalaistyylisine luontevine nakusaunoineen.

http://www.therme-erding.de/de/100682/100888/english.html
http://www.therme-erding.tv/

Itselleni sain jo idean \"myytyä\", joten ole lähdössä, seurassa tai ilman seuraa. Jotenkin tämä vain kuitenkin on sellainen kohde jossa hyvä seura toimisi ihan varmasti kivana lisäarvona.

Lopuksi tietysti ne tavanomaiset asiaankuuluvat lässytykset heteronormatiivisyydestä ja ongelmattomuudesta varsinkin alkoholin suhteen, matkan luonteesta riippumatta. Olen keski-ikäinen, omatoiminen tädinpampula pääkaupunkiseudulta ja valmis lähtemään vaikka vähän isommallakin porukalla. Naiset ja naisporukat ehkä ensisijaisesti, mutta miksei jokin kiva mieskin mukaan mahtuisi. Pääasia, että on hauskaa ylläkuvatussa hengessä.

abottleofsmoke (AT) suomi24.fi

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat