Nicosia ja Pohjois-Kypros

Vierailija

Olemme lähdössä huhtikuussa Kyprokselle. Tarkoitus olisi majailla Nicosiassa ja mahdollisesti Kyreniassa. Kertokaa kokemuksíanne ja hotellisuosituksia. Lennot olisivat halvimmat Turkish Airlinesin kautta Ercaniin turkkilaiselle puolelle. Aiheutuuko ongelmia, jos asuu osan aikaa kreikkalaisella puolella ja osan turkkilaisella. Kaikki informaatio otetaan kiitollisen vastaan.

Kommentit (10)

Vierailija

Kuinkas se raja on nykyään auki kun ennen piti klo 17 mennessä palata omalle puolelleen tai ei päässyt enää ollenkaan. Eli jos kreikkalaiselta puolelta meni turkkilaiselle ja myöhästyi niin joutui ensin matkustamaan manner-Turkkiin josta toiseen maahan jonka kautta vasta pääsi takaisin kreikkalaiselle Kyprokselle.
Mathias R.

Vierailija

Lainaus:
Siinäpä taas älykäs asiantuntija lausunto.
Jos ei asiasta mitään tiedä, olisi parasta olla hiljaa.

Valitusta vain kuuluu vaikka neuvoo täysin kädetöntä.

Vierailija

Lainaus:
Vaikka Aurinkomatkat ei retkiä teekkään, on aina mahdollista että niitä järjestävät paikalliset toimistot.

Katsopa uudelleen Aurinkomatkojen sivuilta.

Vierailija

Jalankulkijalle ei mitään ongelmia. Vuokra-autolla rajan ylitys onnistuu jos vakuutus on kunnossa. Malpas hotelli Kyrenian lähellä on tasokas ja kohtuuhintainen.

hyvää matkaa !

Vierailija

Lainaus:
Jalankulkijalle ei mitään ongelmia. Vuokra-autolla rajan ylitys onnistuu jos vakuutus on kunnossa.

Ei kai mikään autovakuutus ole voimassa pohjoisen puolella kun ollaan ei kenenkään maalla alueella jota ei ole tunnustanut kukaan muu kuin Turkki???

Ainakin itselle vuokraamo Kyproksella (etelän puolelle) kielsi ehdottomasti pohjoisen puolelle menon. Sanoivat vielä \"trusting a tuskish is like trusting a snake\"

Vierailija

Minäkin olen siinä uskossa, ettei vuokra autoa saa viedä Kyprokselta Pohjois-Kyproksen puolelle. Rajan ylitettyään pitää vuokrata uusi menopeli tai ottaa taksi. Taksilla ajo edullista turkkilaisella puolella.

Mimi

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat