Koti maailmalle, mutta minne?

Vierailija

Jos olisitte hankkimassa kakkoskotia maailmalta niin mistä sen ostaisitte?
Jos taas sinulla sellainen jo on, niin missä ja miksi juuri siellä.

Kommentit (7)

Vierailija

Tällä hetkellä hankkisin asunnon Portugalista. Ei väliä olisiko Algarvessa tai vähän pohjoisempana esim. Lisboan seudulla.

Tärkeimpiä kriteerejä ovat ilmasto, paikallinen fiilis, harrastusmahdollisuudet ja saavutettavuus.

-Matkailija

Vierailija

Asunto Thaimaassa, Itä Thaimaassa Rayongissa. 32 kerroksissessa condossa 1 kerroksessa 70 m2 parveke uima-altaan ja meren suuntaan.Hyvin edullinen asua, erittäin rauhallinen paikka aitoa Thaimaata, 11km pitkä valkoinen hiekkaranta aivan kadun toisella puolella 50m päässä, ei turistipaljouksia eikä kiusallisia kauppiaita, Pattaya n.50 km päässä jos haluaa nähdä oikein vilkasta elämää ja 6km päästä lähtevät lautat turistien suosimalle Koh Samet paratiisi saarelle. Ystävälliset ihmiset, talossa kaikki tarvittava. Lennot kahtena vuonna maksaneet 585€ Turkin koneilla, vaihto Istanbulissa, koneet suuria ja koko matkan ajan kaikki ruoat ja juomat ilmaisia. Lentokentältä matkaa 189 km maksaen 40€ ajoaika 1,45h

Vierailija

Ajattelin, että ehkä itse voisin käyttää ensin muutaman vuoden vuokrailemalla asuntoja pidemmäksi aikaa eri maista. Näin saisi kohteista paremmin käsityksen vastaako se haaveita ja mielikuvia ja löytyykö harrastuksia jne. Ns. \"lomakohde\" ei välttämättä ole paras, ehkä ihan tavallinen yliopistokaupunki. Kannattaisiko ensin valita muutamia itseä kiinnostavia paikkoja ja oleskella siellä pidempään ilman sitoumuksia. Ja miten aikoo olla siellä, muuttaako kokonaan vai käydä pitkillä lomilla, pääsevätkö lapset perheineen kohtuullisella lentämisellä käymään... Mieti omat lähtökohtasi ja toiveesi ja ole ennakkoluuloton eri maiden suhteen.

Vierailija

Kaksi on ylitse muiden eli ex-Jugoslavian alueet ja sitten Ranska. Hyvät yhteydet kotimaasta on plussaa ilman muuta ja maan turvallisuus. Portugali on myös hyvä vaihtoehto.

Vierailija

Eurooppaan on kohtuuhyvät yhteydet läpi linjan.
Ranskan turvallisuus on kysymysmerkki ainakin pääkaupungissa. Nettifilmien ja uutisten mukaan
nelisenkymmentä autoa poltetaan hulinoissa joka yö.(keskimäärin)
Itse menisin Kreikan Reetalle Agios Nigolauksen nurkille. Ihmiset,ilmasto,kiireetön elämänmuoto hyvät viinit,ruoka,puhtaat rannat,vesi-ihmisen mesta.(purjehtija)
Tuo lehdissä keikkuva rahoitusasia on pelureiden ja politiikkojen asia. Ei koske rivikansalaisia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat