Minne matka ensi kesänä.

Vierailija

Joko olette tilanneet ensi kesälle matkoja?

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Ainakin kotimaassa pitää matkustaa - erityisesti jos kelit ovat viime kesäiset. Lähdemme kesäkuun alussa kohti Etelä-Suomea. Pari kolme viikkoa on tarkoitus kulkea Portugalissa. Osa matkasta on jo lyöty lukkoon, mutta ei ihan kokonaan. Ja loput sitten fiilispohjalta paikan päällä. Golfmailat kulkevat mukana ainakin näillä reissuilla.

-Matkailija

Vierailija

Yksi Kreikan matka on ostettu eli Limnos. Muut ovat listalla eli muutaman kaupunkimatka. Työssäolevat eivät voi lyödä kaikkea lukkoon ennenkuin lomat varmentuvat, mutta noin 4 kaupunki-ym.lomaa tehdään aina vuosittain.

Vierailija

Kesän kynnyksellä traditionaalinen pitkä viikonloppu Pietarissa tutustuen suurten venäläisten taiteilijoiden tuotantoon.

Sukulaisvierailu Mannerkreikkaan ja siihen lisättynä muutama päivä Ateenassa.
Keskikesällä yleensä vältän ulkomaille matkustamista, silloin on kotimaanmatkailun vuoro.
Tirlittan.

Vierailija

Kolme viikkoa Ranskassa pienessä kaupungissa, talo käytettävissä. Pari kesää ja pari vuotta on mennyt ettei siellä ole oltu, nyt on ehdoton pakko taas mennä.
Onneksi on vanhempia lomia vielä \"paketoituna\" eli pitkin vuotta riittää pikkulomasia viettää...sen lisäksi ostettuna on viikon loma Limnoksella. Juuri varasin yhden kaupunkiloman huhtikuun 18. pv alkaen.Muut vasta ajatusasteella.
Työ hankaloittaa huomattavasti vapaa-ajan viettoa.

Vierailija

Toukokuussa naisporukassa Agiokseen,kesällä pari viikkoa Ahvenanmaan saaristoa veneellä ja syksyllä Turkkiin.Muuta ohjelmaa ei vielä ole kun välillä pitää tehdä töitä...

Vierailija

En tiedä mistä johtuu mutta haluan lähtee ihan hirveesti Alma Tourin matkalle Bulgariaan. Kävin äskön katselemassa all inclusive hotelleja sieltä.

Huome tämä ei ole provo!

Vierailija

Sinnehän minäkin aina karkaan,kun ei kauemmaksi jaksa lähteä.Lyhyt lento,edullinen.Kattaa kaiken mitä lorviminen kaipaa,mutta tarvittaissa löytyy
harrastusjuttujakin.
Matkat on Alma t tai Dedur sekä joskus Air Finland
Valinta ei liity hintaan,edullisia kaikki,vaan jotain sattuman sanelemaa.

Vierailija

Kesäkuun alussa Roomaan (3 pv) ja sieltä Sorrentoon (7 pv). Vanhoja raunioita, aurinkoa ja merta 10 päivän ajan. Sitten kotiin juhannusta viettämään.

Hemuli

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat