Koti maailmalla: Turkki

Vierailija

Olen tuossa sarjassa ihmetellyt miten ne asunnot on niin törkeän hintaisia kun monesti yli 2 tonnia neliö. Siis ihan Suomen hinnoissa. Turkissa kuitenkin palkat murto-osa Suomen palkoista joten onko niin että tuolla firma vain vedättää suomalaisia ja heillä rankka suomilisä hinnoissa kun saa palvelua Ulpulta suomeksi? Näinhän se ainakin Fuengirolassa on että sama asunto paikallisella välittäjällä on reilun sata tonnia ja suomalaisella välittäjällä jopa 150 tonnia.

Kommentit (8)

Vierailija

Katsoin pätkän tuota ohjelmaa... ne asunnot ovat tarkoiteut turisteille, ei turkkilaisille. Ja kaiken lisäksi golffareille. Espanjan kämpät ovat aivan eri asia, sinnehän menee ihan tavallisia ihmisiä...tai meni.Hyvinvarustettu oli se jonka näin, siis Belekissä.

Vierailija

Asuntoja on myynnissä muissakin kaupungeissa kuin Belekissä, eivätkä ole tarkoitettu pelkästään golffareille. Tietysti golfia harrastavat valitsevat Belekin koska laajat kentät ovat vieressä, mutta pääsääntöissti asunnon ostajat eivät eroa Espanjan asiakkaista.
Tuolla ei hinnaneroa selitetä.

Vierailija

Belek on Turkin paikoista varmaan siitä tasokkaimmasta päästä ja lukaalit hyvinvarustettuja.
Turkki ei kiinnosta joten en tiedä mitä muualla on.
Mitä Espanjaan taas tulee, siitä on nähty dokumenttia ihan tarpeeksi eli ei mitään uutta.
Vain Turkkiin rakentava tai siellä kämppiä myyvä osaa vastata miksi rakennukset tai asunnot ovat siellä niin kalliita.
Espanjassa on vaikka kuinka paljon myymättömiä, valmiita rakennuksia eikä niitä asuntoja osta kukaan. Viime vuoden Matka-messuilla eräs henkilö kauppasi niitä. Eli taantuma tuli ja se vaikuttaa kaupankäyntiin.

Vierailija

Täytyy todeta että Fuengirola ei ole mikään haluttu kohde (ei ole sopiva vertailukohde )joten edullisempi hinta selittyy sillä. Ja toinen selittävä tekijä on varustelutaso.

Vierailija

Onko edellinen vastaaja taas ihan ulkona?
Täällä ihmetellään miksi sama asunto maksaa paikallisella välittäjällä sata tonnia ja suomalaisella välittäjällä se ihan sama kämppä 50tuhatta enemmän.

Mr Mallorca

Kaipa se hinta on hatusta vedytty hinta kuten Turkissa ylipäätäänkin ja siitä lähdetään vasta neuvottelemaan. Tosin ihan laadukkaan näköisiä asuntoja tv:ssä on esitelty.

Onkohan tästä tekeillä kakkoskautta?

France

Mistä tuo Fuengirola tähän tuli, oli kyse Turkin kohteista? Taso Espanjan mantereella on vähintäänkin kirjava, osin ala-arvoinen, Turkissa taas esitellään uusia asuntoja eli siinä on eroa. Espanjassa on joukko uusia, myymättömiä kohteita vaikka kuinka paljon, ne ei kelpaa kellekään.

katsoja

Aika ankeata seutua oli Belek, sen ohjelman katsoin. Ei viehättänyt yksikään lukaali. Tietysit jos nukkuu ja pelaa golfia, ei väliä missä se paikka on.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat