UM kehottaa välttämään Tunisiaa

Kommentit (13)

Vierailija

Katsoppas UM on vielä toiminnassa. Rupesin jo epäilemään kun täällä jaetaan kieltoja milloin mihinkin asiaan. Niinkuin Deturin käyttämä lentoyhtiö. Niitä kuulemma ropisee kuin rakeita maahan. Detur on muutenkin ollut herjauksen kohteena jonninjoutavien lööppilehtien väsäämillä \"uutisilla\". Edellinen haukuttava oli Quontasin lentoliikenne, ne on kanssa varmoja tappovehkeitä kuulemma.Noin ohi väittämien,kyseessä on eräs maailman turvallisimmista yhtiöistä.

Vierailija

Hamametissa kävin 2008. Se kaupustelukulttuuri...huh,huh! Hajut ja likaisuus..huh, huh! Nythän sinne ei kannata vallitsevan tilanteen takia edes matkustaa. Toivottavasti saavat tilanteen rauhoittumaan. Silti ei kylläkään ole meidän perheen matkakohde enää koskaan.

Vierailija

Ykkösen aamuteevessä oli Tunisia esillä. Puhelinhaastattelussa myös Suomen sikäläinen lähettiläs, studiossa Tunisiassa asunut naishenkilö ja prof. joka tuntee maan asioita.
Euroopassa on heidänkin mielestään ko. maasta aivan väärä kuva, sehän on aikamoinen diktatuuri eli yksi henkilö hallitsee maata, omistaa tosi paljon, siitä kaikesta ei ole edes omat kansalaiset tienneet.Siitä syystä nyt on levottomuuksia.
Lähettiläs ei tietenkään ota kantaa politiikkaan vaan kertoi kiltä siellä näyttää nyt.

Vierailija

Tunisian työttömyys 60 prosenttia? Presidentti lupasi hädissään 300.000 uutta työpaikkaa nuorille. Poliisit käyttävät kovia otteita, hakkaavat pampulla, ampuvat kohti mielenosoittajia. TV:ssä näytettiin ammuttua naista. Monet eivät halua matkustaa Israeliin. Nyt heillä oivallinen tilanne lähteä Tunisiaan lomalle, voi päästä halvalla.

Vierailija

Ihmetteln mikä hinku on mennä maihin jotka ovat negatiivisella tavalla esillä? Onko se halpuus joka houkuttaa vai mikä? On turvallisiakin maita mutta ovat kyllä korkeamman hintatason maita.
Jos menee \"sotaisaan\" maahan täytyy sitten ottaa oma riski eikä kerjätä valtiota pelastamaan kun hätä tulee.
Ei nuo pohjoisen Afrikan maat mitään turistin paratiiseja ole olleet koskaan... kaupustelu, tungettelu, vähäinen nähtävyyksien määrä jne.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat