Masai Mara

Vierailija

Olipa ihana reissu Keniaan mm Masai Maraan.
Eläimiä paljon, kaikki 5. Leopardikin pariin kertaan. Suosittelen.

Kommentit (9)

Vierailija

Nairobista Naivashaan ja Lake Nakurulle. Sieltä Masai Maraan. Paljon nähtävää ja koettavaa. Parasta tietenkin eläimet joita oli todella paljon.
Nairobissa norsujen orpokoti ja puistoajelua. Siellä jo ekat leijonat. Nakurulla paljon flamingoja, oppaan mukaan vähän. Muuttavat kesällä takaisin. Kuitenkin niitä oli tosi paljon ja pelikaaneja myös. Samoin marabuhakaroita.
Masai Maraan aika huono tie, pölyinen. Siellä satoi illalla ja se auttoi siihen pölyyn. Ehdottomasti paras paikka leijonien ja muiden kissojen katseluun. Ihan tienposkessa 3 mammaleijonaa ja 9 pentua. Urokset pienen matkan päässä. Samoin gebardiemo ja kuusi pentua. Norsuja oli aika vähän.
Masaikylässä käytiin. Kävimme myös Mara-joella. Paljon hippoja ja krokotiilejä. Kuuma oli yli 30 astetta. Se olikin ainoa miinus. Yöllä onneksi viileni. Ihana reissu.
Miiru

Vierailija

Kenian safarilla myös - vähän eri reittiä ja flamingot ovat tällä kertaa Bogoria-järvellä, ehkä n. 600 000, kiersivät järven rannat punaisena nauhana ja jossain paikoissa oli suurempia kertymiä, todella upea näky.
Muuten laaja eläinvalikoima ja Hell\'s Gatella vaellus joen uomassa tai kanjonihan se oli.
Voin myös suositella - afrikka vie vain sydämen ja
nimenomaan Saharan eteläpuolinen siellä vasta on
oikea tunnelma.

Marjuska

Vierailija

Kon-Tiki Tours - Kenian safari laaja kierros.
Olin maaliskuussa tuolla reissulla,
kovin kuivaa Samburussa oli mutta hienot maisemat ja
eläimiä nähtiin lajimääräisesti paljon.
Gebardeja ja leopardeja en ole missään nähnyt yhtä monta kertaa, leijonia tottakai mutta niitä on muuallakin, dik dikejä ja gerenukkeja oli myös paljon. Samburussa on ollut pari vuotta kuivaa mutta ensi vuodestahan ei taas tiedä.
Kon-Tiki Tours järjestää safarin jossa on Samburu-Aberdare-Naivasha-Nakuru-Bogoria-Masai Mara
= Kenian safari laaja kierros.
Jos haluat enemmän tietoa niin pistä osoitetta,
voin kirjoitella.

Marjuska

Vierailija

Olin Olympia kaukomatkatoimiston Kenian safarilla jokin vuosi sitten. Yksi parhaista matkoistani. Hintava mutta loistavasti järjestetty, ja myös meillä tuli big 5 täyteen. Jäi ikuinen kaipuu savannille.

Vierailija

Kiitti tiedosta!
Olen ollut KonTikin reissulla kerran Amerikassa eli
tiedän matkatoimiston.
Olympian reissut on hyviä. Nyt näkyy Aurinkomatkatkin tekevän Keniaan.

Vierailija

Ollaan lähdössä joulukuussa Etelä-Afrikkaan safarille. Miten sinne kannattaa pukeutua päivisin, entä iltaisin? Pitääkö päivisinkin olla pitkät housut ja pitkähihaiset paidat? Menemme alueella missä on Malariaa.

Safarimamma

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat