Vierailija

Onko kukaan lomaillut Kreetalla Kalivesin kylässä? Minkäläinen paikka se on, onko ihan kuollut kylä?

Kommentit (5)

Vierailija

Hei, en ole asunut, mutta ohi mennen käynyt pari kertaa. Mukava pikkuinen kylä, rauhallinen, pieni siisti hiekkaranta. Jos kaipaa hiljaista ja rentouttavaa kylätunnelmaa, niin mikä ettei. Haniaan kuitenkin lyhyt matka, bussilla pääsee, jos haluaa enemmän elämää tai shoppailemaan.

Toissa kesänä viimeksi

Vierailija

Kalivesissa syys-lokakuun vaihteessa 2vko. Kiva,rauhallinen pikku kylä putiikkeineen. Hotelli Mistral asianmukainen ja rannassa. Hotellin ulkoravintola kylän suosituin. Hyvä ranta, mahdollisuus patikointiin, lyhyt bussilla Haniaan n.18km jne.Menen vielä uudelleen.
Jari.

Vierailija

Noin 10 v sitten oltiin Kalivesissa viikko ja kerran oltiin viikko Vamosissa josta käytiin
myös Kalivesissa.
Jos tuonne suunnalle menisin, voisin majoittua kalivesissa kyllä, on sentään jotain verrattuna
kyliin joita mainostetaan Haniana.
Kalivesissa on paikallisasutusta ja se on sen paikan plussaa.

Vierailija

Hei,

me ollaan oltu Kalivesissa useana kesänä vuodesta 2002 alkaen ja viimeksi v. 2008. Kalives on ihana pikkukylä jossa pääsee nauttimaan rauhallisesta elämästä paikallisten asukkaiden keskellä. Mistralista mekin aloitimme ja oli ihan ok tasoa. Kalives Beach on hyvä tasoinen ja keskellä kylää. Tämä \" uusi\" Kiani Beach on saman rouvan omistama ja tasoltaan erittäin hyvä. Tosin vuonna 2008 ei hotellin ruokakaupa ollut vielä auki.
Suomalaisia ei juuri v. 2008 kesänä näkynyt Kalivesissa. Mekin tulimme lentokentälä taksilla sillä ketään muita ei tullut Kalivesiin.
Hinnat ravintoloissa oli tuolloin todella edulliset. Parilla kympillä pieni kolmehenkinen perheemme söi illallisen. Ravintoloitahan Kalivesissa riittää, joten pidemmälläkään reissulla ei tartte notkua kokoaikaa samoissa ravintoloissa.
Jäimme miettimään kuitenkin v. 2008 matkan jälkeen, että mitä pienelle sympaattiselle Kalivesisille oli tapahtumassa. Tunnelma tuona kesänä oli latistunut, kaupoissa palvelu paikoin todella töykeää.
Mutta suosittelen edelleen paikkaa rauhallisuutta hakeville matkaajille ja lapsiperheille.

Vierailija

Aivan ihana paikka. Aito kylätunnelma, mutta silti kivasti ravintoloita. Olen käynty Kreikassa 16 kertaa. Kalives on yksi niistä paikoista mistä on parhaimmat muistot. Aitous, sopivan kokoinen ja ihanat maisemat. Ehdottomasti voisin mennä toistekin. Suosittelen lämpimästi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat