Vierailija

Hei,

Tarkoitus mennä ensi kesänä viikonlopuksi Hankoon. Mitä majoitusta suosittelisitte 3 aikuiselle? Onko muita vinkkejä (hyviä ruokapaikkoja, ostoksia tms.)?

Paljon kiitoksia etukäteen!

Kommentit (5)

Vierailija

Ehdottomasti joku vanhoista villoista Appelgrenintiellä, niitä on useita ja ne aivan ihania! Monella on oma vanhanaikanen uimakojukin rannan puolella. Kts. lisää Hangon matkailusivuilta: http://tourism.hanko.fi

Hankoon jos menee kauniilla säällä - ja ainahan siellä on aurinkoista - suosittelen päiväretkeä Bengtskärin majakalle ja voihan siellä toki yöpyäkin, se on kokemus sinänsä istua myrskylyhdyn valossa Suomen eteläisimmän saunan lauteilla. Hangossa on pakko päästä vesille, jos ei tuonne majakalle saakka, niin edes siihen edustan luodolle!

Vestornikuppila on myös must - sieltä maisemat ovat upeat. Ja satamassa on toinen toistaan herkullisempia ravintoloita, Hanko on todellinen kesäkaupunki! Useimpina kesinä siellä tulle itsekin käytyä.

Vierailija

Jos haluaa ystävällisen palvelun, siistin huoneen ja mahtavan aamiaisen, niin vastaus on Villa Maija Appelgrenintiellä.
-bongari-

Vierailija

Origo rantabulevardin varrella on IHANA ravintola, kalaruoka todella hyvää ja muistaakseni lattia on peitetty pienillä pyöreillä rantakivillä :)
Milla

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat