Vierailija

Kreikassa on lukemattomia saaria, mikä niistä on suosikkisi?

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

49:llä saarella käyneenä en osaa suosikkia nimetä, ei sitä varmaan edes ole. Monta hyvää eli poikkeavaa on, Symi etunenässä, seillä muutama viikko on tullut vietettyä maalaten ja kirjoittaen.

Vierailija

Vanha tuttu Kreeta on paras. Aina löytyy uutta. Suositan retkiä saaren keskiosiin. Hienoja vuorisomaisemia ja oikeasti aitoja kyliä.

Niilo

Vierailija

Viimekesänä tein saarihyppelyn ja ihastuin Lerokseen, joka ei ole niin suuressa suosiossa mutta tunnelma oli viehättävä, Symi on myös ihana ja kaunis. Ei Kalymnoskaan nyt paha ollut, mutta enemmän turisteja, eikä ihan sitä aitoa tunnelmaa enään tahdo löytää, mutta ihania saaria on lukemattomia. Saarihyppelystämme voit lukea ja katsoa kuvia osoitteesta: http://vesvuarja.vuodatus.net

Vierailija

Yhdyn Niilon mielipiteeseen. Kreetalla on jokaiselle jotakin, hiljaisuutta rauhaa rakastaville, seuraa ja hulinaa sitä hakeville. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

Jylhää ja karua luontoa luontoihmisille sekä täysi tarjonta historia ja mytologia friikeille.

Vierailija

Eräällä matkanjärjestäjällä on mahdollisuutena Kreetalla Vamos. Tuttu kylä, sinne voisi mennä uudestaan. Muuten kreeta on kaluttu luu, etenkin se länsipuoli.

Vierailija

Monta mukavaa saarta on vielä käymättä, mutta yksi suosikki on Symi (lauttayhteys Rodokselta).
Myös Kalymnos oli yllättävän kiva, ja hermolepoa tarjosi myös Lefkakselta puolen tunnin lauttamatkan päässä oleva Meganissi.

Vierailija

Thassos on ihana. Ei vaan ole valmismatkatarjonnassa nykyään.Evia sijoittuu kärkeen myös, lähellä Ateenaa, joten omatoimisesti helppo mennä.

Vierailija

Perinteisistä kohteista Kreeta on helppo vaihtoehto: saarelta löytyy kaikkea kreikkalaisuuteen, myös alkuperäistä kreetalaisuutta. Kalimnos oli ihastuttava. Santorini jylhän kaunis!

MaMa

Vierailija

Samos on minun ehdoton suosikki.Kokkarin kylä ja muut vielä pienemmät kylät.Sinne on kova kaipuu,timjamin ja salvian tuoksuisille rinteille.

Vierailija

Samoksella on oltu 2 krt, Votsalakia on sopiva meille, Pythagorio nykyään liian vilkas. Autoilemme aina muutaman päivän ja Samoksella oli todella antoisaa liikkua omatoimisesti. Siellä kyllä tuulee kovasti aina, emme päässeet lähisaarilla laivoilla, kovan tuulen liäsksi, se hieman harmitti.
Skiathos, Skopelos,Symi, siinä muita suosikkeja.
Manner-Kreikka menee kyllä monesta saarestakin ohi eli peloponnesos on hienoa seutua, ei se Ateenan lähialue vaan Pylos, Kardamili, Methoni jne.
Kreeta on se joka ei viehätä lainkaan.

Vierailija

Rakastan Symiä, monestakin syystä. Ei ole läpikulkupaikka, kauniit talot eli värikkäät, jotenkin \"kylätunnelmaa\" mutta kansainvälistä.

Vierailija

Kalymnos ja Mykonos ovat olleet tähän asti mieluisimmat kohteet. Ne ovat hyvin erilaisia keskenään, mutta omassa \"lajissaan\" aivan mahtavia.

Vierailija

Kastelorizo oli vaikuttava, lentomatka Rodosken kentältä pienellä koneella... ja perillä oltiin 2 vrk, saksalaisen pariskunnan omistamassa pienessä talossa asuttiin. Mieleenjäävä kokemus sinällään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat