Ensimmäinen lomamatka.

Vierailija

Olisi mukava kuulla ihmisten muistoja siitä ihan ensimmäisestä lomamatkasta.

Kommentit (4)

Vierailija

En muista koska oli ja minne, siitä on pikkasen aikaa.Mikä sitten on lomamatka, sillä ennen matkattiin ilman mitään valmismatka tarjontaa.
Juu.... muistan nyt, päämäärä oli Rooma eikä ollut suoraa lentoa silloin, äitini kanssa lähdettiin kun koulu loppui ja hänelle alkoi pitkä loma. Mentiin hänen sinne avioituneen kollegansa luo, matka oli hieman pidempi kuin nykyiset valmisreissut.

Vierailija

Ensimmäinen matkani \"oikein lentokoneella\" oli joskus n.parikymppisenä,-90 luvun alussa.Tein matkan hyvän ystäväni kanssa,kohteena Lontoo.Matkamme varaamisen jälkeen selvisi,että kotikaupungissa asuva paras ystävättäreni oli myös lähdössä opiskelukavereidensa kanssa aivan samaan paikkaan-hotellia myöten!
Matka oli erittäin onnistunut,eikä hupaisilta sattumuksilta vältytty;Eräänä iltana päätin mennä kummittelemaan kaverini ikkunan taa, siirtymällä rohkeasti parvekkeelta toiselle-kas kun huoneemmekin olivat samassa kerroksessa.Mikä lie laskuvirhe tullut,kun koputeltuani ja raavittuani erään parvekkeen oven takana - verhon takaa kurkisti täysin vieras pariskunta!Ilmeemme,puolin ja toisin olisi varmasti ollut kuvaamisen arvoinen.Tuon jälkeen kuljin aurinkolasit ja hattu päässä...
Taas sitten eräänä päivänä päätimme mennä piknikille Hyde Parkkiin.Herkulliset toastit ostettiin mukaan,enää vain juotava puuttui.No lomalla kun oltiin,niin päätettiin maistaa oikein paikallista olutta.Juoma valittiin ilmeisesti \"kivan värisen\" tölkin perusteella,koska prosentit jäi noteeraamatta ;\\ Eipä aikaakaan,kun likat jo kikatti siihen malliin,että penkillä istuminen teki tiukkaa! Ja samaan syssyyn paikalliset \"hitckokin linnut\" hyökkäsivät leipiemme kimppuun.Ja niitä lintuja oli paljon!
Kyllä reissusta olisi paljon muitakin juttuja,mutta jääköön palstatilaa toisillekin!Paitsi yksi juttu vielä;Kone millä meidän oli määrä lähteä, oli rikkoutunut tulolaskussa ja vietimme ½-vrk:tta lentoasemalla,jonka jälkeen meidät siirrettiin Hiltoniin siksi aikaa kun kone saatiin korjattua:)Ihana reissu kuitenkin!Terkut vaan rakkaat; Mare ja Marjo!

eka reissu

Ensimmäinen matkani oli matka junalla Roomaan, Ruotsin kautta.matkustin äitini kanssa, viivyimme muistaakseni 3 viikkoa. Asuimme entisen kollegansa luona Roomassa, oli muuttanut sinne avioiduttuaan roomalaisen kanssa. Siitä on aikaa tosi paljon, valmismatkoista ei tiedetty mitään. Toki bussimatkoja tekivät varakkaat piirit Eurooppaan eli Italiaan ja Ranskaan ainakin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat