Vierailija

**Hurjan mielenkiintoista uutisointia Paulalta! Että eläimet on JO todettu lentäneen \"energiakenttien silpomiksi!\" On päivän selvää, miten säteilyn ja energiakertymien aiheuttamat lauttumat ja sisäiset veripurkaumat eivät jätä juuri muita syitä kuolemien tutkijoille. Outoa vaan, ettei kaloista uskalleta kertoa missään?
-----
*** Olen tosiaan ITSE omin silmin nähnyt TVO:lla olo vuosikymmeninäni miten tonneittain säteilyyn savuten kuolleita lintuja vuodesta toiseen poistettiin lapioiden TVO:n pihoilta. Seurasin myös vuodesta toiseen miten hehtareittain kaloja tapettiin samaan säteilyyn TVO:n lauhdekanavavirtoihin. Ikinä ei YLE, MTV, Radiot uskaltaneet kommentoida, tai iottaa edes yhtä kuvaa!

***Länsi -Suomi julkaisi TVO:n tappavan säteilyteurastajillaan vuosittain 10 000 000kalaa. Mutta kun 2007 joulukuussa TVO:n Pertti Simola antoi tuhansille ydinorjille sisäministeriön uhkaukaasit vaieta näkemistämme kirjallisena kukaan ei lisäkseni ole uskaltanut julkisesti näkemistään toki puhua! Jopa tuhannet TVO:lla tekemäni ydinturvaraportit sisäministeriön maailman korruptoitunein POLIISI varasti TVO:n sisäisistä vartioiduista erikoisarkistoista. Näin taataan valtiorikollisuuksille oikeudet tappaa myös jatkon kansamme säteilyynsä paljastumatta!
---

Pasi foorumin satoa:

Styrge/ Arto/ Paavo 2010

Hankkija
Hero Member

Vs: Styrge/ Arto/ Paavo 2010.
« Vastaus #12 : tänään kello 00:25:10 »

---------------------------------------------------------------------------- ----
Lainaus käyttäjältä: TV:stä tuttu Arto - Tammikuu 11, 2011, 21:48:19 pm
Mitäs pidät tästä:

[video=youtube;X3iuLxfGp-8]http://www.youtube.com/watch?v=X3iuLxfGp-8[/video ]

Mielenkiintoinen pätkä. Näitä lisää. Tällaiset videot päihittivät mennen, tullen ja palatessa korruptoituneen valtaeliitin tiukassa pakkopaidassa olevien Ylen, MTV3 ja Nelosen pläjäykset.
---------
Tässä saksalaisamppareista näyte:

[video=youtube;uX0iFOamNmw]http://www.youtube.com/watch?v=uX0iFOamNmw[/video ]

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

On tietysti näitä toinen toistaan ihmeellisimpiä reaktorityyppejä tuotu julkisuuteen. Eräs viimeisin kiinnostava reaktorimalli oli ns. \"kuulakekoreaktorit ja paljon puhutut thoriumvoimalat:\"
http://kuvaton.com/k/YaUM.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YaUM.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/YaUd.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YaUd.jpg[/img]

Vaikka y h ä systemaattisesti ydinrikolliset mainostaa näitäkin hankkeitaan. Niin esim. T.M.29.12.2010:\"Etelä- Afrikan hallitus on päättänyt lopettaa kuulakekoreaktorin kehityshankkeen, josta kerroimme sarjamme ydinvoima- artikkelissa!\" Kuten kopiostani jo näet asian toimimattomuus tiedettiin JO 4 vuotta sitten! Yhä silti tämänkin kaltaiset kummittelee ydinteollisuuden \"toivemaana\". artikkelissa esitelty myös esim. thoriumvoimala on taas 2,5 kertaa nykyistä kallimpi. Ja esim OL- 3 voimala polttaessaan thoriumia tuottaa v a i n 10- osan eli 160MW tehon. Näitä jippovoimaloita verhoaakin juuri tällaiset systemaattiset IAEA:n valheet.

Kuvaavaa valehtelujen määrättömyydelle samaisesta T.M- lehdestä: \"Uraania arvellaan riittävän 10 000vuodeksi\". NiinPÄ! Artikkelien kirjoittajia ei paskan vertaa kiinnosta, ettei edes TVO usko kuin 86v riittävyyteen uraaneissaan. Tai että 2008 erteenpäin kaivettava uraani on olut JO vuosikaudet energianegatiivista malmin köydyttyä kohtalokkaasti. TM:n kaltaista lehteä EI pätkän vertaa kiinosta toki totuus. Kuten ei ydinlobbareita ylipäätään.
-----------
Osa 1.SUPO/ IAEA tietokontrollitoiminnoista.

Eräs valtion käyttämän vallan tärkein muoto on ollut ohjailla ihmisten ajatuksia mieleisekseen. Erityisesti ihmisten välinen keskinäinen tiedonvaihtokyky, on ollut se johon vallan anastaneet hallinnot haluavat ohjattavuuden. Suomessa tiedon ohjastamiseen on rakennettu maamme sisäisen viestinnän kontrollointiin sisäministeriö. Sen keskeinen työn likarukkanen, puolestaan valtion poliisi SUPO. TV:n ja radion tietomonopoli toimikin maassamme vuosikymmenet suuremmitta ongelmitta. Parilla hassulla valtiomonopolisoidulla kanavallaan.

Mutta jo radiokanavien lisääminen alkoi tuoda satunnaisia kontrolloimattomia tietovuotokatastrofeja vallanpitäjillemme. Mutta ylikansallinen ja Suomen poliisiton toiminnan ulkopuolisen Internet-liikenteen esiin marssitus räjäytti jo tajunnan. Kansan tietomäärä alkoi lisääntyä sisäministeriön suunnattomaksi kauhuksi. Erityisesti aito kansainvälinen kritiikki maansa hallintotapoja vastaan oli viranomaisista kuin kulovalkea. Pienet erikoistuneet valistuneempien kansalaisten solut, jotka kyseenalaistivat jopa kokonaisten valtiopoliisien ylläpitämiä illuusioita oli SUPO:n kaltaisille kontroli friikeille kuin punainen vaate hyökätä.

Otetaan malliksi eräs minulle tuttu ilmiönkeskittymä. Ydinvoimateollisuus on kansainvälisen USA:n johtaman ASE- ydinteollisuuden kassaran IAEA:n kruunun jalokivi. Jota ei ole kontrolloitu ulkoapäin koskaan millään tavoin. Suorastaan \"neitseellistä\" maaperää kriittiseen tutkimiseen. Todellinen kruunun musta jalokivi. Rajattomasti valtioiden syytämää rahaa. Korruptio alan kivijalka. Ja jos ongelmia tulee, niin loputtomiin ydinaseteollisuuksien ja aina armeijan synkimmätkin toimintatavat valmiina nujertamaan kaikkein pienimmän mahdollisen asiakritiikin. Suoranainen laboratorio kaltaiselleni kiinnostuneelle kavanttiydifysiikan salamaailman vannoutuneelle tutkijalle. Tarvittiin vain foorumi, jossa näistä aineksista kykenisi tutkimuksiani tekemään. Eli nettifoorumista Lahden ihmeen, Pasi- foorumi. Aivan kirurgisen tarkka toimintaympäristö. Haluan korostaa, ettei malliksi ottamani foorumi poikkea millään tavoin kymmenistä, sadoista kaltaisistaan. Eikä minulla ole mainittavan tason intressiä ko. foorumiin. Mutta koska asian tunnen juuriaan myöten, olkoon esimerkkinä.

Foorumi kuuluu keskiluokkaisiin muutaman tuhannen rekisteröidyn kävijän tusinaluokkaan. Lahden ollessa kotipaikkana ei myös selkeitä kytköksiä ydinteollisuuksiin ulkopuolinen hetimmiten huomaa. Siksi aivan loistava SUPO- tapojen koefoorumi. Sisäministeriön tarpeiksi tehdä tarkoin sisäänajettu psykologisen ydinsodankäyntinsä kenttäkokeilunsa valvotuissa olosuhteissa. TVO otti yhteyttä foorumin pitäneeseen kaveriin. Tarkoituksenaan alustavasti rekrytoida hänet TVO:lle kutsuttuna selvittämään sisäministeri Anne Holmlundin, Rauman ydinturvaosaston, Vuojoen Posivan SUPO erikoiskarhuryhmän, Eurajoen kk. nettiliikennekeskuskontrollien ja toki mm. TVO:n johdon, ydinturvasolun KA4 keskinäisiä koordinointeja. Vielä tarvittiin pääkohde. Maamme kuuluisin ydinkriittistä nettikirjoitusta tuottava yksikkö, eli minä. Kokeilu saattoi alkaa.
--------

Osa 2. SUPO/ IAEA ydinturvakontrollointi.

TVO kutsutti foorumin pitäjän Pasi Viherahon tiloihinsa kesähengessä. Jossa tiukkaa tiukemmin sovittiin toimintaraamit. Pasi mm. velvoitettiin irrottamaan omasta foorumistaan tarkoin SUPO:n kontrolloitavaksi karsinoitava \"erikoislaboratoriona toimiva foorumi\". Sovittiin tarkoin, ettei esim. minua saisi sieltä päästää muihin foorumeihinsa. Toisaalta, ettei tänne erikoissoluun päästettäisi kuin muutamia ydinkriittisesti ajattelevia. Pasi tuli tutustumaan TVO:n toimintatapoihin ikään kuin kutsuvieraana. Samalla reissullaan hän tapasi myös \"järjestetysti\" minut. En toki saanut suoraan tietää mistä junailtiin. Mutta joka tapauksena kesän vierailuamme kontrolloimaan kutsuttiin Pasin sanojen mukaan mm. Uudestakaupungista virkaa tekevä SUPO:n ydinturvan ja Securitaksen erikoisagentti. Kolmisin kävimme sitten mm. vesivoimalassamme, jotta saataisiin syntymään illuusiot \"kaveruuksistamme\". Toki tarkoin laskelmoitua sisäministeriön psykoprofiloimiselle. Kuvaan kuului, näin foorumin pitäjä loi kontaktin hyökättävään ydinvastustajaosaan.

Jotta ylipäätään suostuin suorassa radiolähetyksessä kirjautumaan tähän SUPO:n tarkoin alusta asti hallitsemaan Pasi- foorumin \"Ydinturvakeskustelun osastoon.\" Vielä ennakkoon varoittamatta, huomasin olevani radiohaastattelussa, jossa nimelleni merkattu nettiosasto kutsutti minut päätähdekseen. Tarkoitus oli selvä minulle alusta asti. Näin luotiin ulospäin \"näennäisesti\" maamme vapaansanan foorumi. Jossa, kuten Pasi ohjelmoitiin korostamaan: \" Saisin demokratian illuusiona nettipoliisien häiritsemättä v a p a a s t i ilmaista syvimpiäkin tuntojani. Ilman että lausumiani millään tavoin esteltäisiin\". Näin SUPO oletti sitouttavansa minut laajaan nöyrtyvään kiitollisuudenvelkaan suurieleisessä julkisuuteen tuonnissa. Samaan aikaan minulle aukaistiin SUPO:n tarkassa hallinnoinnissa myös reittejä sanoa asiaani niin lehdistöissä ja TV:tä myöten. Ajatusmaailmoistani alkoi mm. pyöriä filmejä myös lahtelaisen foorumistin näppäilemissä filmatisoinneissa. Niissäkin oli toki a i n a mukana SUPO:n erikoispoliisit esim. voimalaa kuvattaessa. Koska SUPO ei luota edes omiinsa, saati tosiaan jätä sattumalle millin varaa!

Tietysti meitä kiinnostaa erityisesti miten itse Pasi - foorumin sisäinen rakenne perustettiin. Koska juuri tällaisten nyanssien paljastaminen kertoo aiheesta kaikkein eniten. SUPO on saanut suunnattoman jäykät ja k o s k a a n muuntumattomat oppitapansa suoraan NSA:n käskyistä, miten vaarallisiksi koettujen ydintietovuotoriskillisten kanssa toimitaan. Tämä mitä nyt esitän. On niineen siirrettävissä suoraan käytännössä j o k a i s e e n satoihin maassamme nytkin toimiviin, ns. \"vapaansanan foorumeihin\". Foorumin 2kpl ylläpitäjät Pasi ja hänen lähin tekniikasta moderaattorina vastaava Bajari. Heillä kummallakaan ei SUPO:n toimintatilasolussa ole kuin lähinnä \"herättelijän osat\". Varsinaiseen \"risti\"- kuulustelijoiden keskusteluihin heillä ei juuri tilaa annettu. SUPO teki jo alusta asti selväksi, h e kontrolloivat kaiken ja piste!
------------

Osa 3 SUPO/ IAEA ydinturvakontrollointi.

Sitten tarvittiin varsinainen \"kohde\", eli minä. Mukanani ei keskustelualueelle sallittu kulkeutuvan muita koskaan kuin yhden käden sormin. Tätä määrärajaa SUPO hallinnoi systemaattisesti. Aina jos kiintiö uhkasi kohota alkoi systemaattinen verinen poisajattaminen! Foorumilla toimi 24h poliisikontrollointi keskiyötä myöten. Usein hämmästelin sudenaikojen kello 3:00, 4:00, 5:000- tapahtuvaa foorumin \"päivitysjorinoita\". Jotka olivat kuin suoraan Stalinin KGB:n ajoilta, DDR STASI:lta opittuja tapoja. Yhtä kaikki 7kpl ydinkriittisempiä maallikkoa oli maksimisallittu peruskokoonpano. Heitä paimensi uskomattoman suuri tuplabuukkaus. 14kpl SUPO- erikoisosaston poliisimäärät! Jako oli varsin yksipuinen. Jokaista kirjoittamaan uskaltautunutta hallintomme maallikkokriitikkoa vastaanotti nimenomaan hänelle kustomoitu jaetut 2kpl SUPO- erikoisristikuulustelijaa. 2/ 3 osa koko netissä kirjoittavista oli a i n a ja alati oltava viranomaisia! Sisäministeriön erikoiskouluttamiaan agentteja ja erikoispoliisejaan.

Toki SUPO:n toimien mukana kulki esim. SAINT armeijan \"erikoistarkkailijan\" kaltaisia myös. Mutta varsin pian selvisi, ettei SUPO luottanut toimissaan kuin vain omiinsa. Armeijan kapiaisten luiskahdukset teknisempään suuntaan kostettiin välittömillä banneilla ja kurinpalautusherjoilla! Yleensä aina toinen ristikuulustelijoista oli tuttu klassinen \"paha\" poliisi. Pahasuinen hyökkäävä, kiroileva henkilökohtaisuuksia rajoittamattoman tekaistusti herjaava provokaattori. Ja se toinen ei toki \"hyvä\" poliisi, vaan tämän provokaattorin työnjohtajana toimiva \"kiihdyttäjä\". Hiukankin vaikeammissa tilanteissa SUPO rekrytoi sumeilematta koko miehistönsä yksittäisen kirjoittajan kimppuun röyhkeimmän päälle.

Työrukkanen provosoi ja hänen päällysmiehensä patisti maallikkoa alinomaan toimimaan kuten provokaattori halusi keskusteluaan johtaa. Paljastamaan julkisesti maallikkokriitikon syvimpiä, salatuimpia motiivejaan. Ja uudelleenkoulutettavaa maallikkouhrejaan alettiin systemaattisesti aivopestä \"yhteiskuntakelpoiseksi.\" Koko nettikeskustelu haluttiin pitää inkvisitiomaisena. Poistaen tarkoin kaikki positiivisuus ja keskusteltavuus. Koko julkisen nettiprässäämisen leimasi muutama keskeinen määräys.

- Poliisien taholta EI KOSKAAN vastattu annettuihin ydinturvallisuuskysymyksiin! Poliisikuulustelijoiden a i n o a t sallitut jutustelun aiheet olivat vain hiostaa maallikkouhrien henkilökohtaisista ominaisuuksista. Määräys oli niin tarkkaa, että pienikin virkaatekevän henkilön lipsahdus itse ydinvoimaan lähetti hänet v ä l i t t ö m ä s t i jäähylle!

– Keskeinen aivopesun moottori oli vaatia uhria \"vastaamaan\" loputtomasti syydettyihin kysymyksiin. Itse poliisien sylkemät solvaukset. Eivät luonnollisesti liittyneet i k i n ä nettikirjoittajia kiinnostaneisiin itse aiheisiin. Kysyjä oli a i n a sama provokaattoripoliisi. \"Miksi kysyt samaa asiaa jo kolmasti? Onko vihreä vihreä? Miksi vastustat Suomen virkamiehiä? Oletko sairas? Oletko ottanut lääkkeesi? Onko sinulla fooliohatttu. .?

– Tällaisiin vastaaminen on alati turhaa ja siksi maallikot keskustelivat mieluummin keskenään esiin otetuista aiheista kiinnostuneena. Mutta SUPO EI hetkeäkään tällaista sallinut. Vaan väliin ruhjottiin SUPO miliisimerin. Jossei keskinäinen keskustelu näin katkennut. Niin se silvottiin mitä uskomattomimmilla herjaamisilla ja henkilökohtaisuuksilla väkisin. Banneja sateli, keskustelijoiden tietoyhteyksiä katkottiin, tai lähetettiin SUPO:n kehittämiä jopa tuhoisia virushyökkäyksiä sumeilematta! SUPO ei k o s k a a n millään tavoin estänyt \"omiensa\" ylenpalttisia asiattomuuksiaan. Mutta puuttui pilkun tarkasti aivan mihin tahansa maallikon suorittamaan \" tekaistuun ns. rikkeeseen\". Joka saattoi olla todella mitä tahansa! Vaikka liiallinen \"ja \" sanan käyttö. Toistettu vastaamatta jätetty kysymys, ihan mitä vaan. Näin luotiin kompleksikaavaa siitä, miten SUPO vie ja kansa nöyrrytetään vaikka väkivalloin.

Koko ajan keskustelua seurasi korppeina yllä vähintään 3kpl nimettyjä ylempää ylikomissaaria. Heistä yksi vastasi tapahtumakuluista suoraan sisäministeri Anne Holmlundille. Toinen vastaili EU:n ydinturvaa vahtivalle NSA:lle. Joukossa oli vielä USA:n NATO, CIA vastaavat. Kaikkein ylinnä ylikansalliselle ydinturvan IAEA:lle raportoivt päällikköt. Hurjapalkkaisia kavereita pidettäväksi valtion veroimme näennäisessä tavallisessa \"tusinafoorumissa\" kuukaudesta toiseen! Joten tuloksia alettiin varsin tuimasti tivata vaikka väkipakolla. Huomatkaa, tutusti keinoja kaihtamatta!

Foorumin hiostavuus avautui jo heti alkupäivistä. Tarkoitus oli viestittää. SUPO vie ja maallikko- osasto vikisee! Tai koko foorumi rutataan kostoksi uppiniskaisuudesta välittömästi alas! Kuten on tehty luokkaa kolmannekselle maassamme toimineista foorumeista jo! Jotka e i v ä t täysin alistuneet jostain syistään sisäministeriön millintarkkaan kontrollointiin. Armoton SUPO- poliisisto ratsaa ja murskaa parhaillaan maassamme kymmenittäin tällaisia foorumeita. Mitenkään poikkeuksellista ei tapa näitä tuhota ole!
-----------

Osa.4 SUPO/ IAEA tarkoitusperät?

Mihin tällaisilla EU:n ihmisarvojamme ja demokratiaa loukkaavilla keskiaikaisilla ydinvastan inkvisitiotoimillaan sitten pyritään ja pyrittiin? Samaan johon pyrki jo Stalinin KGB. Ihmisarvon täydelliseen murskaamisiin! Tarkoituksenaan luoda maastamme kansainvälisen ydinteollisuuden vankkumaton ja kritiikitön orjavaltioketjutus. Mallimaana mm. Pohjois- Koreat, DDR. Joista maamme nykytyylit on kopioitu käsittämättömään tehtävänsä. DDR Wismunttia pidetään ihmiskunnan suurimpana YDIN rikollisvaltiona. Jossa ihmiselämän a i n o a tehtävä oli tuottaa maastaan u l o s maailman tehokkaimmalla koneistollaan ydinaseteollisuuden janoamia uraanitonnistoja. Piittaamatta siitä oliko uhreja miljoonia vai satoja miljoonia! Tämän nyt maahamme IAEA, TVO, SUPO:n voimin iskostettavan ydinvaltioterrorismin a i n o a tavoite on rikastuttaa pientä korruptoitua Helsinki-keskeistä ydinvallaneliittiä. Myymällä maastamme k a i k k e a mahdollista ydinteollisuuden kaikkein pelätyintä kuoleman uraaniensa ja plutoniumtalouksiensa tuotosta. Mikään, toistan m i k ä ä n inhimillinen uhraus. Tai kansallinen murhenäytelmä ei ole oleva liian suuri uhraus! Jotta vain IAEA:n kansainvälinen ydinteollisuus saa puserrettua ydinhyökkäystensä kohdemaiden kansoista m u k i s e m a t t a ja ilman kritiikin tippaa k a i k e n !

Vierailija

JOkeripokeri BOX!

Pokeri foorumilla
http://fi.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=1519

Kyselin miten tuollaisen ylikansallisen RAY-jäljitelmän systeemissä ajatetaan kupattavien kansalaisten profiilit tietokantoihinsa. Jotta voisivat ihan l a i n voimalla, SUPO:n salliessa suorittaa avoimesti kansalaisten rahojen viennit? Kuulema ei ihan pikkukeissi tietokonerosvoille kostuketta 100miljoonaa/VUOSI! Eivät lainkaan tykänneet totuuksistani, vaan tekstini haihtui sekunneissa! Mutta kun laukaisin tämän alla olevan sain h e t i paniikissa kenkää! Eli tutkikaapa tarkoin mikä on maassamme k a i k k e i n maanpetoksellisinta totuutta:
---

Tää olj kyllä jännä keissi. Oikeesti maasamme on valtion taholta vaan ihan 16-0 vedätetty kansaa väittämällä jonkun Talvivaaran tuottavan tuosta vaan uraania ninmaare h i t o s t i . Että koko FIN-landja pörrää sen tuottamilla 350 000kg/v uraanimäärillä ainaskin seuraavat miljardi vuotta!

No useissa foorumeisa olen sitten kertonut, ettei tuosta uraaninpökäleestä ole todistettavasti kuin 0,71% edes tuotettavissa! Käteen tuosta massimäärästä jää jo alkuun tuskin 2t. ja kun esim. Tekniikan maailma ilmoittaa avohapotuksen saanoksi 15% lirvcahdetaan Jo satoihin kiloihin. Näistä sanatotuuksistani siinä siunaamassa. . .Ihan siis h i r v e e SUPO- sekopäitten härdelli! Varmaan sain tuosta väitteestäni ainaskin SATA perustelematonta bannia! No kuinkas kävikään sitten? Kattokaa ja rakoilkaa. . .! JUURI tällaisten ydinrikolisten massiivisista pettymyksistä tännekin itkemään lähettivät tuon ties minkä POLIISINSA Fro:n! Seuratkaas, niin hiffaatte himasyövän elkeistä, mistä näissä on kyse. Yhtä kaikki tällaisesta kylmästi perustelluista jutuistani SUPO- pamputus heiluu:
-----------

Uraanikaivosten CO2/ energiatarpeet.

Olen useita kertoja laskeskellut niitä energiatarpeita ja hiilidioksidin suhteellisia määriä mitä uraanikaivoksien kalusto sitä tuottaisi. Keivitsan 5km2 kokoisen kaivoksen pelkkiin murskainenergioihin menee 20MW, mutta entä muu energiantarve? Tekniikan Maailma lehti No:10 -07 Venäläisestä Kuolan niemimaan Apatiitin kaivoskaupungista saamme hyvää osviittaa. Kyseinen on avolouhos jossa kalsiummineraalilouhospölyä rikkihapotetaan apulantatuotteeksi samantyyppisellä periaatteella, kuin rikihapotettavan suomalaisen uraanimalmin avolieteaumauksessa myös tullaan tekemään. Kaivos on kooltaan 2km* 4km= 8km2. 1-tonni irrotettua malmia tarvitsee 0,4kg fossiilienergiasta dynamiittia.

Kaivoksen mielenkiintoinen yksityiskohta on 25kpl 895kW Dumpperin peruskalusto kaivoskuljetukseen. Kaikki pyörii kaksivuorotyössä. Ja lisäksi toki valtava määrä porauskalustoa, hapotinyksiköitä ja muuta huoltokalustoa, joista ei kerrottu artikkelissa tarkemmin. 25* 0,895MW= 22,4MW. Kun puhutaan akselitehoista ja huomioidaan kolmanneksen perushyötysuhteella jo 67MW! Tähän päälle aiemmin mainittu murskauskalustot yms. saadaan karkeasti 100MW/ 8km2 kokoinen kaivos. Ei pidä unohtaa järkyttävän suurta fossiilienergiaa vieviä räjähteitä, rikinhapot, kuljettimet, porauskalusto yms. kulutukset.

Tavallinen 1000MW ydinvoimala tuottaa Suomen 0,1% malmista 14,2 miljardia kiloa jätekiveä/v. Eli pelkästään dynamiittia tähän kuluu kunnioitettavat n.5,7 miljoonaa kiloa. Suomen keskeisin GTK:n määrittelemä uraanialue Vantaa, Lahti, Lappeenranta-alue on kooltaan karkeasti 15 000km2. Tämä jaettuna 8km\" kaivosalueisiin = 1800kpl. Maahamme on jo nyt KTM:ssä haettuna/tulollaan 1 200 kaivosta. Joten voidaan puhua karkeasta u s k o m a t t o m a s t a 100 000MW kaivosenergiatarpeesta jo esimerkin pohjilta. Lisäksi 0,4% malmiosta mm. MIT 1988 ilmoitti saatavan energianegatiivisesti uraania periaatteella 1kWh kallioon ja 0,6kWh ydinvoimaa ulos. Suomessa tyypillinen 0,1% malmiossa tilanne on 6kWh louhintaenergiaan ja 1kWh ulos. Kuten huomaamme miltei pelkästään 100% fossiilienergialla pyörivän kaluston \"laskennallinen\" energian kulutus on yksinkertaisesti järkyttävä! On tajuttava että koko Suomen sähköenergia on vain 14 000MW. Esitetty about 100 000MW energia tuo tullessaan CO2 kiintiöönsä konkreettisesti h u k k u v a n fossiilidieselmeren!

Maahamme on jo nyt tulossa paljon esittämääni suurempia uraanikaivosalueita, käytännössä KTM:n yli-insinööri Jorma Aurelan mukaan koko Suomi on uhan alla. Jo keskeisin uraanintuotantoalue on kaikki Tampereelta etelään olevat maa-alueet. Joten esittämäni perusfossiilikaivossysteemi jäänee jo kättelyssä aivan liian optimistisen pieneksi, jos sellaista nyt ylipäätään ydinvoimasta puhuttaessa voidaan esittää. Esimerkkini on toki varsin karkea, mutta sitä kauhistuttavampi kertomus siitä mitä on ydinteollisuuden toimien kautta on odotettavissa. Voimme erityisesti kauhistella miten tällaista systeemiä edes vitsinä esitetään CO2-vapaaksi, saati puhtaaksi energiaksi? Miten voidaan kaupata näin kauhistuttavasti maamme kaikki CO2 kiintiöt käsiimme räjäyttävää toimintaa ilmastomalliemme puhdistajina. On brutaali farssi edes kuvitella moisilla ydinalaratkaisuilla toimitettavan kuntoon ylipäätään mitään ilmastomme CO2 kiintiöitä.
------------------
Ydintehtailussamme on systemaattisesti tietoisesti unohdettu uraanikaivosten keskeisin energiankulutuskalusto. Voimme hahmotella tulevien uraanikaivostemme dieselkoneistojensa kulutustarpeiden mukaan. Tämä onnistuu T.M 10 -07 mainitun Venäjän 8km2 kokoisen Apatiittin kaivosten vihjeiden pohjalta. Siellä on 25kpl Dumpperit ottoteholtaan n.70MW, lisättynä Keivitsasta tutulla 20MW (tuplakoolleen myöhemmin kasvatettuna jo 10km2 peräti 40MW) murskainkalustolla. Puhutaan karkeasti 100MW CO2 tuottokiintiöstä maahamme. Tällä siirretään 22miljardin kg kivimurskaa Venäjällä. Siellä kaivu keskittyy peitteettömään 500m syvään ja suoraan malmiossa olevaan louhintaan. Suomessa uraania tavoitellaan paksujen maakerrosten, vesistöjen, hiekkaharjujen, savikkojen, sedimenttien ja metsäpeitteiden alta. Mukaan tulee Apatiitista pääkivikertymän vain
kolmannes. Suomesta näinollen saanti on tuskin 10% varsinaisen malmin osalta. Ja siitä puolestaan maassamme nostetaan keskimäärin 0,1% uraanin perusmalmit.

Yksinkertaistettuna, mainittu 100MW laitteisto kykenisi Apatiitin esimerkin mukaan tuottamaan 2,2miljardin kilon vuosiuraanimalmit. Millaista määrää ydinenergiaa puolestaan tällä saannolla tuotettaisiin? 1000MW ydinvoimala muodostaa jo malmeina 14,2miljardin uraaninraakkukivet suomalaisittain. Ulkomailla uraanit vaihdetaan tyypillisesti joka vuosi, eikä vanhaa uraania pidetä reaktorissa suomalaistyyliin 3-4 vuotta peräkkäin vaarallisessa plutoniumpoltossa eli IAEA normilla tarve yli kolminkertaistuu. Ulkomaalaristandardina jätettä kertyy silloin jo 14.2miljardia* 3= 42,6miljardia kg/ 2,2miljardia kg= 20. Tällä jaetaan 1000MW/v pyöritettävyys/ 20= 50MW. Järeästi jo näin energianegatiivinen tuotos kaivosta kohden.

Malmin irtiräjäyttämiseen kuluu puolestaan tonnia kohden 0,4kg fossiilijalostettua dynamiittia. Uraanimalmia hapotetaan fossiilienergiaa vievällä suunnattomilla rikkihappomassoilla lietteeksi. Kaivoksissa on tietysti päälle kaivinkoneet, porauskalustot, kuorma-autot, massiiviset tankkiautokalustot, huoltoautot, höyrykulutukset, poiskuljetuskalustot malmitonnistoille ja rakennusten energiatarpeet kaikkineen päälle jne. . Pelkkään uraanin jatkojalostamoon Majak II laitokseen uppoaa niinikään tauottomasti mm 3000MW+varakoneet 3000MW energianlisätarpeet. Ketjun energianegatiivisuus laskee suhdelukuun 5kWh kaivoksiin ja tuskin 1kWh ulos. Mutta meitä kiinnostaa tässä systeemissä miten käytännössä miltei k a i k k i uraanikaivosenergiat muodostetaan fossiilidieselpohjalta suorana energianegatiivisena CO2 tuottona niineen taivaalle. KTM:ssä suunnitellaan jo nyt annettavan esteittä luvat 1 200< tällaista uraanikaivosta varten maahamme.

Kaivulla pyöritetään siis reippaasti yli 100 000MW 8km2* 1 200kpl= 10 000km2 uraanikaivosraiskiomassaa dieselarmeijapäästökiintiöillä, joilla tuotetaan mitä lie 20 000MW ydinvoimaa! Tilanne on jotain uskomattoman ja hämmentävän rajoilta. Joka tapauksessa kyse on aseuraanijärjestelmä joka ei energianegatiivisena i k i n ä kykene tuottamaan edes itse tarvitsemaansa energiaa millään tasoilla. Syytää hiilidioksidia maailmamme ilmakehään kuin taannoinen esimerkkinsä DDR:n Wismuntin paljon meitä järeämpi uraanikaivosyksikkö. Kaivaa Suomen maailman kartalta 20m syväksi ikimyrkyttäviksi radon/toriummaksamyrkky/ uraanitoksiinijätelietekaatopaikaksi ja tuhoaa elinkelvottomaksi maamme 10-20 kertaistuvin radontuotoin. Triplaantuviin syöpäkuolemin ja säteilypölyliejuihinsa kaikista vesistötyypeistä maan kautta ilmaan. Tämä KTM/Arevan ydinasetuotantohanke edustaa jotain sellaista, ettei maamme mikään tiedotuskanava uskalla asiaa edes etukäteen esittää.
----------------
Sanasta miestä

Tässä eräs kirjelmä jonka lähetin 16.06.2007 Suomen KTM:n yli-insinööri Jorma Aurelalle nettipostiin. Tavattuamme TVO:n pitämässä YVA palaverissa keskikesällä. Hän kyllä lupasi lukea kaikki esitykseni ja laskelmani, muttei ole juuri ollut innokas jostain syystän vastailemaan kovin mielellään esittämiini laskelmiin. Mitä ilmeisemmin vastaamattomuuden takaa löytyy ydinteollisuutemme kaikenkattava ylimielisyys ja yliolkaisuus kaikkeen esitettyyn asiallisen keskustelun avaamisyrityksiin heille päin. No joka tapauksessa:

Kaikkein röyhkein kommentti YVA-kokouksessa oli mainintasi, että kun TVO irtisanoi minut täysin laittomasti asiallisten kommenttieni tekaistuin varjoin sain ansaitsemani työpaikan! Tyypillistä helsinkiläiseliitin edustajalta, joka todella oli totalitäärisen turhaa asiaankuulumatonta painamista sulta!
----------------------------------------------------------

Jaa että valitetaan ydinterroristien brutaaliudesta, radonkasvukertymistä taustakohoamisineen, plutoniumjätteestä kaivovesissämme? Jaa pienistä? No kuule hei mietipä oikeesti miksi tilaisuudessanne mm. suutani aukaisen? Koska viette, ette vain nykyisin eläviltä ihmisarvon, vaan samaan syssyyn tuhansilta tulevilta lapsisukupolviltamme myös, jotta saatte tuplametvurstin o m i e n eläkkeittenne kasvun voimalla! Painotan, etten valita, mutta tosiaan olisi ehkä edes kerran elämässä syytä miettiä mistä näissä ilmiöissä on ihan o i k e a s t i kyse!
------------
Jäi muuten vaivaamaan senverran rajusti väitteesi siitä, ettei laskentaperusteeni pitäisi näissä uraanin saantisuhteissa. En tiedä osaatko näitä laillani edes laskea ja siksi et kykene vastaväitteitä esittämään? Mutta yhtä kaikki tässä nyt kevyt valaisu siitä miten näitä suhteita ja saanteja olen haarukoinut käsiini saamien asiallisten uraanitietopohjien kanssa. Ja taustamateriaalia mulla toki on lisää paljon!

Jo aiemmassa osiossa päättelin ydinalan keskimääräisen vedätyksen liikkuvan tyypillisesti 10 kertoimessa. Tässä tulee jatkolaskelmat, että näin toistuvasti myös on! Ydinalan esittämissä luvuissa on näemmä tyypillisesti ylimääräinen nolla. Teen tässä erään usean mieltä kiinnostavan ristilaskentakaavan suhteutettuna väitettyyn maailman massiiviseen uraanintuotantokykyyn. Otan tämän jatkoksi esille osoittaen suoraan, miten epätarkoilla lukemilla ydinala aina ja kaikessa toimii. Tuntuisiko tämä toinen lähestymistapa sopivammalta? Olisi ihan kiva kuulla loputtomiin vaikenevan ydinalan mietteitä jatkuvan disinformaatiolevitystensä seurauksista. Ja ennen kaikkea, miksi ydinala heittelee jatkuvasti perusvirheitään hämätäkseen uraanin loppumistiedot maailmassa tässä ja nyt! Entä uraanikaivostarve Suomessa?

417 650kg 0,1% malmia pitää sisällään 418kg uraania, josta saadaan reaktoriin täysin olematon 0,24%! Kaikki muu menee matkan varrella hukkaan luontoon. Kiloon perusuraania tarvitaan 3 000kg/m3 peruskiveen 139m3. 1000MW reaktoriin menee uraania vuosittain 51 000kg lisää. Tarvitaan siis 7 089 000m3/v/reaktori Suomen käytännössä. Kun huomioidaan maastamme kaivettavan vain 20m paksuudelta ja pintamaa ja hukkakivi edustaa tästä suurinta osaa saadaan karkeasti neliökilometri/ reaktori/ vuosi. Tästä tyystin poiketen maailmalla ydinvoimalat käyttävät kaksinkertaisesti tämän määrän vuosittain, koska siellä vaihdetaan koko poltto-erä kerrallaan. Tästä faktasta ei Suomessa keskustella lainkaan. Täällä päinvastoin ydinreaktoreihimme väitetään pantavan vuosittain 34 000kg, mikä ei pidä laskettuna siis paikkansa!

Maailman uraanituotanto on nykyisin G.P. tietojen mukaan 2 286 514 000kg/v. STUK kertoo nyky-ydinvoimaloidemme kuluttavan 60 000 000kg/v. Koska siviilipuoli on 18 osa sotilaskulutuksesta saadaan. 18* 60t = 1 080 000kg. Kas vain alle puolet G.P-tiedoista? Siviilipuolen 60 000 000kg pitää jakaa nykyisillä 440 reaktorilla= 136 364kg/ reaktori. Todella mielenkiintoinen poikkeama ristimittauksissa! Kuten aina ydinalan tiedoissa on näin löytynyt vallan huikeaa poikkeamaa, katsotaanpa. 136 364kg/51 000kg reaktorien keskikulutustietona= 2,7 kertainen ylitysero! Tässä törmäämme erääseen aivan oleelliseen eroon Suomen ja muiden maailman käytäntöön.

Laskelmasta näemme aivan kiistattomana osoituksena miten kaikkialla reaktorin uraanit vaihdetaan kerran vuodessa olevassa revisiossa. 136 364kg/102 000kg= 1,34 kertainen. tämä todistaa mistä nimenomaan on kyse. Vain Suomi on ominut aivan käsittämättömän tavan pitää uraanipolttoainetta riskeistä piittaamatta reaktorissa tuplaiän! Tästä ydinmiilu saa valtaisan käyttöriskin, jota muut maat eivät turvariskinä hyväksy. OL-3 reaktorin suurin piilevä salaisuus on Arevan ehdoton vaatimus luopua moisesta rikollisesta toiminnasta maamme tapana! Kyse ei ole mistään pikku jutusta. Toimenpidekielto vähintään tuplaisi vuotuisen uraanin käyttömäärän ja sen hinta on kaikkialla IAEA:n mainitsema 50% käyttökuluista. Kun esim. TVO:lla se on tasan puolet, eli 23-27% vaihtojaksotuksista riippuen.

Arevalle asia on enemmän kuin elämän kysymys. Jos maailman reaktoreilla alettaisiin tehdä, kuten meillä ranskalaisfirman tili puolittuisi uraaninmyynnissä. TVO vs. Areva ottelussa haetaan tällä hetkellä vaarallista \"kompromissipohjaa\", jossa TVO lisäisi nykyistä uraanipolttonsa 50%< normiosuuttaan 75%. Tämä saavutettaisiin 18 kk revisioajalla (nyttemmin 24kk rikollisen pitkään ja moraalittomasti TVO:lla!) kikkailemalla. Edes tämä ei sovi Arevalle, koska sen mielestä OL-3-tyypin reaktori on palamalimiitiltään liian isona äärimmäisen epävakaa ja aktiivisesti tehollisesti ryöstäytyvänä aivan liian vaarallinen yli-ikäiselle liikaa tahrivalla polttoaineelle. Kiistan seurauksena Suomen ydinsähkön hinta tulee rankasti nousemaan. Jos TVO huijaa STUK/IAEA:lta hiljaisuudessa luvan tehdä riskialtista ja äärimmäisen tuhoisaa ajoaan vaaroista piittaamatta, ranskalaismyyjäfirma nostaa puuttuvan voittonsa varmistaakseen uraanipolttoaineensa hintaa.

Niin, että TVO:n kikkailuetu katoaa tyystin. Toisaalta kun TVO todennäköisesti rikkoo reaktoripelaillullaan kansainvälisiä sopimuksia ja turvallisuusrajoja äärimmäisen tuhoisin seurauksin, sen maksaa koko Pohjoismaat onnettomuuskärsimyksinä! Juuri tämän takia ei asiasta maassamme uskalleta missään keskustella. Kuten Forsmarkin \"peittelykulttuurista\" opimme, Suomessa ydinrikkomusten peittely on reilusti sikäläistä pahempaa. Ruotsissa ei KPA- plutoniumvarastokattokatastrofia TVO:lla ei koskaan olisi peitelty. Entä tämä tuleva OL-3 ultrariskinotto vasten tekijän nimenomaista varoitusta? Millä oikeudella ylipäätään Suomi käyttää laittomasti samaa polttoainetta useasti sivistysmaista täysin poikkeavalla megariskinotolla?

Laskin aiemmassa maastamme saatavan 1km2 kokoisesta alasta yhden reaktorin tarpeiksi se muuttuu 4km2 uudistetussa mallinnuksessa! Jatketaan sitten tältä pohjalta. 6 reaktoriamme tarvitsee vuodessa näillä avuilla 24km2. 180 Euroopan reaktoria puolestaan 4 332km2/v. Koko maailman 440 reaktoriin kuluisi maatamme 10 589km2/v. Koko Suomen totaalikaivuun menisi puolestaan aikaa 31v. Maailman sotilasuraanitarpeisiin näillä tiedoilla puolestaan vajaat 2v. Niin miettikääs oikein sinnillä näiden viitetietopohjien laskelmista, paljonko Suomen uraanivaroilla kannattaa ydinvoimaloita tosimielessä kehitellä?

Miten paljon fossiilista CO2 päästöä muodostuu jatkossa Suomen 0,1% uraanin fossiiliöljymurskaimista? Muistutan, että koska uraanista voi saada talteen T.M:n mainitsemat 15% niin lähdemalmi on sitten vain 0,015%! Uraanikaivoksen prosessialtaissa oli 90% saanti, mutta jatkossa 0.4% alituksessa saannissa tapahtuu DDR/Ronneburgista tutun avoluontokasa- aumaksen jälkeen vain 15% saanto! Mikä yksinkertaisesti \"minusta\" meinaa ydinenergian tuottamiseemme kuluvan 6-kertaa enemmän fossiilienergiaa kun ydinvoimin saadaan takaisin. Jos tämä tuntuu sinusta liian tuskalliselta, niin toki voit laskea 0,4% (TVO:n) esittämä maailman uraanien keskipitoisuudella. Myös tässä on tajuttava 15% perussaatavuus. Tilanne muuttuu siinä senverran \"paremmaksi\", että 1 kWh ydinvoiman muodostukseen asiallisesta 0,06% uraanimalmista tarvitaan \"vain vajaat\" 2kWh murskainten fossiilipolttoainetta! Totta kai on selvää, että päälle tulee sitten valtaisat ympäri maailmaa vain uraanille tyypilliset suoritettavat kuluttavat rahtaamiset ja vastaavat loppusijoituksiin ja vastaaviin käyttöihin kuuluvat fossiilipäästöt.
---------

On aivan uskomatonta, että uraanikaivosten valtavaa fossiilidieselöljyn tuottamaa CO2 päästöjä ei suin surmin edes mitata. Katsoin MTV-3 Rekkakuskit jäällä 07.01 ja sielä puhuttiin muutaman pohjoisen tarpeiksi suunnitellun pienen timanttikaivoksen vuotuisesta polttoainekulutuksesta paikan päällä. Kaikki energiat sähköineen kun kaivoksien tapaan tehdään dieselfossiilipoltolla ja dieselgeneraattoreilla. Tuhatpäisten rekka-armadoiden itse matkallaan kuljettamiseensa tarvitsemasta polttoainesta ei vaivauduttu edes puhumaan. Mutta kaivoksien kulutukseksi ilmoitettiin 48 000 000L/v!

Voi vaan enemmän kuin hämmästellä miksei EU halua enää laskea julkisuuteen tällaisen kulutuksen viitoittamissa uraanikaivoksissa vapautuvaa hiilidioksiditonnistoaan? Ehkä ainoa selitys tällaiseen kupruun on ydinalalle ominainen silmitön väkivaltainen tiedotuksen pakotus pois reaalista. Koska totuus ei ydinalalalla ole koskaan ollut haluttu. Saati nyt, kun uraanin pitoisuuksien romahdettua 0,15% alle on kokonaissaldo MIT:n laskelmin pudotettu jo pysyvästi energianegatiivisuuksiin.
------------------
Pokerifoorumin satoa 11.02.2011 Talvivaaran U-235 tuotannosta.

Alkuperäinen kirjoittaja Wlore
uraania on 2450 kg U-235 isotooppia.[/URL]

- Aika m i e l e n k i i n t o i s t a miten Talvivaaran uraaninsa 420t muuttui h e t k e s s ä 2,5t eräksi. Kun vuosikaudet ydinala laajasti valehdellen vuodesta toiseen kerskui täyttävänsä Talvivaaran uraaneilla maamme uraanintarpeet! MIKSI tällaisten asiallisten kylmien faktojen kertomisesta on vuosikaudet saanut nettiviranomaisiltamme alinomaa banneja?

- Sopii muuten ihmetellä miksi yllä valehdeltiin TVO:n uraanitarpeiksi vuosittan 25t, kun ydinyhtiö i t s e k i n sen kertaa tuplaan?(40t/laitos/v). Toisaalta t o t u u s on se, että maailmalla tuo yhden reaktorin vaatima 100t täyttöerä vaihdetaan vuosittain! Tällaisista hyvin hahmottaa myös sen miten loputtomia valheita ydinala alinomaa kylvää.

Kuten kerroin tällaisissa laskelmissa ei esim. oltu huomioitu l a i n k a a n totuutta, miten tuollaisessa rikihapotusprosesseissa jo kaivoksestakaan EI irtoa kuin Tekniikan maailmassakin toistettu 15%. Näin siis tuossakin illuusoitu 2,45t* 0,15=
0,37t
___________________

Eli tosiaan jotain häviöiden t o d e l l i s i s t a tasoista kertoi taannoinen TV- raportti Harjavaltaan Talvivaarasta. Jo vuosikaudet viedyn uraanin todellisista kertymistä prosessitappioittensa jälkeen. Venäläisten omistaman yhtiön johtajalta kyseltiin, miten suuri erä oli 3 vuodessa saatu p u h t a a n a käteen? Johtaja pälyili hetken ja näytti keltaista 2dl pikaria ylpeänä ja kertoi:\" Tässä tätä uraanipuolivalmistetta nyt on. Meillä on tatinaa valmiiina tuotteena u s e i t a . . . .satoja kiloja!\". . .Arvaa naurattiko?!

PS. Talvivaarasta uraanialtaan mm. pressupohja repesi 2010. Ja liki 2vuoden uraanierät levisi kilometrien päähän avosoille. Niin, että kokonaisia teitä alueelta katkeili! Että pipettiuraaniksi hiipui tämäkin illuusiokupla hetkessä. Ja Talvivaara sanoikin koko homman olevan v a h v a s t i negatiivista sekä taloudelleen, että energiamielessä. En epäile y h t ä ä n!

Vierailija

Video MTC+ ydinaseista

26.02.2011. Kiinostavaa yhteenvetoa ja Yotube videointia ydintaustoista.
Materiaali tuli juuri vasta mulle.

http://www.youtube.com/watch?v=jvY2kbEzKcY
---------

MarX- generaattori.

Ydinteollisuuden laajat lonkerot tuottavat toisinaan niin yllättäviä
rajoituksia. Että saattaa olla likipitäen mahdotonta selvittää mikä tekninen
laitteisto milloinkin on enemmän tai totaalitäärisesti kielletty ja salattu
ydinalan IAEA:n käskyistä. Jo ammattikoulun ajoistani lähtien minua enemmän
kuin ihmetytti miksei mitään juuri yli 10kV sähkölaitteistoja saanut edes
rahalla? Jopa staattisen kipinägeneraattorin salat jätettiin
systemaattisesti koulutuksissa kertomatta. Tämä kaikki oli sikäli omituista,
koska esim. suurjännitemuuntajia ei olisi vaikeaa toteuttaa ongelmitta
kymmenien kilovolttien jännittesyöttöjä. Mutta mystinen lasikatto esti aina
ja kaikkialla. Rajaksi leikkaantui 10kV. TV- kuvaputkiakin syöttämään
kehitettyjen laitteitten kompastuskivi oli niin ikään naurettavan
mitäänsanomattomat 1-2mA tehokatot. Jotain \"systemaattista\" viranomaiset
taustallaan suojasivat.

Minulta meni pitkän aikaa aikaa selvittää olisiko edes t e k n i s e s t i
mahdollista tuottaa kunnon virroilla toimivia luokkaa 50- 100kV
jännitelaitteistoja kotikonstein erityisiin laboraatioihin. Vihdoin ja
viimein onneni kääntyi. Sain nettikontaktilta Pasi- foorumilta tärkeitä
vinkkejä. Joilla tämä salaisuuksien uksi saattaisi viimein aueta. Kuvaan
kuului. H e t i kun sain vinkin. SUPO poliisiosastot mm. bannasivat ohjeen
antajan, ja meikän ulos foorumeiltaan. Tarkkaan estäen minua enää edes
pääsemästä tarkistamaan annettuja erittäin mielenkiintoisia
suurjännitelaitteitten kuvastoja! No onnekseni sentään jäi riittävää
materiaalia ja kytkentäkaaviota. Miksi sitten tällainen ko. Marx-
generaattorit on niin järjettömän salainen laite? Jotta rakentajaa
kohdellaan kuin maanpetoksen tekijää?

Vastaus on tietenkin IAEA:n ydinturvamääräykset. Monesta syystä.
Suurjännitelaitteet k a i k k i yli 10kV jännitteellä toimivana
yhdistettynä tyhjiöputkitekniikkaan synnyttävät. Ei enempää, eikä vähempää
kuin raakaa RÖNTGENSÄTEILYÄ! Ja mikä ydinalan valvontaketjuille
katastrofaalisinta näin maallikkokin pääsee tuottamaan ja tutkimaan maailman
tarkimmin salattuja säteilytutkimuksia. Niiden ultrasalattuja
säteilyeroosion toimintamalleja! Sellaisiin tutkimuksiin toki EI haluttaisi
päästtää maailmassa ketään! Suurjännitelaitteilla onnistuu toki mm. myös
pelättyjen isotooppierotinlaitteistojen syöttöenergioiden tekemiset yms.
erittäin peitellyt ja kiinnostavat IAEA:n salauksien rikkomiset.
-----------

MarX 2.

Eikä tässä kaikki. Varsin pian selvisi, ettei vaadittavia
erikoiskomponentteja u s k a l t a n e e t jatkuvissa SUPO-
ydinturvaosastojensa karhuryhmäläisten vainonnassa kauppiaat edes tuomaan
maahamme! Tosiaan en kerro yksityiskohtia! Mutta laitteistojeni osien
saamisen estivät viranomaistahot minulta myös puolisen tusinaa eri kertaa ja
reittejään tarkoin peitellen! Uskomatonta, näitä erikoiskomponentteja ei
koko Euroopasta tunnu saavan kuin yhdestä ydinalastaan tunnetusta valtiosta,
Englannista. Näitä erittäin isojen jännitteitten laitteistotasoista löytyy
koko Suomesta muutamia kappaleita yliopistoista ja korkeakouluista.
Yksityisiltä tosiaan tuskin lisäkseni moniltakaan. No asiaan pitää saada
tietysti vankka muutos! Ensin tekemäni \"äijäkoneen\" elävät maailman ensi-
iltakuvat. Yleisdokumentaatiota tästä:
http://kuvaton.com/k/YQS2.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQS2.jpg[/img]

http://kuvaton.com/k/YQSt.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQSt.jpg[/img]

Poraudutaan kondensaattorien ja käyttämieni 8mm virityskipinävälien
erityispiirteisiin:
http://kuvaton.com/k/YQSx.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQSx.jpg[/img]

Tulopäässä minulla on 7kpl 0,6W ja 680kohmin tehonkaton vastussarja.
http://kuvaton.com/k/YQSv.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQSv.jpg[/img]

Kaikkein yksinkertaisinta on käyttää alkuteholähteenä 10kV
öljypoltinmuuntajaa, esim. romutetusta öljypolttimesta.
http://kuvaton.com/k/YQSC.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQSC.jpg[/img]

Kokoaaltotasasuuntaajani tein 4kpl 30kV ja 30mA erikoisdiodeista. Siltaan
asenneltuna saadaan kestävä 60kV jännitekestot ja 50mA tehotykki aikaan.
http://kuvaton.com/k/YQSU.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQSU.jpg[/img]

Itse laitteistoni kasasin kuumaliimalla, solumuovilla, jääkaappikaukalosta.
Suurjännitejohtona käy kätevästi kuorimallani vaipattomalla
antennikaapelilla. Käytin sarjaan 2kpl* 470K ohmin 1W vastuksia. Jotta saan
pintavirtakestot piikkiin. Vielä lisää yksityiskohtia muuntajan tulopäästä.
http://kuvaton.com/k/YQSz.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQSz.jpg[/img]

Lopuksi kaikkein kiinnostavin yksityiskohta. Generaattorilla saa aikaiseksi
luokkaa 500mA syöksyvirroilla ryyditetyn huikeasti paukkuvan 90mm (50- 90kV)
pitkän siistin tasasähköisen valokaaren kerran sekunnissa esitetyillä
systeemeillä.
http://kuvaton.com/k/YQSs.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQSs.jpg[/img]

Livevideona:
http://www.styrge.com/marX_gen_1.mp4
http://www.styrge.com/marX_gen_2.mp4
-----------

Pari sanaa itse tekemisistä.

Julkaisen alkuperäisen kytkentäkaavion. Haluan korostaa, miten tekemäni
laitteisto on t i e t y s t i viranomaispainostuksista innostuneena
koetettu tehdä m a h d o l l i s i m m a n \"äijämäiseksi!\" Eli alkukytkennän
vain vajaan 40mm. valokaaritasot EIVÄT tietysti riittäneet. Vaan potkua piti
olla koko rahan edestä! Kovasti olen koettanut hakea teholähteeseen
muutenkin maksimitasot. Kykenin pudottamaan 3 sekunnin jaksotusajan
kolmasosaan. Kun puolitin päävastusarvot. Tuplasin päämuuntajan puoliaallot
jartkuviksi, kokoaaltotoimiseksi. Nyt paukkuvat valokaaret niin rajua
tykitystä, että korviaan saa tulpata.)

Kokeilin lisätä tehoa vielä puolittamalla kondensaattorien rinnalla olevat
vastukset. Mutta EI kannata! Koneen pintavirrat alkavat lyödä yli
haittaavasti. Myös alkupään tehorajausvastuksienkaan pienennys arvoistani
lisää ei auttanut. Varsinaisen kondensaattorien juuressa rajoittaa itse
2,2nF kondensaattorien liitinlankojen etäisyyden 9 mm tasot. Tämä perusmitta
rajaa sytytyskipinävälit laitteeseeni luokkaan 8mm. Kokeilin lisätä siihen
lisäsuojaa liimapistoolin muovilla. Mutta hämmentävää, liimamuovi alkaa
johtaa haittaavasti tällaisissa rakenteissa. Ei kannattanut se. Silikoni
toimisi parhaimpana sähköeristeenä suurjännitelaitteissa. Niin kaipaatte
pääkytkentäkaaviota, josta voi lähteä kipinägeneraattoriaan ideoimaan.

http://kuvaton.com/k/YQSE.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YQSE.jpg[/img]
-------------

Cockcroft- Walton generaattori.

*Kokeilin postata 28.02.2011 näitä 90kV generaattorini materiaaliani mm.
Masinisti foorumiin. Ja saat olla varma, millaisen avopaniikin laitteistoni
esiin marssitus viranomaisissa sielä aiheutti! Oikeesti siis miltei
ensimmäisillä vastausmateriaaleillaan alkoivat sieltä vuotaa ulos aivan h u
i p p u juttuja siitä nimenomaan m i k s i kaikki tällaiset kymmenien kV
sähkökaitteet ON SUPO- bannassa! No mitä tässä kertaamaan. Katso itse.
Hämmenny miten l o o g i s e s t i tämä elektronivolttien maailma
synkronoituu kvanttimaailman salaittumpiin ihmeisiin.
---
Cockcroft- Walton- eli CW- generaattori on nimestään huolimatta myös
kaskadi, ja poikkeaa varsinaisesta kaskadista ainoastaan rakenteeltaan,
mutta itse virtapiirin toiminta ja rakenne on silti sama. CW-
generaattoreiksi kutsutaankin lähinnä suuria useampiportaisia, satoihin
kilovoltteihin ja sitä suurempiin jännitteisiin yltäviä kaskadeja.

* JOS vielä jäi epäselväksi m i k s i mm. tekemäni kaskadit ON
viranomaisiestettyä. Niin lukekaapas TÄMÄ!:

Generaattori on nimetty fyysikoiden John Cockcroft ja Ernest Walton mukaan,

heidän käytettyään miljoonan voltin kaskadia atomin halkaisemisessa
keinotekoisella ydinreaktiolla.
_________________________________________________________________________________________________________

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaskadi_(elektroniikka)

*Hupsista, kun atomiin kohdistetaan tietyn tasoylityksen suuruinen eV
energia, niin energia JO suoraan halkaisee kohdeatominsa. Ihan
käsittämättömän mielenkääntävä yksityiskohta.( Atomin neutronin hajoamisen
energia onkin mainittu 1 000 000eV= 1milj V!)
------------

VESIleipä koe

Kun elektronien kiihdytysjännite saadaan 100kV suuruiseksi ja virta
ampeeriluokkaan tapahtuu kaksi erityisefektiä. Elektronien nopeudet nousevat
niin suuriksi, että muodostavat suoraan ilmakehään paukahtavan tyhjiön
reittinsä varteen. Kun kiihdytysjännite vaikuttaa tässä tyhjiössään on myös
elektronien nopeus JO niin iso, että käyttäytyvät suoraan kuin
beetaelektronit! . . Siksi tuo selkeä 10kV ylitys tuottaa myös
röntgensäteilyä sekundäärisesti. IAEA:n normifysiikka vaikenee tutusti
kaikesta näistä, koska realiteetteja ei kertoa saa. Ei haluta esittää miten
10 000eV sidosenergia r i i t t ä ä hajottamaan suoraan atomin sisempiä
elektronikerrosrakenteita. Tällaiset kylmät perusfaktat jätetään tarkoin
esiin ottamatta. Ei haluta kertoa huikeaa miten, 1 000 000eV energian ylitys
alkaa silpoa energiallaan MYÖS atomiYTIMEN sisimpiäkin rakenteita!

Miten voimme sitten todistaa, että suurjännite alkaa toimia konkreettisesti
näin käsittämättömän säteilyionisoivasti? (Toki sen lisäksi, että esim.
tyhjiössä tuon jännitteen ylitys tekee jo mittarissa näkyvää sekundääristä
röntgeniä.) Olet varmaan heitellyt veden pinnasta lituskaisella kivellä
voileipäpomppuja. Tämä todistaa miten kovalla nopeudella fyysisen aineen
iskeytyessä vesipintaan siitä ponnahtaa iskuaine takaisin. Perusfysiikka
kertoo, sähkö ON fyysisten elektronihiukkasten liikettä. Valokaarikipinäkin
siis on osin atomeista irti ionisoitujen elektronien liikettä. Kun
elektronit menee ilmasta toiseen kohtioon metallinastaan. Kulkee
elektronivirta metallissa- ilmassa- metallissa. Ei sinällään mitään
ihmeellistä, koska valokaari ei lainkaan ponnahda suuntamuutoksiin osuessaan
metallikohtioonsa.

Mutta e n t ä kun otammekin mukaan realiteettia IAEA:n valheidensa
ulkopuolelta. Eli salatun käsitteen i o n i s a a t i o t . Mitä tapahtuu
kun iskemme 90 000V jännitteellä suoraan vesipintaan? Koska vedessä t o s i
a a n EI liiku elektroneja vaan vain ioneja! Veden pinnalle iskevät
beetaelektronit kun joutuvat pommittamaan energian muutoksellaan veteen
sekundääristä ionisaatiota. Tähän kuluu tietty energiamuutoksen aika ja sen
pitäisi kyetä jotenkin näkemään? Katsotaanpa miten 90kV käyttäytyy? Onko
IAEA oikeassa ja beetaelektronit vaan \"absorboituu kadoten\" viiveittä
suoralla liikkeellä veden pinnassa. Ihmeemmittä sekundääristä
säteilyenergiamuutoksia näyttämättä.

Täytyy avoimesti sanoa, kerrasta koe hämmensi toteutettuna myös minua! Miten
konkreettisesti asioita voidaan halutessa demota. Pitkä valokaari tosiaan
osui pystysuorassa vesikalvoon. Mutta, mutta. . . Nyt tapahtuu jotain perin
outoa. Valokaari tekee toisinaan aivan käsittämättömiä kommervenkkeja
tykittäessään vesipintaan. 90- asteen kulma ja ionisaatiokaari ui
vesipinnassa lasin reunaa kohden! Käsittämätöntä havaita, miten sähköä
sinällään johtava vesipinta vastustaa \"liian nopeita elektroneja\".
JohtimenaKIN energian imeytymisabsorptiota mitä konkreettisimmin vastustaen!
Muodostuu L- kirjaimen mallinen taitos. Ja valokaari lepattaen lopettaa
vesipintaluistelunsa vasta juomalasin lasiseen eristävään reunaan. Ja taas
kerran menee IAEA:n ydinfysiikka kerrasta uusiksi.

Vierailija

KATASTROFI. . . !

Harvoin pääsee aivan aitiopaikaltaan näkemään elävästi miten maamme suurin katastrofi oli hiuksienostattavan lähellä! Siis joo, tarkoitan sellaista katastrofia, jossa puhutaan heittämällä miljoonien ihmishenkien vaarantumisista. Enkä mistään \"näpertelyistä\".

7.3.2011. Aivan huikean kirkas auringonpaiste. Sanomattakin vaarallisesti myös lentäjiä häiritsevän häikivä. Juoksentelin omia lenkkipolkujani. Yhtäkkiä kantautui korviini liiankin tuttu lentokoneen melu. Kello oli 15:40 ja välittömästi aloin ihmetellä, ettei tähän aikaan, varsinkaan maanantaisin pitäisi olla edes klassista chemtrailaamista menossa? Pietarista nelimoottorikoneet kun tulevat säteilyionisaatiopilvilennoilleen TVO:lle boorilla, alumiinimyrkyillään säteilyionisaatiopilvimätkintäänsä yleensä tasatunnein klo 10, 12, 14, 16 ja noin.

Sieltä se vaan silti tuli, venäläinen vitivalkoinen. Joo, unnukseton, liputon Tampereella tankattu pietarilaiskone. Leikkasi Olkiluodon ydinruumista, kuin skalpeeraten ikään. Pohjoisesta etelään. Mutta sitten särähti korviini jotain vieläkin riipaisevampaa. Täyslasti siviilimatkustajia saapui paikalle suomalaisten reittikonein. Se taas puolestaan leikkasi 90 asteen kulmassa lännestä itään. Silpoydin osuisi raatelevan tarkoin Olkiluodon tuhansien ja tuhansien megawattien ydinkuolemankenttien päälle. Pietarilaiskone veti surutta yhä viivasuoraan raatelumyrkkyään etnisiin puhdistuksiin. Yrittämättäkään väistöään. Suomalainen reittikone kulki suljetussa putkessaan taasen liki voimattomana väistämään.

Pistin silmäni kiinni sykki9västä kauhusta. Hiki kohosi tuskantunteinsa pintaan ja jäin odottamaan. . vääjäämätöntä! Sekunnit kiitivät. Venäläiskone on tietysti sotilaskone. Votkavoiteista hurmahenkeä ja uhmaa tulvillaan. Silkkaa kamikazeista henkeä osoittaen koneet olivat m i l l i l l e e n päällekkäin tuona siunaamattomana kellonlyömänä 15:40! Turha minun on edes kertoa, mitä olisi tapahtunut törmäyksessä! 911 episodien jälkiopein lentokonetörmäysten efektimeristä kiintorakennuksiin, kuten suojaamattomin kestämättömin tusinaydinvoimalaraatoihin Olkiluodolla. katoillaan, jolla EI suotu edes miehen kävellä , petollisen petävän heppoisina. Tilanteessa Jossa täyslastiset kaksoiskoneet olisivat kieppuen hornan soihtuina valaneet TVO:n myrkkysyytönlaitokset koko Pohjolan tuhonneeseen lentokatastrofiinsa. Millisekunnit matelivat kuin tina tuhkassa. Pidätin henkistystä ja. . .

En vieläkään tarkoin tiedä jäikö aluksien väliin postikortin rako, kenties \"optimistisesti\" kaksi? Mutta kun YLE vuosi sitten ilmoitti henkeäsalpaavasta kahden koneen 2km päässä toisistaan oloa \"läheltä piti\" katastrofiksi. Niin tässä oli kyse valovuosia vaarallisemmasta! Sydän kylmäten on tunnustettava.
Että jatkuvasti TVO:n ydinionisointiaan alas myrkyttävien täysin holtittomien koneitten ja alueelle ruuhkautettujen siviilikoneitten törmäily ydinvoimaloihimme on JO ölaskuissa määrätty tapahtuvaksi!

Nyt enää vaan katsotaan m i l l o i n ja miten monta miljoonaa uhria sipaistaan mukaansa ydinmegakatastrofiin! Aivan j ä r k y t t ä v ä ä sekoilua ulko- ja sisäministeriöltämme sallia tällaiset hasardinpeluut! Kuten vain maamme ydinalalla osataan! Ai milläkö yksilön uskalluksellani näkemästäni kirjoitan? Koska tällaisista EI ikimaailmassa lehdistömme edes u s k a l l a hiiskua!

Vierailija

ISOIN Beettasoihtu.

USA:n Yassavuorelle suuniteltiin rakennettavaksi maailman suurin ydinjäteluolasto. Mutta se kaadettiin, koska 1 000km etäisyys kaupungista ei riittänyt! Miksi ihmeessä. 500m kallion sisältä voi tulla säteilyenergiakaasuja ylös niin paljon, että se vaarantaa suurkaupungin 1 000km päästä? Niin asia on tiedotusvälineissämme TABU, josta ei keskustelua sallita.

Henkilö, joka menee elämänsä ensimmäisen kerran ydinvoimalaan. Hämmästyy ainakin yhdestä syystä. Ydinvoimaloissa on suunnattoman raju tuuletus. Joka repii vastaan jokaisessa kalseassa käytävässään. 104m korkeat ydinvoimaloille elimelliset savupiiput kyllä nähdään ulospäin. Mutta niiden todellinen tarkoitusperä jätetään mysteerioksi. Miksi piiput on tehty, ei avaudu lehdistössämme lainkaan. Jäähdytyksensä ydinvoimalat tekevät meriin, tai höyrypiippuun. Muutama työläinen niin ikään ei paljon happea tarvitse. Mysteeri jää ilmaan.

Mutta kun mennään miljoonien kilojen ydinjätevarastoon, monisatakertainen tuuletustarve normaaliin kaivosilmanvaihtoon mykistää asiaa turhaan kyselevät toimittajatkin sijoilleen. Posiva rakentaa Eurajoelle suunnattoman isoa 50m* 10m pinta- alaltaan olevaa mega isoa 20m korkeaa savupiippukoneistoaan. Eikä vahingossakaan kerro mikiksi! Tähän kuvaan niitä perustietoja jota on Posivan Onkalosta ammattiydinosaajalla revittävissä julki.

Onkalo on 420m syvä, Vaikka ydinturvalaki vaatisikin Arevan johdon mukaan yli 500m minimisyvyyden! Arevan YLE:ssä haastateltu johtaja kertoi myös IAEA:n ydinturvalakien vaativan 100V kestävän vesijäähdytyksen ydinjätteille. Mutta Suomen tapa EI todella ole noudattaa yleisiä ydinturvalakeja. 40v ja saa riittää meillä, sanoo korruptoitu ydinrikollishallintomme! Sama totalitäärisen poliisisananvapauksien lehdistömme vaientamisen mankeli kattaa koko ydinrikolisten toimia kautta linjan. Posivan beettasoihtutornista kertova lehtiartikkeli:

http://kuvaton.com/k/Yl2W.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Yl2W.jpg[/img]
Vielä muistista alkuperäinen Posivan kätkemä rakennusvaiheen 40cm halkaisijan tuulettimen nysä:
http://kuvaton.com/k/YlIp.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YlIp.jpg[/img]
-------------

Osa 2.

Onkalon tunnelien syvyys on 420m. Onkalossa olevien sähköpuhaltimien määrä on 6kpl, ja jokaisen teho luokkaa 250kW. Onkalosta kohoaa 3,5m halkaisijaiset syöksyvirtausten tuuletusputket maan pintaan. 100m syvyydestä. 200m, myös 300m syvyydestä. Lisäksi 420m pohjasta nousee 20m maan päälle (457m), halkaisijaltaan 6m mammuttituuletusputki. Onkalossa on 9kpl suurtehoisempaa taajuusmuuttajayksikköä. Käyttämässä koneikkoja. Ensimmäisessä rakennusvaiheessa Onkalon sähkön ottotehoksi ilmoitetaan n. 1 600kW. Näistä ohjataan 6kpl 40m3/s puhallinyksikköjä. Numero 1/ toimii 100m tuuletusonkalossa. Numero 2/ 200m, ja numero 3/ tuuletusonkalossa 300m putkessaan. Onkalon tuuletus on IAEA:n ydinturvalakien mukaan taattava minimissään näin 3 SUB:n varmistuksin. Kuten ydinvoimaloissa niin ikää on vaatimuksena laitteistoissaan. Jatketaan tovi. 3* 250kW päätuuletinten trio toimii tuossa 6m* 357m pääsavupiipussa. Mainitaan, jäävät 3kpl taajuusmuuttajaa käyttää 3kpl henkilöstön hätäturvanostinta.

Kun jäteluolastoa kaivettiin lukuisin miehistöin ja dieseldumbberein riitti k o k o Onkalon tuuletukseen 40cm yksinkertainen peltiputki muutamien kilowattien puhaltimineen kaikkineen kaivoslakien mukaan. Miksi tuuletustehot IAEA vaatii monisatakertaisiksi, kun luolastoon jää pari työntekijää täyttämään sitä tappavilla ydinjätteillä? No koska aihe On TABU, niin syy on selkeästi juuri nuo 5cm paksut ja 5m pitkät metriset tuhannet ydinjätteitä sisältävät hornansa kuparikapselit. Vieläkin mielenkiintoisemmaksi selvittelymme tulee kun tiedämme, että luola suljetaan täyttyessään k o k o n a a n myös tuuletusilmastaan. Joten jäähdytys ei ole megatuulettamisten syy. Aiheuttaja on nimenomaan ydinjätteen tuottamassa säteilyn ilmaan siirtyvissä salatuissa ja mittaamatta jätetyissä energioissa!

Miksi ydinvoimalassa tuuletetaan? Koska ydinvoimalan reaktori on vain 20cm paksua rautaa, ja metrien luokan reaktorinsa vesisuojauskaan ei kykene silti estämään säteilyvuotoja hallitsemattomasti voimalan ilmaan. Kun U-235 halkeaa se lennättää 200milj.eV (elektronivolttinsa), energialla vapautuvaa säteilyenergiaa, neutronivuotaan yltympäri voimalaa. Vesi on ns. moderointiainetta, joka hidastaa suunnattoman nopeasti lentävät neutronivuot termiseen (ilmahiukkasten) nopeuteensa. Siltikin neutronivuon poistuuletus on elinehto henkilökunnille. Koska neutronit kykenevät läpäisemään ongelmitta 100cm jaloterästä, vaikka ovatkin hidastettuja reaktorin vedessä termiseen nopeuteensa. (Saatika esteittä voimaloiden 20mm purkistoja lävistäessään.)

Neutronisäteily on jo itsessään vaarallista ja pelättyä. Kyeten tuhoamaan kaikki tunnetut aineet. Muuntaen vaikka jalon kullan kaasuuntuvaksi elohopeaksi. Vaikka ikuisimmankin timantin typpikaasuiksi tuosta vaan! Mutta oltuaan atomisisuksensa ulkopuolella yli tuhatkunta sekanttia neutroni räjähtää 1 000 000eV beetahajoamisellaan kuin pommi. ASEA opettikin TVO:n ydinturvakurssituksissaan. Että tuulettamattomassa ydinvoimalassa henkilökunta kuolee 17 min sisällä pelastumatta yksikään! Näin kävikin mm. surullisen kuuluisassa Tshernobylissä. Jossa voimalan valvomon väki kuoli yhtä lukuun ottamatta ilmassa olevien neutronien myrkyttäessä arkisen hengitysilman ionisaatiotappajinsa. Aihe ON toki maamme tapaan TABU. Mutta ydinammattipiireissä yleisesti tiedetty karmea yksityiskohta säteilyn tappavuuksista. Jokaiselta valvomossa paloi keuhkot parista henkäisystään hetkessä!
-------

Osa 3

Nyt alamme ymmärtää mihin USA:n Yassavuoren vaarallisuus perustui 1000km päässä olevalle suurkaupungille. Miksi maamme ydinhallinto vaikenee siitä miten TVO:n 104m savupiippujen ydinturvaminimit madallettiin maailman tehokkaimmaksi vain 20m korkeaksi säteilykaasutappajaksi. \"Kaikki on niin hiljaa mun ympärilläin\". . .Ydinjätteestä tauoton neutronivuo nousee läpi maaperän. Myrkyttää sen läpikotaisin säteilyvoillaan ja neutroneillaan. Tuhoavat alueen pohjavedet pelätyksi raskasvesiksi, tritiumsäteilytappajiksi. Tuottaa ydinjätteestä nimenomaan lukuisia kaasun säteilykertymämuotoja. Alfa, beeta, gamma ja röntgen on jäävuoren pieni huippu. Mukana tulee loputtomana isomeerivireet, termivireet, hilavirheet ja säteilyionisaatioinnit. Unohtamatta esim. tappavaa kaasuplasmaista kanavasäteilyä. Mutta tunnetuin tappaja on juuri nuo neutronivuot. Miksi juuri ydinjäte on niin tappavaa, ydinreaktoriakin tappavampaa?

Koska Onkaloon tullee reaktoritäytön 100t uraanin määrät ylittäviä miljoonien ja miljoonien kilojensa tuhannet ydinjäteonkaloitten pulloset! Mutta megavaaralliseksi ydinjäte saadaan, kun siltä Posivassa syyntakeettomasti poistetaan j o p a moderointiaine vesi ja hiiligrafiittihidastimet. 50mm paksun kuparin kyky EI edes teoriassa ole hidastaa hysteerisesti pelättyjä neutronivoita lainkaan! Kyse on tietysti siitä, että ydinjätteet p i t ä i s i sijoittaa paksujen erikoisgrafiittisen hiilivuoraustensa sisään, jotta neutronivuot e d e s osin hidastuisi. Mutta toimivammat ratkaisut olisi aivan liian kallista. Raha menee tässäkin järjen edelle. Koska ongelmaa EI teknisesti kyetä edes kosmeettisesti ratkaisemaan. Niin lopputulema on Suomelle ominainen. Haistatetaan pitkille turvallisuuksille. Vähät välitetään alkeellisimmistakin neutronivuosuojauksista. Ideana on lehdistöltä poliisiväkivaltakoneistoin sensuroida kaikkein keskeisimmätkin ydinsäteilyyn liittyvät ammattitietojen annot. SUPO palkataan sensuroimaan systemaattisesti aiheet TABU:ksi!

Edellä kerrotusti Posiva surutta tuulettaa Eurajoelta satojen kilometrien beetasoihtuneutroninsa 20m ja 500m2 kokoisesta maailman suurimmasta ja vaarallisimmasta 457m beettasoihtuturbostaan kuolemaa miljoonille tapettavilleen. Se kansanmurhaamisen kulttuuri, jonka tunnemme 40- luvun saksalaisesta Euroopasta. Saa tästä suomalaisesta Posivan innovaatiostaan potrasta kansanmurhaamisen kulttuurista valovuosia tehostetumman seuraajamyrkyttäjän. Onkin selvää, että tulevaisuudessa Suomi katoaa säteilysairastuessaan maailman kartalta! Jotta EU saa ydinaseteollisuudelleen v i e l ä muutaman lisävuoden. Ydinherraskaiset muutaman verisen palkankorotuksensa ahneuteensa. Siitäkin huolimatta, että Euroopassa ydinalaan on menetetty sen energianegatiivistuttua vuodesta 2008 usko lopullisesti. Kuolema, erityisesti y d i n kuolemalla on selvä reitti tuhota miljoonakansojaan myös jatkossa. Koska maamme koko halintokoneistoa repelee globaali rapautettu ydindiktattuuri. Joka saa DDR:n näyttämään lähinnä \"harjoituslaboratoriolta\" maamme ydinalan tarpeisiin.

Vierailija

Ydinpommidataa

Kansanviisauden mukaan menee hyvin, kun \"herrat nauraa\". Mutta ei edes silloinen kansanviisaus osannut ennakoida tätä nykyistä tilannetta, jossa herrat saatuaan megasuuret ydinkatastrofinsa hyvään vauhtiin. Parhaillaan paikkaa kapsäkkejään suorille lennoille Etelä- Afrikkaan, Australiaan ja vastaaviin vähäsaasteisimmiksi arvelemiinsa suuntamaihin turvaan omia hälläväliä tyyliensä aikaansaannoksiaan. Noin, tarkoitan tässä toki maata joka hävitettiin maailmamme uutisointien kartoilta lähipäivinä. Siis Japania.

Sain kansainvälistä päivitystä ohi sensurointitiedostojen, ja karhealta kuulosti:\" Taiwan evakuoituu jo paniikissa. Vaikka sieltä matkaa Fugushiman täyskatastrofialueelle on uskomattomat 2 000km. Mikään ei enää pidättele asukkaita. Loppuun myydyt geigerit alkoivat antaa niin hälyttävän punaisia arvoja. Että kaikki kynnelle kykenevät pakenevat. Viranomaisiin on laajasti kadonnut usko lopullisesti ja syystä. Viimeisin päivitykseni tilannekuvista itse Japanista kertoo peräti 34kpl reaktorin menetetyn. Itse asiassa k a i k k i Japanin reaktorit vaurioituivat maanjäristyksen seurauksena.

Japani menetti kuitenkin merisuolahyökyaallokkoihin kaikki keskeisimmät pintavesiperusteiset makeanveden varastonsa. Jo janoonsa kuolevalle kansalle on pumput pohjavesiin pidettävä käynnissä. Lukuisissa maan reaktoreissa on mm. haljenneita kattoja, murskattuja pohjiaan ja sokkeleitaan. Voimaloiden kriittisemmätkin vatupassiin rakennetut reaktorisisukset ovat siirtyneet mitatusta 2,7G kiihtyvyyksien monnikertaylityksistään jopa 45cm vinoon telineistään. Ydinvoimaloihin sataa estoitta nyt raakaa plutoniumin kyllästämää sadevettä suoraan sisälle. Tälle herkkien reaktorien murskattujen unelmiensa katoja koetetaan hätäisesti peitellä jopa pressuilla.

Koska jokainen nyt alas ajettava ydinvoimala jäisi sähkön puutteesta ilman vaadittavaa 1970- luvun Jimmy Carter IAEA:n lain vaatimaa ehdotonta 10 % minimisähköhuoltoaankin! Elintärkeät jälkijäähdytyspumput pysähtyisivät kohtalokkaasti. Tässä tilassaan reaktori sulaisi Fugushimojen ja kaltaistensa OL-3 tyyppisten MOX- plutoniumpolttolaitostensa palavaan tusinaluokkaiseen loputtomasti kasvavaan ketjusoihtuun. Jokainen ydinvoimaloiden käyttöpäivä on toki taattu tie alati kasvavaan ydintuhojatkumoon. Mutta niin on myös y h d e n k i n ydinvoimalan alasajo. Täydellisempää ja tuhoisampaa ydinyksiösilmäisyytensä maapolo tuskin olisi voinut ydintyhmyyksineen edes kuvitella. Nyt on syyttä suotta ydinuhmassa alas rapatut kaikki EI ydinvoimaiset energialaitokset kultaakin kalliimpia.\"

Hämmästyttävää miten tarkoin on julkisuudelta peitetty myös karkuun päivittäin pääsevät radioaktiivisuustonnistot Japanista? Koko Tshenobilin radioaktiivisen megatappopäästön määräksi on laskeskeltu \"vain\" 800kg luokkaa. Nyt ollaan hakemassa rankasti nollia lisää. Puhumattakaan jos palojen loputtomuudessa veikattu kesto 40 vuotta toteutuu. Niin ja savuavat ydinjätetonnistot päälle. Eikä tässäkään kuin jäävuoren huippuja! Todellisuus. . . Siis se osa josta kansa ei tiedä mitään. Paljastetaan maailman ensi- illassa vaikka näin. Meiltä on peitelty ydinvoimasta jotain korvia kuumottavaakin rajumpaa. Nyt en kerro enempää, vaan julkaisen ydinpommidataa aiheesta päätekijöiltä itseltään:
http://kuvaton.com/k/YOV2.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YOV2.jpg[/img]

Vierailija

Mikä Fugushiman räjäytti?

2007 Japanissa sattui raju 6,8 Richterin maanjäristys, jonka tiimoilla tuhoutui jopa maailman suurin ydinvoimala. Reaktoreita repeili niin pahoin useita, että radioaktiivisuutta valui holtittomiin surutta meriin asti. Toisaalta y h t ä ä n näistä ydinvoimaloista e i syttynyt pahasti palamaan. 2008 maailman energiapositiivisesti kaivettavat uraanit loppuivat lopullisesti. 2011.03.11 Jälleen suuri 9 Richterin maanjäristys iski Japaniin. Ensimmäisinä päivinä ilmoiteltiin 2kpl ydinvoimalan palavan ja räjähdelleen. Seuraavana viikkona ilmoitettiin ketjussa lukuisista ydinvoimalaitosten räjähtämisistä tusinaluokkaan. Niin ikään hälyttäviä tietoja palavista ydinjätealtaista ilmoiteltiin. Kattava kysymys kuuluukin. M i t ä keskeistä m u t t u i survoen ydinvoimalat räjähtäviksi ja paloherkiksi pommeiksi? Lehdistössä asiaa EI ole uskallettu edes hipaista. Niin arka aihe se on. Onneksi asiasta on saatavissa s i l t i riittävää tietoa.

Kun TVO tilasi OL-1 ja OL-2 reaktorinsa. Asetettiin keskeisille turvalaitteistoille tarkoin määritetyt ns. \"hallitun- alasajon kriteeristöt. Dieselvaravoimaloitten kapasiteetit, hätäkäyttöalustojen tarvittavat kestotuntimäärät yms.. Yksi kaikkein keskeisin on suljetun reaktorin kyky dumpata jälkilämmön vesihöyryt ns. draivellien ja vetvellien tiloihinsa. Näissä säilöissä vaaditaan tietty tilavuus ja kylmän veden volyymit tuotantotehon suhteissa. Keskeisintä näissä on, ettei k o s k a a n tule tilannetta, että ydinvoimalan höyryntuotanto ylittäisi määrän, jonka reaktorirakennuksen nämä suljetut vesiallastiltäytöt ylittäisivät.

Kun reaktori ajetaan alas generaattori pysäytetään. Mutta reaktori tuottaa seuraavat 3 vrk jälkisäteilyenergiaa. Josta päästään eroon lauhduttamalla se suoraan mereen. Fugushimassa tämä e i enää onnistunutkaan. Mutta reaktorihallin pitäisi ongelmitta silti riittää höyryn kuolettamisiin aina. Japanin ensimmäinen hälyttävin tieto kiiri, kun ruvettiin ilmoittamaan miten kertyvän höyryn takia reaktorirakennuksen volyymit EI riitä ja höyryä pitää päästää ilmaan. Miksi ihmeessä näin? Koska IAEA:n ydinturvamääräysten mukaan jäähdytyskapasiteettien olisi pitänyt hyvin riittää? Lehdistö vaikenee syistä ydinalan mokaamisista tarkoin. Koska kaikkineen aihe on kalmaisa TABU! Jostain julkisuuteen määrittelemättömästä syystä höyryä tuotettiin 2-3 kertaa enemmän kuin tarkat turvalaskelmat olivat huomioineet! Miksi ydinturvamääräykset e i v ä t olleet tässä ajan tasalla?
------------

Kohti Big Bangia!

Tapahtui seuraavaa. Paineen noustessa suojarakenteissa oleva sinällään räjähtämätön höyry vaati palaakseen v i e l ä tien vapaaseen happeen, tämä On keskeisintä. Koska höyryä muodostui syystä tai toisesta liikaa. Vapautettiin paineventtiilit suoraan savupiipusta surutta ilmaan. Suunnaton riski! Koska n y t ei tarvittu enää kuin hetkellinen tehoheilahdus. Jolloin happikylläinen takaiskurekyyli pöllähti reaktorihalleihin. S u u n n a t t o m a t räjähdyspilvet alkoivat päivästä toiseen nauhoittamaan Japanin maailman toimivimmiksi ajateltujen ydinvoimaloitten rivistöjään raunioiksi. Suurelle yleisölle käteen yksi keskeinen kysymys. Mihinkä määräävään muutoksen jalkoihin oli tuhottu muutamassa vuodessa aiempi maailman satojen reaktorien kyvyt lauhduttaa IAEA:n turvanormein suljettuun reaktorirakennuksiinsa?

TVO:n molemmat nyt toimivat reaktorit OL-1 ja OL-2 on tehty koko turvalaitteistonsa osalta 20GWd/tU polttolimiitille ja sen jälkilämpöenergiaotsoille. Mutta ajan saatossa niin TVO, Forttumit, Wattenfallit, kuin näköjään Japaninkin kymmenien ydinvoimaloitten polttolimiittejä on vähin äänin nosteltu m o n i n k e r t a i s i k s i ! Koska energiapositiivisesta uraanipolttoaineesta alkoi olla kasvava pula uraanista ja plutoniumeista revittäisiin jatkossa ihan kaikki pakkoraossa. Lainkaan ymmärtämättä samalla kasvavaa kaksin-, jopa kolminkertaistuvaa jälkijäähdytysvolyymin rekyylitarvetta. Juu ongelmaa ei hämäävästi tule esiintymään \"ns. normaaleissa\" alasajossa päälisienpuolin. Koska valtakunnan verkosta otettavalla hätäapusähköillä voimaloiden jälkijäähdytysenergiat dumpataan meriin. Mutta k u k a a n ei vaivautunut tajuamaan oleellista. totaalisammuneen ydinvoimalan omaenergiansa sähköntuotantovarastonsa akustot, dieselvolyymit, entisen kokoiset suljetut reaktorihallien höyrytilat jne. jäi auttamattomasti alimittaisiksi! Toki TVO ydinkumppaneineen mistään välittämättä \"jippoili\" näihin vetvellien ja draivellien tiloihin esim. hetkessä katoavia jääkolossejaan. Mutta kun Japanissa sähkökatkos kylmästi osoitti, sulavista jääkiloista EI tosipaikassa ollut edes kosmeettista etua!

Ajatelkaas asiaa vaikka näin. TVO tilasi ASEA- atomilta OL-1 ja OL- 2 reaktoreita. Jonka kaikki keskeisimmät jälkijäähdytysten turvalaitteistot suunnitellaan tasollaan 20GWd/tU, gigawattipäivän verran energiaan. Sitten TVO alkaa pitää uraanipolttoaineensa, ensin 1 vuoden reaktorissaan ennen vaihtorevisiota. Pian ahneus vie voiton 2 vuotta, 3 vuotta. STUK ei puutu asiaan edelleen millään tasoillaan, koska EI korruptoituen välitä, saati edes selvitä mitä on tapahtumassa! Pian nuo TVO:n reaktorit pitävät polttoaineitaan mäskäten 4 vuotta, lopulta jo 5 vuotta putkeen. Kaikki keskeisimmät jälkijäähdytyslaitteistojensa kapasiteetit on mitoitettu yhtäkkiä kolmasosiin siitä, mitä HÄTÄ seisokki vaatii. Aina dieselien, akustojensa ja jopa jäähdytysvesivarastoitaan myöten. Niin ikään jälkijäähdytysten reaktorien s u l j e t u t vetveltilat ja draiveltilatkin On mitoitettuna vain alkuperäiseen höyryntuottoonsa.

Yhtäkkiä tapahtuu kuten Japanissa. Ensin dieselien käyttötehojensa, polttoainehuoltojensa volyymit jää auttamattoman lyhkäisiksi. Pian akustojen tehotmyös jää kolmasosiinsa vaadituista. turvainstrumentoinnit pettää heti. Mutta todella ikäväksi homma alkaa mennä kun jälkijäähdytysenergian höyryt pumpataan suljettuihin vetveltiloihin ja draivelleihin. Kun päälle tunkeva kolminkertainen kaasuntuotanto EI vaan mahdu, niin ei mahdu! Rivissä ydinvoimaloita alkaa paukkua kuin Fugushimassa ikään. Ja s i t t e n on homma kylmääkin kylmempää kyytiä! Kuvitelkaa tovi miksi näin. Koska ydinvoimaloille on annettu kasvattaa vuosien aikana holtittomasti oikeudet polttaa polttoaineensa peräti 3- kertaa tappavampiin jälkivaadetehoihinsa kuin sadat maailman ydinvoimalat on alkujaan suunniteltu! Maailmalla on n y t ties kuinka ja paljon tällaisia tikittäviä ydinpommeja odottamassa vain räjähtämistään Fugushimakseen. Vielä loppuun kertauksena:
--
*Normaalissa vanhanaikaisissa reaktoreissa uraanin palamalimiitti on tasollaan 20GWd/tU, gigawattipäivän verran energiaa. Fugushiman ja OL-3 reaktorien tyyppisissä vastaava palama- arvo on 60- (75) GWd/tU. Ennen kuin polttoaine joudutaan uusissa EPR- reaktoreissa vaihtamaan (Eurooppalainen Painevesireaktori). Polttoaine pidetään näissä selkeästi pidempään sisällä (vanhoissa 1 vuosi < 5 vuotta TVO:lla). Risto Mäki \"Kosminen rakkaus vai suuri saatana\" s.49: \"Käytetyn polttoaineen säteilyhuippu OL-3 tyyppisissä EPR reaktoreissa nousee jopa kolme kertaa suuremmaksi kuin vanhemmissa ydinreaktorityypeissä.

Vierailija

Fugushi \"spesial!\"

Mistä kyse I?

28.4.2011. Pieni ilmoitus Turun sanoman sisään piilotuksena: \"Suomalainen sähkölinjausyhtiö Fingrid lopettaa \"toistaiseksi\" suurten 300km pitkien ydinvoimalaitoslinjojensa rakentamissuunnitelmat. Joilla aiottiin yhdistellä TVO:n OL- 4 ydinvoimaloitten vaatimia hätäapulinjoja mm. Lapin mahdollisiin ydinvoimalahankkeisiin\". Tänä aamuna puolestaan YLE aamun radio ilmoitti, ettei ole yhtäkkiä tietoa edes siitä esittääkö nyt tuleva uusi hallitus lainkaan ydinvoimalaitoshankkeita maassamme?( Hankkeitten p i t i olla ihan läpihuutojuttuja, että lisää ydinvoimaloita tulee heti vaalien jälkeen!)

Mutta kaikkein kohahduttavin uutinen oli kuitenkin eilen. Japanin hallitus oli antanut ensimmäinen kerran y l i kuukauden kymmenien rikkoutuneitten ydinvoimaloittensa takia kansainvälisen HÄTÄapuhälytyksen. Maa on kuulema täynnään erikoisella MOX plutoniumpolttoaineilla käyviä reaktoreita. Joita EI ole saatu enää pysähtymään kuukaudessakaan. EI edes ydinjätealtaissaan! Tämä On aivan uskomatonta, koska \"normaali\" uraanipolttoaine sammuu vuorokaudessa parissa. Miksi sitten ongelmaan vastattiin sotilaallisella tietopimityksillä maailman laajuisesti?
--
Rikastusaste 3.0wt% 235U; Gd Plutoniumrikastus alle 6 wt%; Koko 10×10.3 mm

Esitelmässään Tri Hansen totesi: “selvästikin todistamme modernin aikakauden suurinta tuhoa. Japanilaiset toimivat täysin sokeana, (?kahdenkymmenen) tsunamireaktorin ytimeen ei ole pääsyä eikä niiden tilasta mitään tietoa…”

IAEA ohjeiden mukaan 1milligramma (!) mox- plutonium päästö on ilmoitettava järjestölle yleisön varoittamiseksi. Sen säteilyvoimakkuus on miljoona kertaa pahempi kuin ”tavallisen” ydinvoimalaitoksen esim. ytimen sulamisessa ilmakehään pääsevä ydinsaastutus. Tätä ainetta on tonneittain sekä jo taivaalle JO räjähtäneissä!

6.4.2011 USA:ssa epäillään laajaa uhkaa Fukushimasta: Salainen hallituksen dokumentti osoittaa että pätkiä ydinpolttoainesauvoista sinkoutui kilometrien päähän räjähdyksissä. (Plutonium reaktori 3:sen räjähdyssarja oli kovin ja kohosi selvästi korkeaan ilmakehään.
______________________________________

7.4.2011 Professor Akira Hiroshi Koide, Kyoto University’s Research Reactor Institute: “Fukushima Daichii ydinlaitos ei ota pysähtyäkseen. Minun pitää perua optimismini. Uskoimme että reaktorit, uraanifissio, voidaan pysäyttää (tätä turvallista ydinenergiaa meille kaikille herkkusienille opetetaan). Nyt uskon että fissio on alkanut uudelleen ja (sulaneet) reaktorit tulleet ‘recritical’ tilaan. Olen muuttanut mieltäni, näin varmaan parhaillaan tapahtuu… Ensinnäkään Iodine 131 -päästötasot eivät ole laskemassa. Nyt on kulunut kolme viikkoa joten Iodine-131 -tason pitäisi olla jo 1/10 alkuperäisestä. Toisekseen Chlorine-38 löydettiin turbiinihallin saastuneesta vedestä. Ja kun Chlorine-38 havaitaan, se merkitsee ainoastaan että fissio on taas alkanut, eli ‘recriticality’ -tilaa.” April 6th, 2011 at 11:37 PM (merkitsee ydinräjähdyspelkoa)
_____________________________

USAn luottamukselliset muistioiden mukaan on menossa vaihe jossa reaktorien pelätään räjähtävän. (kaikki kaksikymmentä?). Nyt ”ykkösreaktorissa” ei ole enää vettä. Saattaa jatkua hamaan tulevaisuuteen.
--
Tämä leikki on vielä alkuvaiheessaan; hauskanpidolla ei ole rajoja tämmöisten Japanin kukkusima-ukkojen kanssa: kaikki 20 reaktoria kuplivat kunnes jokainen lähtee. Ne rauniot ovat niin kuumia ettei niitä peittääkään voi – sanovat merivesimiehet.

12.4.2011 TEPCO edustaja kertoo että ydinlaskeumapäästöt ylittänevät Chernobylin päästöt (eikä loppua näy).

20.04.2011 Nuclear and Industrial Safety Agency puhemies Hidehiko Nishiyama ilmoitti että
Suunnitelmissa on myös aloittaa veden sijasta ilmajäähdytys – siis ilmakehään työnnetty fukusimasäteily ei riitä vielä!? TEPCO.( A/ Vesi EI enää toimi ja vain lisää jatkossa ongelmia. B/ Reaktorien annetaan kylmästi SULAA ja porautua kiinailmiöiden hallitsemattomasti maaperään. Fissiopommirajan n.8% selkeästi y l i t t ä v ä l l ä uraanipolttoaineella teko jota ei kannata edes y r i t t ä ä perustella . . !)
----------------

Mistä kyse II ?

http://erilainen.wordpress.com/

2008 Venäjän silloinen pääministeri Ladimir Putin ilmoitti kolme kertaa 4kk välein. \"Uraanimalmien maailmanlaajuisen pitoisuuden laskiessa alati. Ollaan tultu tilanteeseen, jossa uraanin jalostaminen energiapositiivisena lakkaa! Varoitan nyt avoimesti länsimaita. Venäjä tulee lopettamaan. . . Alleviivaan k a i k e n kaupallisen edustamansa 70% uraanipolttoaineen toimittamiset! Näin kävikin, ja Venäjän koko maailman 2/3 osalta vastaavat uraanintuotantolaitokset luonnollisesti kannattamattomina pakkkotilanteessa suljettiin. Yhtäkkiä maailmassa oli satamäärin ydinreaktoreita 100 % täysin i l m a n toimivaa polttoannettaan!

Klassiseen ydintyyliin oli kyllä yritetty vuosikymmenet kehittää MOX polttolaitoksia, joissa kierrätettäisiin tätä ydinjätteistä Pu-239 plutoniumpolttoainetalouttaan. Mutta y h t ä ä n toimivaa laitosta maailmalaa EI ollut saatu aikaan ikinä! Hätäratkaisun luitte yltä. Satoihin olemassa oleviin ydinvoimaloihin alettiin pumpata Start- asepurkusopimuksista saatuja plutoniumasevarastointeja. Koska polttoaineesta oli s u u n n a t o n pula. Eikä Pu-239 polttoainetta ollut saatu kunnolla palamaan. Päätettiin IAEA:n hyväksynnällä \"sekoittaa\" uraanirikasteitten joukkoon plutoniumia. Ladata k o k e i l e m a t t a sen suuremmin tätä erikoisainetta kymmeniin maailman ydinreaktoreihin. Jotta niitä ei lopullisesti pysäytettäisi polttoainepulaansa.

2009 Ranskasta lähti tätä surullisen kuuluisaa MOX- 3 % U-235 ja 6 % Pu-239 siältävää uraanipolttoainetta mm. japanilaisten kymmeniin voimaloihin. Tarkoituksena vaan viileästi kokeilla olisiko seossuhde \"noin, suunilleen toimiva\". Kaikki \"näytti\" ensi alkuun, \"no joo muhii. . .\" Vuoden 2010 ajan näitä erikoispolttoaineilla ladattuja reaktoreita startattiin palamaan. Ei olevinaan ongelmia. Totesi IAEA ja näytti vihreää valoa. Hätä oli ohi ja maailmalle alettiin kuormata le Havresta tätä pelätyintä ihmiskunnan tuhoaineistettua erikoispolttoainetta. Mm. Saksaan ainakin 10 reaktoriinsa jne.

Kun tsunami iski Japaniin. Joutui nimenomaan tämä aiemmin revisioimaton, kokeilematon MOX- polttoaine tulikasteeseensa. VASTA nyt huomattiin, että polttoaineen jälkihöyryntuotanto ylitti 3- kertaisesti aiemmat reaktorien turvarajat. Mutta t o d e l l a pahaksi tilanne riistäytyi. Kun jopa revisiossa ydinjätealtaisiinsa jäähdytetyt samaiset polttoaineet alkoivat yksi toisensa perään uudelleenfissioimaan ja kylmästi palamaan säilytystiloissaan.

Nyt ollaan housut kintuissa, ja kunniansa kalunat maassa. Tilanteessa jossa ei edes t i e d e t ä paljonko, kenties sataluokkia reaktoreita on muhimassa plutoniumeineen pitkin maailmaa. Entä m i t ä polttoainetta on esim. Suomen reaktorivanhuksissamme uraanipulassaan paketoitumassa?!. . .Tiloissaan, joissa EIVÄT reaktorit maailmalla vaan p y s ä h d y ! Saksa ehti ensinnä hätään reagoida. Pysäytti ainakin 7kpl samaisella polttoaineella käyvää reaktoriaan alarmoiden. Japani on jo perunut 14kpl ydinhankkeitaan samaiselle polttoaineelle. Kiina ainakin 11kpl. Kuten yllä jo kerrottiin. Meneillään on globaali, megaydinkatastrofi. Jonka laajuutta ja pysähtymättömien reaktoriensa määrää ei tunnu kukaan edes uskaltavan kertoa. Herra meitä auttakoon, silmitön ydinkiima on maailmamme ajanut tuhonkuilunsa partaalle!

Vierailija

- Kiitän saaamastani luottamuksesta syvästi! Niin toivon minäkin. . .
-----
Tuossa kerroit, että olit nähnyt mm. Fugushima 3 räjähdyksessä oudon valkovalovanan. Laitoksen katon osasekunttia e n n e n romahtamiskuvassa näkynyt valkean vanansa välähdyksen. Se painoi voimalan kattoa e n s i n oudosti alas. Kunnes katon lävistäminen muutti tuhon suunnan ulospäin kilometriseksi taivaalle nousevaksi tulipatsaaksi. Ja se olisi näin ollen ollut USA:n lähettämä klassinen voimalan räjäyttänyt USA:n patriotohjus. Vastauksena sille, että Japanin keisari halusi iti USA:n kansainvälisistä dollarisidoskaupoista? Katsopa tätä koostevideota ja lisäkommentti. Koska vallan hulppealle videolle katsojia on naurettavan vähän. Materiaalia Ei selkeästi ole virallinen CIA taho siis hyväksynyt. Niin onko näissä kuvissa vilahtelevat ihan maan pinnassa olevat kohtiot samanlaisia mistä kerroit?

Juu siniset valopallot maassa on kanssa kovin mielenkiintoisia. Vaikka toki \"voisivat\" olla esim. tektonisessa saumassaan murskaantuvan kallioperän synnyttämiä klassisempia pietsokidesähkövaloja. Minusta suoraan maan pinnassa puolestaan päivänvalossa valkeina liikkuvat ja valkeaa vanaakin jättävät e i ole UFO:ja. Vaan paljon kömpelömpiä USA:n millitäryluomuksiksi sopivia. Kenties USA armyn jopa TVO:lla poliisien käyttämiä miehittämättömiä helikopterikiekkomaisia \"satelliitteja\". Siis sellaisia metriluokan kameravakoilun lentopelejä. Selvästi laitteistoilla reaaliaikaisesti tuhoja seuraillaan i h a n vesien pinnassa. Tällaiset hitaahkot koneet siis ehtii paikalle v a i n sellaisen ohjaamana joka tuhon tiesi ennakkoon aiheuttamanaan tulevaksi! Tämä on erityisen tärkeää ja karmiva tieto esim. etenevässä tuhotsunamikuvissa. Ennen kaikkea. Miksi normaalisti tällaiset videot hakee miljoonia katsojia maailmalta. Nyt v a i n tuhatkunta!?
http://www.youtube.com/watch?v=eaH6nyoB1M0#]UFO Sightings Japan 2011
--
Angelica Facebook vastaus aiheeseen:
Toiseksi USA heti alkujaankin on pakoittanut Japanilaiset ydinvoima valtioksi ja electroniikka teollisuuden orja-työ alueeksi. Nyt viimeisien vuosien ajan on Japani halunnut saada USAn (edelleen sodasta asti miehittämät) maa-alueet takaisin ja saattaa loppumaan USA imperiallinen miehitys! Samoin USAn sotilaat ovat sikailleet Japanissa ja EIVÄT ole joutuneet syytteisiin näistä rikoksistaan!

Japanin raha on yritetty viedä pakolla NWO alaiseksi ja sitoa Jeni siihen samoin pakoittaa Japani velkaantumaan jolloin IMF saisi Japanista otteen ja täten pakoittaa Japanin talous polville ja kansasta orjia kansainväliselle USA MAFIALLE !!! USA ja NWO ei pitänyt tästä kehityksestä ja erään Japanilaisen Kenraalin mukaan iski USA Fukushiman 3reaktoriin Patriot ohjuksella samoin 1 reaktoriin ja 4 reaktoriin! Nämä reaktorit syttyivät muutama päivä ennen tsunamia ja maanjäristyksiä ydin fissioon ja paukkuivat jo 3 päivää täydessä fissiossa kun sitten Englannin laivaston sukellusvene ampui ydin torpeedon jolla saivat aikaiseksi tsunamin joka sammutti nämä ydin fissiot!

Vierailija

Ydinalan eliminaattoritoimista.

Varotan nyt jo etukäteen, että jos olette pitäneet juttujani aiemmin \"rajuina\". Niin nyt tulee uusi taso, ylitys, repeämä, joka raastaa lihat luistanne. . .

Tullessani TVO:n palvelukseen 1970- luvun lopulla kokemattomana uutta uraa opiskelevana sähköasentajana. En todella tajunnut tulleeni työpaikkaan, jossa allekirjoittanutta alettaisiin systemaattisesti \"eliminoimaan toimistani ja tietolöydöksistäni!\" No nuorehko kaveri päälle 20v luulottelee ensimmäiset vuotensa tietty, että tällaisia nyt vaan sattuu ja sillä asenteella. Materiaalini On niin rajua, etten edes poraudu karmeimpiin yksityiskohtiin. Yhtä kaikki oltuani muutamia vuosia ydinalallani aloin luontaisen kiinnostukseni heräteltyä selvitellä miksi TVO niin systemaattisesti valehtelee julkismateriaaleihinsa? Eräs silloin kriittinen asia, jatkon tapahtumiin alkaessani mm. mittailla viikoittain vuosiluokkaa miten imuveden ja poistovesien lämpötilaerot olivat todellisuudessa jotain ydinturvalakeja ylittävää käsittämättömämpiä. Suurin virheeni oli, että tein mittailuni niin, että valvojat kameroineen TVO/ IAEA:lle asti heräsivät näkemään kalkylointieni toimia aamuisin Olkiluodon rannoilla. Tämän tapainen aktiviteettinousuni laukaisi seuraavaa:

Sain silloiselta sähkötyöverstaan työnjohtajaltani \"oudon\" komennuksen työskennellä ns. \"jätevesilaitoksella\". Tässä mitään outoa äkkiseltään, työ kun työ. Mukaani sain kesäharjoittelijan ja 35v insinöörin. Kävin tutustumassa paikkaan ja varsinaiset työt alkaisivat aamulla. Tunnollisesti menin tuonne kilometrin päässä lännessä olevaan erillisrakennukseen varhain aamulla, mutta mitä i h m e t t ä ! Koko rakennuksen sisätilat olivat mystisen vihreänkeltaisen usvan peittämänä. Ei tulessa mutta. . ! Insinöörikaveri läväytti itsensä ovessa vasteni ja kertoi yskien löytäneensä rakennuksen aamulla ladattuna kuin pommin jäljiltä. Hän ei, insinööri kun oli tiennyt mitä ainetta ulko- ovelta asti sisuksiinsa henkäilee, mutta polvet löivät jo siinä vaiheessa loukkua.

Itse tiesin h e t i mistä oli kyse, koska olin tehnyt elektrolyysikokeita ja tiesin tämän maailmansodan aikaisen taisteluissa käytetyksi KAASUKSI, CL! Käsikin kaverin heti poistua alueelta, jos ei halunnut tappaa itseään! \"Paskat sitä nyt voi olla, insinöörinä en tietysti usko pahaista työläistä!\" Ja kaveri käsiotteestani väkisin sisälle. Sain kuulla, että puhdistamon laitoksista vastaava päävesi- insinöörille oli yllätys, yllätys järjestetty kiireitä, ja ei työmaalleen ollut sinä nimenomaisena päivänä ehtinyt. Samoin sähköpomoni oli \"mystisesti\" kieltänyt kaveriani, kesäharjoittelijaa tulemasta paikan päälle aamulla! Hälytyskelloni alkoi mennä punaiselle kun kuulin, että m y ö s tämä aamulla tapaamani sisällä oleva insinööriä oli tarkoin kielletty tulemasta paikalle niin ikään!

No niinhän siinä sitten kävi, kuten oletatte. Oven puolestani aukaissut insinööri kuoli varsin pian keuhkonsa poltettuaan kaasun invaasiossa, niin puolestani!. . Rauha hänen muistolleen. Onnettomuudessa, joka oli ensimmäinen muttei alkuunkaan viimeinen kuoleman ansoistaan TVO:lla. Mitään tutkimuksia yms. asiasta ei ikinä luonnollisesti tehnyt. Sain vain jälkikaikuna, miten koko pienehköön rakennukseen oli ajettu miehen korkuinen kaasupullollinen taistelukaasuna tunnettua rakaa KLOORIA! Toteutuksenaan, se joka oven ensimmäisenä aamulla aukaisee juuri saamallani avaimellani, . .kuolisi ensi henkäyksiin. . !. .

Osa II

Sama sähköjohtajani vähän myöhemmin:\" Menet nyt tuonne OL-1 työmaan edustalta itään, siellä möyryää suurvirtainen 3- vaihemoottori jumittuneena käymään. Nyppäät surutta pistorasian l e n n o s t a irti ja pysäytät näin sen!\" Kysyn, että eikö sentään virtakytkimestä tai vaikka sulakkeista olisi turvallisempaa?. \"Eikun tulppa auki vaan ja h e t i!\" Ehdin parahiksi paikalle ja joku h e m m e t i n raakarokinen moottorimylly siellä tosiaan huusi kuollakseen. Olin JO ottamassa käsiotetta kun suojelusenkeli asettui rinnalleni. \"Jos n y t vedät KUOLET valokaareen heti! Olen itse nähnyt vastaavan kuolemisen vain parisen vuotta sitten, ääni jäätäen sieluani takaani toisti\" Uskoin ja tepseli jäi ropsuen maahan. Minut sillä kertaa pelastaneen alan osaajan nimeäkään e n enää tiedä. Mutta. . henkeni pelastit! Tästä asia kulki sitten pääluottoon ja suuri ihmetys alkoi kiertää m i k s i sähköpuolen vaaran 100% varmaan tietävä työnjohtajani oli antanut minulle moisen kuoleman tehtävän?! Asiaa EI tietysti taaskaan tutkittu. Mutta työnjohtajani sai oudoisti \"hermolomautuista\" pitkiksi ajoiksi asian unohtumiseksi tietty. Enkä koskaan palautunut töihinsä.

Pian menetin mm. erittäin hyvän tuttuni jonka päälle putosi satojen kilojen sähkökeskus yms. Alati rajummaksi homma meni seuraavaan revision relekoestuksien aikaan. Olimme kesäharjoittajan kanssa tekemässä X- rakennuksessa viikkojen relekoestuksia putkeen. Muistaakseni OL-1, yhtä kaikki. Aina sama huone relenaksuntojen ja puuduttavuuden puurtamista. Oli kiireellisin aika ja meitä vaadittiin TVO:n johdon taholta yhä kiimaisemmin e h d o t t o m a s t i tulemaan seuraavana viikonloppuna koeajamaan revisiopaineissa tuohon suljettuun lukotettuun X- rakennuksen huoneeseen.

Muta emme tulleetkaan vastoin k a i k k i a ehdottomia TVO:n johdon useita määräyksiä! Seuraamukset olivat kuvaavia. Kyseiseen X- relekoestushuoneeseen tulivatkin sijaamme sähkömiehet, jotka eivät sinne tavallisella rutiinilla kuluneet. Puolisen tusinaa tuttuja asentajia johtajineen. Yhtä kaikki, kun työt alkoivat. Oli yhdestä pääkytkimestä alkanut tulla \"outoja ääniä\". Paniikissa koko kokenut porukka syöksypeltiovista ulos. Ryhmän vetäjän ollessa vielä syöksyssään ovelle k o k o huoneistossa oli räjähtänyt! Valtaisa tuli- inferno, tappamaan luodut kuparimyrkkyvalokaarikaasut kaikkialle yms. ja kuolemat oli ollut t o d e l l a hiuskarvan varassa!

No tässä vaiheessa Suomessa näitä eliminointejaan ydinalalla hoitavan osastonsa päätekijöillä alkoi jo t o d e l l a keittää. Nyt EI enää haluttu jättää niin m i t ä ä n sattumanvaraan, eikä tavoitegenrejä perittelemättä. Määrättiin tarkoin harkiten sähköosaston johtajakseni pahamaineinen tarkoin siivilöity \"vihainen työteknikko\" jolle moraalimaalailut oli enempi vieras elementti. Heti ekana päivänä TVO:lle tullessaan oli halujensa esimerkkinään käräyttänyt virastaan johtajansakin. Iso verinen arvokas kaluuna, meriitti jolla kaveri oli päässyt TVO:n pääkihojen oikeaksi kädeksi tavoistaan räiskiä. Oli luvattuna \"bonuksia\" j o k a i s e s t a jonka kykeni \"jollakin tasoillaan poistattamaan\" TVO:n työvahvuuksista painostaen yo name it. Pääasia että l ä h t e v ä t !. Päällisin puolin ei uskoisi millaisiin tekoihin ydinalalla seuraavassa vaiheessa käskytettäviään käyttäen ajauduttiin.

Osa III

TVO:n OL-1 voimalan B- rakennuksen katolla on koillisen kulmassa luokkaa 10m korkea TV- antenien masto. Siis orrellaan reunan u l k o p u o e l l a tyhjän päällä! Niin itse rakennuksen korkeus mykistävät 60m. Joten miettikää jo tästä motiivinäkyvyyksiä. Tämä uudempi työnjohtajani odotti kovaa -20- 25C pakkassäätä. Erittäin voimakasta myrskytuulta. Joka puhaltaisi katon yli suoraan aavalta avomereltä koilliseen. \"Arto sinun pitää nyt mennä tuonne katolle. TV- anteni on käännettävä muutaman asteen pohjoiseen. Otat alumiiniset 6m A-tikkaat ja kipeät sillä reunan yli ja \"ME\" tarkkailemme jokaista liikettäsi! Vaikka on hurja pakkanen ja viima, ET EHDOTTOMASTI saa ottaa kuin ohuen pumpulihaalarin päällesi, ilman m i t ä ä n lisäsuojaa! Tämän tulemme myös palatessasi tarkoin varmistamaan. Koska ydinturvamääräykset tuikeasti kieltävät! Varot katolla olevaa kiinostanutta lunta ja jäätä. Tikkaatkin v o i \"kovassa tuulessa kaatua\" pehmeällä huopakatolla. Onnea en toivota mutta seuraamme etenemistäsi kameroin. Jaa niin turhaa ottaa ainakaan \"tosimielessä\" edes turvavaljaita mukaasi, koska sille EI tietenkään ole kiinnityspaikkaakaan ohuella ja helposti kaatuvassa mastossa mailla halmeilla!.

NiinPÄ! . . En saattanut uskoa todeksi, muttei sitä uskoneet lukuisista kameroistaan temppuani seuraavat työtoverinikaan. EI edes kritiikistä hiljaiseksi vannotetut työsuojeluvaltuutetut ja pääluottamusmiehet yms.. Hommani tein ja pettymys ydinkeisaristossa oli näkemisen arvoinen, kun EN tipahdellut silläkään kertaa! Mutta sanattomaksi EI tämä tilanne tekijöiltään jäänyt. Meni parisen viikkoa ja TAAS sama juttu ja pomonsaastat asialla! Tällä kertaa en saanut enää edes pelokasta tikkaitten pitäjäapulaistakaan, hän enemmän kuin pelkäsi tilannetta. Tänä päivänä en tarkoin muista, mutta taisin käydä tuon kujan kuolemanjuoksuni läpi ne n e l j ä s t i !

Teko o l i tautisen törkeä ja ties miten ylhäältä käskytetyn tahallinen. Eikä sadoista silminnäkijöistään huolimatta kukaan uskaltanut näihin tikullakaan puuttua! Yhä enemmän kaikkea tapahtumaan liittyvää ihmetteleville sähkömiehiltä tuli kyselyjä suoraan. Aikooko työnjohtajani jatkaa tätä sekoiluaan niin kauan, että kuolen? Itse vastasin kysyjille jo silloin rohkeasti, että taitaa tässä attaktoinneissaan olla p a l j o n ylempää tulleet käskyt eliminoida keinoja kaihtamatta ydinsalaisuuksiaan liikaa tutkimaan päässyitä surutta. Tyly vastaus työnjohtajaltani: \" Homma jatkuu ja jatkutetaan niin kauan kun myrskypakkasia piisaa tai \"jotain tapahtuu!\"\".

Jotain tapahtuikin, muttei sellaista, mitä ydinimperialistit odotti. Minut pelasti jälleen kerran tuttu toinen työnjohtajani, joka kertoi, että nyt on minun p a k k o päästä hänen osastolleen turvaan. Tai en \"eläisi pitkään. . !\". Näin pelastauduin ja olen hänellekin elämäni velkaa. . Varsinkin kun hän + useita minulle myötämielistä TVO:n johtajaa kuolivat \"erilaisin mystisin ennenaikaisin sattumuksiinsa\". Laukaisseesta vesitutkimuksistani poiki SUPO:n täsmäkuulustelujensa prässeissä mm. useampia ns. \"itsemurhatapauksia\". Ilkeitä, karmivia ja niin ydintyypillisiä kaikki. En kerro paljonja lisää mutta mm. eräs minulle tärkeä henkilö löydettiin suuren iskeymän jäljiltä kuolleena yksin kadulta. Myös erään toinen minua niinikää ymmärtäneen työnjohtajan henki oli ollut hiuskarvan varassa tapahtumieni aikoihin. Hän taas putosi niin ikään mystisesti \"löystyneiltä\" tikastelineiltä betonilattiaan. Vain suuri ihme jälleen kerran pelasti välittömältä kuolemiselta. Suomen tavan mukaan vaan tällaisia EI tutkittu ikinä. Myöhemmin hän menehtyi ydinalan \"klassiseen\" ydinkuolemaan. Sydän vaan \"mystisesti\" yleensä ennen eläkeikää seisahtuu. .

Nämä kaikki veret seisauttavat asiat ovat minulla tarkoin muistissani, enkä näistä ole juuri liian lähituskaisina kyennyt kirjoittamaan. Mutta luettuani Robert Junkgin kirjan \"Ydinvoiman armoilla\". Aloin ymmärtämään tämän kaiken. Miten IAEA:n ydinalan ihan kivijalkana on tämänkaltaiset perussysteemit. Ne suoraselkäiset henkilöt, jotka uskaltavat kyseenalaistaa ydinteollisuutta ulkoapäin, saati kuten minä sisältäpäin. Saavat kansainvälisesti johdetun \"eliminointikampanjoinnin\" niskoilleen. TVO:ssa tätä kontrolloi ylikansallisen kanavoinnin sisäministeriöintiensä alta toimivat ydinyhtiöihin pesiytetyt \"sabötöörisoluttautujat\". USA:n ydinkriittisen työntekijän jatkuvista murhayrityksistään, ja tavoistaan ehkä kuuluisin teos ja elokuva: \"Tapaus Silkwood\", lienee aiheesta tutuimpia teille hyvät lukijani?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat