Vierailija

Hei!
Pakko oli ruveta kehumaan Dubain Savoy suites-hotellia heti näin matkan jälkeen. Hyvä sijainti, erittäin siisti (siivooja asetteli jopa pyykit puolestani hommattuaan sitä ennen telineen, minä kun ripustelin kamppeet vessaan), poikkeuksellisen ystävällinen palvelu (enpä muista muualla kohdanneeni moista vapaaehtoista avuliaisuutta muualla),valtava huoneisto, jossa kaksi telkkaria, pyykinpesukone,parveke,ilmastointi jne,jne. En ole ennen elänyt näin herroiksi samalla rahasummalla. Aamupala oli myös hyvä ja monipuolinen. Menkää sinne!
Dubaissa

Kommentit (11)

Vierailija

Olen samaa mieltä. Siitä on toki jo vuosia, kun olin hotellissa, mutta valitsisin ehdottomasti saman hotellin Dubaihin matkustettaessa. Sijainti on loistava, ei aivan kaiken keskellä, mutta kävellen pääsee moneen paikkaan nopeasti. Kuljetukset rannalle toimivat ongelmitta, palvelu oli loistavaa. Aamupala oli monipuolinen ja vatsansa sai täyteen. Monet söivät hotellin ravintolassa ja kehuivat sen ruokaa loistavaksi. Sinne olisi mukava matkustaa katsomaan, miten kaupunki on kuudessa vuodessa muuttunut ja jättihankkeet ottaneet paikkansa..

Vierailija

Sekä SAvoy Suitesissa että Savoy Parkissa ollut ja molempia voi suositella. PArkissa intiaalaiset aamiaispojat puhuu pikkasen suomea ;)
Suitesissa oli ennen ovipoika joka opetteli suomea ja höpötti mm \"mitä kuuluu mika hakkinen, martinlaakson oma poika\" nytten siellä ei taida enää olla ovipoikaa.

Harmo että sinne on vain niin vähän lomalentoja täältä ja vain niin lyhyen aikaa.
Kumpa Finnair ottaisi Dubain ympärivuotiseksi reittikohteeksi.

Vierailija

Tiedän että tasokkaissa hotelleissa on henkilökunnalle annettu ohjeet miten asiakkaan kanssa toimitaan. En usko että ohjeissa kehoitetaan mongertamaan savoa... siihen en ole törmännyt!

Vierailija

Captains House, Skala, Kefalonia.Löytyy netistä, ei valmismatkavalikoimista.Meitä ennen vain yksi suomalainen perhekunta oli siihen majoittunut, mukava isäntä, upea hotelli.

Vierailija

Vähän enemmän jos luet palstaa, huomaat, että usein alkuperäisestä aiheesta mennään aika kauaskin. Ja ketäpä tuo haittaisi?

Ketjun otsikkona on \"Mahtava hotelli\", joten jos sellaisen löytää muualtakin, miksi se ei ketjuun sopisi?

On ihmisillä murheet... ;-)

Vierailija

Lukutaidottomalle (tai muuten taidottomalle): Otsikko on MAHTAVA HOTELLI.
Oletatko että vain vain Dubaisssa on yksi mahtava hoteeli... niitä on kuules ihan missä vaan ja joku on antanut myös hyviä vinkkejä muualta, kiitos siitä!
Oiken vastattu ja kommentoitu siis!Muukin tieto ja kokemus,kun Dubain mainostaminen, on sallittua.

Vierailija

Niinpä, lukutaitohan meillä kaikilla on joskus hukassa. Ja silloin on aika lähteä reissuun rentoutumaan.

Samaa mieltä edellisen kanssa, pistäkää tänne niitä muitakin mahtavia hotelleja. Parhaat suositukset saa aina muilta reissaajilta.

Seuraavaksi Andaluciaan, lennot varattu, hotla hakusessa.

Peace

Vierailija

Mahtava, hyvän palvelun hotelli, on Tilto Vilnassa. Ensimmäisen kerran olimme eräässä toisessa hotellissa, ei tunnettu koko maata eikä kaupunkia. Sen jälkeen valmistui Tilto ja jo 5 krt on siinä majoituttu. Hyvällä paikalla, katedraali lähellä, samoin pääkauppakatu Gedimino Avenue.
Tiltossa on kaikki huoneet erilaisia, kalusteet puuta, lämmitys toimiva myös talviaikaan (mikä eis iellä kaikissa suinkaan ole), omistaja on irlantilainen. Henkilökunta puhuu englantia, kaikin puolin viihtyisä paikka. Kohtuuhintainen tasoonsa nähden.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat