Vierailija

vertaa.fi näyttäis finnairin suorat lennot helsinki-bangkok-helsinki 660e? voiko olla näin edullisesti, ku finnairin sivuilta ei kuitenkaan näin halpoja löydy? huhtikuulle siis..

Kommentit (7)

Vierailija

Epäilen kovasti. Finnairin hinta suomalaiselle on luokkaa 1200 e
Eurooppalaisia vie halvemmalla,eli kasaavat
sieltä koneet täyteen. Kotimaisilla sitä ei voi tehdä.

syrjitty kansa

Vierailija

Finnairin omilla sivuilla huhtikuulle pilvinpimein lentoja 600-700 eurolla Bangkokiin. Arveleeko ketjun aloittaja vain vai onko oikeasti tarkistanut Finnairin sivuilta? Finnarilla on juuri tarjous Bangkokiin.

Vierailija

Mitä tulee noihin sivustoihin ja niiden päivityksiin, kannattaisi jättää nuo moiteet pois.Vai haluatko päteä. Jos tuolla hinnalla pääsee pari kolme niin mitä sitten. Lisäki lennot hoitaa, ilmeisesti yhteistyökumpani eli taikkulan pojat. Nehän lentää tuolla 600 e normaalistikin

Vierailija

finnairin sivuilla näkys olevan 675, eli kannattaako ostaa sieltä vai esim supersaverin kautta joka antaa noin kympin halvemmalla samat lennot?

Vierailija

tarjouksiahan tulee silloin tällöin ja ne ovat hetkellisiä. Saan sähköpostiini säännöllisein väliajoin Finnairin tarjouksia, Pluskorttilaisille lähettävät. Taikkulan lennoista en tiedä eli en muista mitä maksavat kun se suunta ei ole kiinnostuksen kohteena.

Vierailija

Neljä henkilöä osti juuri Finnairin lennot
Bangkokiin, hinta 800 e per hlö. Eivät kytänneet
tarjouksia. Lähtö on tammikuun lopulla.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat