Vierailija

Ensi viikolla lähtee etelästä kohti Lappia autollinen naisia+ pieni koira. Odotan matkaa kovasti, kohta kaikuu tunturissa nauru.

Tästä saankin aasinsillan seuraavaan kysymykseeni, harrastatteko te talviurheilulajeja?
Käyttekö koti- vaiko ulkomaisissa talviurheilu keskuksissa?

Tunturissa oman hiihtoladun aukipito käy työstä, koska tuulella on tapana pöllytellä latu umpeen, joten pääsee helpommalla kun lyö suksiboxin auton katolle ja huristelee Saariselälle murtsikoimaan.
Siellä on hyvä ja kattava latuverkosto, muista hiihtokeskuksista minulla ei olekaan kokemusta, olisi kiva kuulla niistäkin.

Kotikaupungissani on Kulomäen laskettelurinne jossa käy myös helsinkiläisiä laskettelemassa.
Liukkaita hiihtokelejä toivoo Tirlittan.

Kommentit (5)

Vierailija

En harrasta mitään talviurheilua, ainoastaan murtomaahiihtoa omaksi iloksi ja läheisten ehkä myös. (en kuulu urheiluseuroihin)Tosin moneen vuoteen ei ole eteläisessä Suomessa, ei todella aikoihin, voinut kunnolla hiihdellä. Nyt kun lunta on enemmän kuin omiksi tarpeiksi, on hiihtotekstiilit vanhentuneet eli muoti on ajanut ohi mallien. Kallista hankkia koko repertuaari, käytän nekin satset matkailuun.
Lapista en välitä, en ruuhkista, en hyytävästä kylmyydestä. talvella harrastan mielelläni jotain muuta.

Vierailija

Talviurheilukeskus, onko se sama kuin laskettelukeskus? En harrasta mitään urheilua, ainostaan liikuntaa eikä sitäkään keskuksissa. Lappiin on edullista mennä tammikuussa, hinnat nousevat kun talvilomat alkavat. Huimista hinnoista Lapissa olen kuullut kyllä. Monet menevät laskettelemaan mieluummin Keski-Eurooppaan tai Ruotsiin/Norjaan.
Ihan kotoisat ladut riittävät jos hiihtää haluaa.

Vierailija

Ei kannata mennä merta edemmäs kalaan. Pohjois-Satakunnan \"Lappi\" , Jämijärvellä sijaitseva Jämi tarjoaa aivan Lappia muistuttavat maisemat ja hiihtomahdollisuudet hiihtoputkea myöten. Ja pieni laskettelurinnekin löytyy. Ja matkaa esim. Tampereelta vain 75km!

Vierailija

Sieltä löytyy hyvätasoista mökkimajoitusta, huoneistoja ja hotellimajoitusta. Mökkejä on noussut kuin sieniä sateella ja ne ovat tosi hyvin varusteltuja(ihan kuin omakotitaloja). Eli ei ole majoituksestakaan kiinni.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat