Turkin Belek

Vierailija

Hei, onko kelllään kokemuksia matkustamisesta Belekiin vauvan kanssa? Saako vauvansoseita ja korviketta?Lämpötila maalis/huhtikuun vaihteessa?KOkemuksia sirena golf hotellista.

Kommentit (5)

Vierailija

Erittäin siisti ja hyvä ja siisti hotelli.uskaltaa syödä kaikkea,henkilökunta ystävällistä,huoneet siivotaan joka päivä.Ei sähkö katkoja eikä muita ongelmia.Kaikille löytyy syötävää vauvasta vaariin.Lapsi ystävällinen SUOSITTELEN.Kaksi kertaa asunut k.o hotellissa ja nyt lähdössä sinne uudestaa huhtikuussa.

Vierailija

jatko Lämpötila päivisin 20-25.Itsellä ei vauvaa eikä pieniä lapsia mutta kun olen ollut hotellissa on siellä ollut aina useita lapsi perheitä vauvojenkin kanssa.

Vierailija

Turkki ja Kreikka on hyvin perhekeskeisiä valtioita ja lasten kannalta erittäin turvallisia.
Eli siellä pienet huomioidaan ja huolehditaan tarvittaissa. Ruokapuoli toimii. Marketeissa on samat monikansallisten yhtiöiden tuotteet eli hyllyrivistöt on kuin Jumpon Prismassa. Hintalaput on toki kolmanneksen halvemmat.
Purkit,mehut,vaipat- kaikkea on.

Vierailija

Joo ollaan kanssa käyty perheen kanssa belekis useita kertoja... muutenki vaikuttaa semmoselta \"golf-kohteelta\" eli enemmän vanhempia ihmisiä ja sitten lapsiperheitä. Kannattaa tsekata vaikka Wikitravel.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat