Vierailija

Miltäs Onur Air kuulostaa??? Tilasimme matkan Turkkiin edllisellä viikolla ja tänään posti kuljetti kotiin tilausvahvistuksen. Lentoyhtiö oli muuttunut ja nyt turkkilainen Onur Air. Onko kenelläkään kokemusta kyseisen yhtiön koneista? Tähän asti olemme valkanneet reissut minne pääsee Finnairin kyydittämänä. Onko syytä aristeluun???

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Kyseessä on Lomamatkojen lento Turkkiin ja alunperin nettisivujen mukaan lentoyhtiön olisi pitänyt olla yhtei-pohjoismaalainen Primera Air. Erikoinen ei olisi ehkä sekään, mutta siihen verrattuna turkkilainen Onur Air kuulostaa jo jopa vaaralliselta!!!

Vierailija

Tässä kuva Onur Airin koneesta:
http://aviation-safety.net/photos/displayphoto.php?id=20030617-0&vnr=1&k...

Nille sattuu ja tapahtuu aina kaikenlaista.
Mutta kaipa matkan hinta sitten laski ainakin
satasella-parilla kun tilalle tuli paljon halvempi turkkilainen halpalentoyhtiö?

Varmaan jännä lento kun pääsee 20 vuotta vanhan turkkilaisen kyytiin.

Firma on useaan otteeseen ollut lentokiellossa EUssa, tässä yksi esimerkki:
http://www.flightglobal.com/articles/2005/05/24/198316/european-agencies...

Tällä hetkellä kai saa ainakin Suomeen lentää.
Voi toki seuraavassa ramppitarkastuksessa matka tyssätä siihen.

Vierailija

Suomesta Turkkiin matkaava kone on tyypiltään onneksi edellisestä poikkeava ja tyypiltään Airbus 320 ;) Onneksi vähän uudempaa laatua!

Vierailija

Moni pelkää jo Turkish Airlinesiakin jonka kyydissä henki voi lähteä milloin vain kun koneita tipahtelee. Se on kuitenkin turkkilaisten eliittiä Onuriin verrattuna.

Vierailija

Mikä kummajainen tuo Onur Air on, en ole ikinä kuullutkaan! Lycka till joka tapauksessa! Mikä piti olla se alkuperäinen yhtiö.... ?Ja mikä matkanjärjestäjä?

Vierailija

Olisko tuo se surullisen kuuluisa yhtiö joka on ollut lentokiellossa myös Suomeen? Joku turkkilainen yhtiö laskeutui taannoin Kuopiossa pellolle, sai lentokiellon Suomeen.Senkään nimeä en muista, en matkusta Turkkiin.

Vierailija

Turkkiin tuo Onur voi laskeutua, siellähän ei mitään tarkistella mutta entäs muualle, onnistuneeko ennenkuin jää kiinni?
Jos epäilyttää, kannattaa soittaa matkanjärjestäjälle ja yrittää perua reissu.

Vierailija

Kiitokset 4 peräperää vastauksesta. Etkö saa huomiota riittävästi vai mikä mättää.
Olisi kiva kun jättäisit nuo löpinät viranomaisten asiaksi. Tuosta ei meinaan löydy tolkun alkeitakaan.Jos kone tippuu, se näkyy uutisissa, turha noita harhoja on täällä toistella.

Vierailija

Eipä taida Onur mihinkään allianssiin kuulua. Se on Turkin suurin yksityinen lentoyhtiö. En ole sillä koskaan lentänyt, vaikka muuten kyllä kaikki Tupolevit, Jakovlevit yms. on jouduttu kokeilemaan. Pakosta. Mutta lentäähän tuo Onur länsimaisella kalustolla ja v. 2007 yhtiö on saanut IATAn hyväksynnän eli on osoittanut täyttävänsä tietyt laatuvaatimukset. Joten jos 2005 ja sitä ennen on jotain tapahtunut, niin on siitä nyt menty eteenpäin. Katsokaa yhtiön nettisivut. Ainakin ne vaikuttavat asiallisilta. ;)

- baraja

Vierailija

Kun otin linkistä \"reitin\" Onurin sivuille, tulin Turkish Airlinesin sivuille ja sehän on eri yhtiö ymmärtääkseni? Itsellä ei ole mitään tarvetta ko. yhtiötä käyttää, ei mitään muutakaan turkkilaista. Tupolev on muuten konetyyppi, ei lentoyhtiö...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat