Vierailija

Miksi ihmeessä lentoja Dubaihin on karsittu niin rajusti kuin vain kahteen. Vielä viime heinäkuussa Finnair ilmoitti lentävänsä tänä talvena 4 kertaa viikossa Dubaihin ja siihen vielä päälle yksi TuiFlyn lento.

TuiFly perui lentonsa. Finnair leikkasi puoleen eli kahteen ja myi niistä toisen Finnmatkoille (TuiFly)

Nytten ei meinaa saada sinne millään matkaa.

Toki reittikoneella pääsee mutta reittilennot suhteettoman kalliita kun Bangkokiinkin lentää
havemmalla ja pitää vielä konettakin vaihtaa.

Kommentit (7)

Vierailija

viime vuonna oli sama juttu. Saimme jonkun perumat paikat tammikuun alussa maaliskuun eka viikolle. Ikävä kyllä täytyy matkustaa koulujen lomien aikaan työn vuoksi.

Täytyy käydä surffailemassa aina välillä ja katsoa, jos joku peruis. Tosin olihan vielä pari paikkaa Finskillä jäljellä edulliseen hintaan 990 per paikka.

-Matkailija

Vierailija

Tapasin juuri erään herran Dubaista. Hän neuvoi valitsemaan Turkish Airlinesin - suorin, nopein ja kohtuuhintainen vaihtoehto Suomeen. Oli kuulemma hyvä palvelu koneessa.

\"Sheikin omatoimimatkalle\"

Vierailija

Kysynnän ja tarjonnan laki toimii tässäkin eli jos ei ole tarpeeksi kysyntää, homma ei kannata.
Omatoimsiesti eli jollain \"villillä\" lennolla voi mennä, Turkish Airlies taitaa lentää sinne, mutta saattaa olla värikäs reissu, konehan yritettiin kaapata hiljakkoin. Eli ko. yhtiön kone joka lähti Norjasta...

Vierailija

Terveisiä Dubaista! Aurinko paistoi täysillä, kaupat eivät loppuneet millään, intialainen ruoka liian halpaa... Ihana kohde! Varasin matkamme viime lokakuussa ja olin yllättynyt, kun kuulin, että saimme matkanjärjestäjän viimeisen huoneen. Huh, läheltä piti-tilanne. Totta on, että kohde on hyvä, joten lisää vaan sinne lentoja!
Kokemusta

Vierailija

Kummallista muuten että matkanjärjestäjä tämän tästä kertoo että \"jaa, tämä olikin sitten viimeinen huone jonka saitte\".

Vierailija

Kysynnän ja tarjonnan laki. Jos ei ole menijöitä niin ei kannata pitää liian montaa viikoittaista lentoa. Olikohan se viime talvena vai pari vuotta sitten kun Finnair myi Dubain lentojaan lähes koko talven ajan pilkkahintaan, kun niitä oli niin paljon tarjolla...

Vierailija

Viime vuonna lennot olivat aika täynnä, mutta edellisenä vuotena oli usempi lento ja silloin oli ale-myyntiä. Toisaalta muutaman vuoden aikana omatoimimatkailu ja ns. \"eksoottiset kohteet\" ovat tulleet suositummaksi, joten myös kysyntä mm. Dubaihin lisääntyy. Dubai on ehdottoman hyvä kohde - voi lähteä vaikka viikoksi, koska lentoaika (suorilla lennoilla) on kohtuullinen, siellä yleensä aina lämmin ja se on turvallinen ja siisti kohde. Itse olisin lähtenyt maaliskuun alussa Arabiemiraatteihin, mutta en yleensä varaa lomaa kovin paljon aiemmin. En välttämättä kalastele ale-matkoja, vaan matka-ajankohta määräytyy lähinnä työtilanteen mukaan. Tältä vuodelta taitaa siis Dubai ja muut emiirikunnat näkemättä.

-Matkailija

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat