Vierailija

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011011713016826_uu.shtml

Muunmaalaiset on jo ajat sitten avakuoitu mutta mitä tekee Detur? Tinkailee jos jostain saisi halvalla jonkin vanhan paskan koneen jolla toisi suomalaiset kotiin.

Kommentit (6)

Vierailija

Reilu tuhat Deturin matkalaista, Aurinkomatkat 37
Olet valitettavasti unohtanut kännykät ja nettibaarit. Eilen soitin viimeksiä ja kysyin että kuinka paukkuu. Vastaus oli että lopeta ryyppääminen. Detur ei ole nyrkkipaja millään muotoa. Esimerki tämä Tunisia
sinne on lennot kellotettu monta kuukautta etukäteen. Joten lopeta tuo mustaaminen.

Vierailija

Sorry vaan, mutta suomalaisia deturilaisia siellä on 250 ja Deturin on pakko tuoda heidät kotiin vaikka vaaraa toissapäivänä väheksyivätkin. Kaikki kotiutetaan viimeistään keskiviikkona, näin on sanottu.

Vierailija

Ja taasen kun loma loppuu niin lukemat muuttuu,
joten tuijottele lentovuoroja vain, pääset taas loistamaan tolla superälyllä.

En viitsinyt viime viikolopun määriä tarkistaa,
koska oleellinen tieto markkinoista ilmeni tuosta.

Vierailija

Tämän aamun uutisista sain kyllä sen käsityksen, että KAIKKI suomalaiset matkatoimistot tuovat asiakkaansa pois Tunisiasta vasta tänään. Ja huom! yhteistyössä keskenään + samalla koneella.

Peace

Vierailija

ei ne Deturin käyttämät koneet aina ihan huonoja ole. Viime kesänä lensin Antalyaan ehkä parhaimmalla koneella koskaan (maileja takana jo jonkin verran). Harvoin saa istua tilavilla nahkapenkeillä ja jalkatilaa oli yli puoli metriä enemmän kuin tarvetta oli eli naapuri pääsi jaloittelemaan ikkunan vierestä ilman toisten nousua penkistä.

Vierailija

Kaikki tulevat samoilla koneilla ja päätös on seurausta UM:n vihdoinkin heräämisestä! Ei Detur mitään olisi tehnyt, se kuultiin johtajalta. Ovat omatoimimatkaajia lähinnä eli sellaisia jotka viipyvät pitkään, mitään lentosarjoja ei ole ollut käynnissä.
Ei ole mukavaa olla hotellissa, kuulla kun naapuritontilla ammutaan ja vaikka hotellia vartioidaan, kuka ne vartijatkin takaa mitä väkeä ovat. Egyptissä aiankain matkailijat ovat olleet maalitauluina, niin voi olla muuallakin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat