Ylläpidolle toivomus rajoituksista

Vierailija

Toimitus / ylläpito, Teille ehdotus.

Pakollinen kirjautuminen,
ensimäisellä kerralla tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla,
siihen loppuu loan heitto.

Selitykseksi ei kelpaa ettei voi,
teknisiä esteitä,
kuten jossain keskustelussa perustelitte,
vaihtakaa nörttineroa, jo onnistuu.
Ei maksa paljon ja rauha taattu.

Tilaaja 266543511

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Laatu korvatkoon määrän. Jos ei uskalla kirjautua, silloin on ilmeisesti tarkoitus kirjoittaa jotain epäasiallista. Sellaista kirjoittelua ei kukaan kaipaa.

Asialliset kirjoittajat uskaltavat myös kirjautua. Mieluummin luen vähemmän, mutta asiallisia kirjoituksia; on kirjoittaja sitten kokenut matkustaja tai matkailua aloittava. Kaikilla meillähän jokin matka on ollut se ensimmäinen.

- Taru P.

Vierailija

Mikäli tuo kirjautuminen saataisiin pakolliseksi niin kyllähän asialliset kirjoittelijat sen aivan varmasti hyväksyisivät. Itse voisin kirjoitella vaikkapa aivan omalla nimelläni ja mahdollisesti olisin sen täällä tehnytkin, mikäli en tuota muualla tutuksi tullutta nimmariani olisi tännekin ensin puukannut.

Tosin, ko kirjautuminen sitten vaatisi sen että ylläpito myöskin seuraisi hieman täällä kirjoittelua.

Mikäli todella täällä ylläpito on samaa joukkuetta kuin on epäilty niin saamme sitten, ikävä kyllä, unohtaa kirjautumisesta huolimatta löytävämme vain asiallista kirjoittelua.

vrt. kirjoitukseni: nimi/nimimerkki alle 29.1.2011

Liukkonen Porista, nimimerkillä Igors

Vierailija

Sorry vaan, mutta asiallisesti voi kirjoittaa ilman kirjautumista, kun kirjoittaa vain asiaa. Ylläpito on jo vastannut kysymykseen kirjautumisesta. Eikä edes kirjautuminen estä asiattomia kirjoituksia ja loanheittoa, sillä se näyttää olevan eräiden tapa, persoonallisuuteen liittyvä asia.
Jos tulisi kirjautuminen, saitti mykistyisi. Niin on käynyt muualla eli pari tappelupukaria muutaminen säestäjineen hiljensivät hyvän palstan. Ovat näköjään siirtyneet tänne.
Eli kirjoittaminen on korvien välissä.
Ihan vapaasti voi kirjautuminen tulla mutta pankkitunnuksien käyttö tässä ei olisi varmaan edes laillista, sitähän käytetään vain \"virallisissa\" yhteyksissä eli jos mkasetaan jotain jne. Saa tulla ihan vapaasti vaikka pakolliset valokuvat ja pankkitilien saldot esille!

Vierailija

Laillista on pankkitunnusten käyttö.
Esimerkiksi huuto.net käyttää sitä,
kun varmennetaan henkilön tunnistus.
Jälkeenpäin saadaan selville tarvittaessa kuka oli.
Sillä on selvä pelotevaikutus.

Samaa mieltä kuin muutamat,
luen mieluimmin vähän asiaa,
tai sitten en ollenkaan.

Luulisi olevan toimituksenkin etu,
jos ei niin minun osaltani hyvästi.

Tilaaja 266......... yli kymmenen vuoden ajan.

Vierailija

Sitä vain ihmettelen,hän sai upeat häiriköt häädettyä tänne,miksei hän kirjoittele nyt rauhassa omilla sivuillaan ja jakele täysiä pisteitä hyville kuville.

PA- varttuu sinua

Vierailija

Tämä palsta pitää ehdottomasti rajoittaa vain pienelle sisäpiirille. Kirjoitusoikeudet vain vajaalle kymmenelle samanmieliselle. Kaikki jotka kanssamme eri mieltä ovat automaattisesti häirikköjä.

Vierailija

Höpö-höpö! Kuinka jotkut biologiselta iältään ilmeisesti aikuiset voivat, kehtaavat
ja alentuvat kirjoittamaan noin lapsellista tekstiä.

Vierailija

Nuo toiveet ei ilmeisesti kuulu ylläpidon hallintamahdollisuuksiin.
Että jos pysyttäisiin ketjun aiheessa, vaikkakin se tietysti rajoittaa jonkun oikeuksia.

Vierailija

Huuhaa-palstoja on aivan tarpeeksi. Joten kannatan kirjautumispakkoa. Tosin se ei alkuun toimi ilman valvontaa, koska myös \"tappelupukarit\" voivat kirjautua. Mutta häiriköitä on minimaalisen vähän, kun niiltä sulkee liitymän niin tilanne kohentuu ja sitten ei ole paljoakaan vahtimista. Kirjoittajat oppisi tuntemaan nimmarista, lisäisi tiimihenkeä.
Minulle nämä palstat on perheen yhteisiä selailuhetkiä. On melko inhottavaa lukea muksujen kera noita täysin typeriä solvauksia ja irvistelyä.
Mutta toimitus päättää. Onko roskaposti lehden tavoite vaiko asiallinen matkailuun liittyvä palsta.

Vierailija

Kannatan kirjautumispakkoa ja kiinteää nimimerkkiä
Täällähän tuo nimmari on vitsi,pilaa,mautonta.
Mitä järkeä on jos yksi ja sama täyttää ketjuja turhanpäiväisyyksillä ja latoo kalenterista nimimerkkejä. Minua ei häiritse jos nainen käyttää nimmarina miehen nimeä,kun se olisi aina sama.Tai tietysti myös päinvastoin, jos miehet ottaa naisen nimen.

ajatus asiaan

Vierailija

Come on. Ylläpitäjä saa häiriköiden nimet selville pelkän ip-osoitteen perusteella. Pahimpia viestejä siivotaan joka tapauksessa, luulisin. Luulo perustuu ylläpitokokemukseen toisella sivustolla.

Täällä saa tietoakin, ja on hyvä kun taas jotku saa purkaa omia kuohuvia tuntojaan vaikka tässä ketjussa ;)

kale

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat