Vierailija

Iltapäivälehden teettämän tutkimuksen mukaan suomalaisturistien ykköskohde vuonna 2010 oli Viro. Kuulutko sinä Viron matkaajiin?

Kommentit (10)

Vierailija

Mitenkähän tuo tutkimus on tehty?
En käy Virossa, varmaan 10 vuotta aikaa kun kävin. Varmaan laskevat jokaisen päiväristeilyn eli on aika simppeliä \"matkailua\". Ja halpaa...arkipäivinä pääsee ilmaiseksi, en tiedä mistä lippuja saavat ja sehän kasvattaa tilastoa. Taitaa olla mainosta Tallinnan kultuurivuodelle.

Vierailija

Kuulun todellakin !

Käyn siellä monta kertaa vuodessa, kylpylämatkoilla tai vain nauttimassa Tallinnan kaupungista.
Lyhytkin loma Virossa antaa edullisesti rentouttavan irtioton työstä. Virolaiset ovat mukavaa väkeä, ja maassa riittää loputtomasti uutta ja ennestään koettua nähtävää. Kesäaikaan Piritan alue on varsinainen keidas.

Viroon taas !

Vierailija

Miten Viro voi aina olla ykkönen kun kukaan tuttuni ei ainakaaan tunnusta siellä koskaan käyvänsä enkä kyllä minäkään tunnustaisi jos kävisin ;)

Vierailija

Moni suomalainen on hankkinut itselleen kakkoskodin Tallinnasta ja kesämökin esim. Saarenmaalta.
Jokinhan tuossa Virossa viehättää.

Vierailija

Käyn pari kertaa vuodessa Pärnun Tervis-kylpylässä nauttimassa hoidoista ja noutopöytien antimista. Kesäisin uimaranta on aivan ihana, Pärnussa on hyvät shoppailumahdollisuudet ja edelleenkin kohtuullinen hintataso. Muutamat silmälasit olen Viron-reissuiltani myös hankkinut, sekä ostanut aina todella halpoja kosmetologipalveluja. Toukokuussa lähden jälleen viikoksi.

Kokemusta

Vierailija

Miksi hävetä, jos käy Virossa? Kävijämäärä varmasti suuri Virossa, vaikka viipymät jääkin lyhyiksi.

Itse kävin Virossa viime kesänä viimeksi. Yleensä menen Tallinnasta nopeasti eteenpäin esim. Tartoon. Ja suosin usean päivän matkoja päivämatkojen sijaan.

-Matkailija

Vierailija

Minäkään en ymmärrä, miksi Virossa käyntiä tulisi hävetä. Sen sijaan sopii hävetä, jos on olevinaan niin omaperäinen matkailija, että vain erikoiset reissut kelpaavat. Itsetunnon puutetta, sanoisin ! Ihmiset, joilla on tarve kehuskella eksoottisilla matkoillaan, ovat minusta äärettömän rasittavia. Kukin nauttikoon omista lomistaan.

Viro-fani

Vierailija

Juuri niin kukin nauttikoon omanlaisistaan lomista olipa se sitten Viron reissu, Uuden Seelannin kiertomatka, Tansanian safari tai rantaloma Kreikassa.
Jos Viron loma kiinnostaa niin miksei siitä voisi kertoa, kaikkia se nyt ei vain kiinnosta ja on aivan omasta itsetunnosta kiinni kehtaako omista lomistaan kertoa. Kaukomatkojen kulkijat nauttivat omista lomistaan ja miksei niistä sitten saa kertoa, elämys se on heillekin eikä se leuhkimista ole jos siitä puhuu.

Marjuska

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat